Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Gyógyító érintés
(Ősök Városa varázslat)
Küldd el képeslapként!
Vannak sebek, melyeket a templomok elsőosztályú szakértelemmel bíró sámánjai sem képesek meggyógyítani. De ha ők sem, vajon kihez forduljon a torzszülöttek harapásaitól megtépázott galetki?
Nézz szét a galériában!
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész
Varázsdimenzió lapelemzés 2. rész

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Fórum - A társalgás szabályai
Tudatunk hatalma II. (588. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek (1)
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész (29)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8175)
HKK kérdés? (47121)
Lapötletek (64979)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | ...
Nézet:
nem, mer naon szar az idő
 
Nem mentél nyaralni?
 
de télleg érdekes
 
Gratulálok a helyezéshez! Jó volt a paklid! A 2. meccsen a xenó élősködő intézett el sajna, mert Deegonak folyton életeket kellett osztani, így nem tudtam másra használni. Üres kézzel meg az arctámadók igen sokat ütöttek De izgalmas meccs volt!
 
"(biztos véletlen volt:P) és nyert"

Ezt többen észrevették, tehát legközelebb jobban szemmel kell tartani. Ugyanis Ákosnál is mindíg az első 2 körben megvolt a Parhalakka-Magzat. Mind a 3x)
 
nah 6. lettem mondjuk úgy mentem el versenyre, hogy hülyülök egyet aztán leszarom hanyadik leszek, erre 6. (sztem ez jó) lettem csak a 2. meg a 3. helyezett tudott megverni örülök, hogy azért sikerült hozni ezt a helyezést! jah egyébként xenókkal mentem

1. kör egy másik xenó
elsőt simán nyertem. a másodiknál simán jól húzott aztán nyert. a harmadiknál meg sikerült előbb eldobatnom őt mint ő engem.

2-1 itt

2. kör blokk dekk
3 sima meccs végülis mindig az történt ahogy kellet, dobattam ütöttem ennyi.

3-0 itt

3. kör morgan tanítványa
1. meccs 2. kör parhallakka+magzat meg árnytündér cucc. 2.-ban 2 magzattal szépen égette apaklim, és egy xenókirálnyővel szépen visszahoztam a teljes xenó sereget és agyonvertem. a 3. meccsben megint behózott 1. körben 2 magzatot (biztos véletlen volt:P) és nyert

1-2 ott

4 .kör Vámos Csaba kék galetkije ellen
piszok erős dekk volt. galetki tanítómester+védekező taktika. amit huuzot le is rakta szal nem naon tuttam dobatni, és az én körömben lövögette belém a 6-7 Ép-ket. első körben nyert, aztán a 2.-ban jool huuztam, szépen dobattam+áldozattal takarítottam és ien finomságokkal mint arctámadó meg X1 szétvertem fejét. a 3.-ban sajna esélyem nem volt.

1-2 ott

legalább midnenki ellen sikerült 1-et nyernem, szal ien szempontból örülök köcc Kinga+Attila aköclsön lapokat!!!! Jah meg Csabika és hülye idegesítő kisgyerek is kössz!!!
 
Köszi De mihez képest? Az első fordulót pont Ákos ellen játszottam és segítettem neki Így el is vert 2:1-re
Aztán kifogtam egy Fairlight paklit szürke-villámhárító-orzag bilincs és hasonló gusztustalan lapokkal. Neki is 2:1 ellenem Aztán volt egy kör pihi nekem - éljen a páratlan számú indulás. Utoljára egy Elenios-Fezmin paklit fogtam ki. Szegény a spec/kragoru ellen nem tudott mit tenni. Vagy a lényeim gyilkoltak, vagy a lövéseim. Tehát ez 3:0 ide. Gondoltam arra, hogy a decket hagyományosra átgyúrni és szept. 2-án a Dungeonban kipróbálni. De ehhez ma már fáradt vagyok.
Meg a versenyen is fáradt voltam. Ezért is fordulhatott elő az elírás. De a játékosok már üzentek nekem és rendezem a tartozásom

ranagol-Bodnár Zoltán.
 
grat Attila! egyre jobb vagy ranagolnak mi a neve és hanyadik lett?
 
A mai versenyen 17-en gyűltünk össze. Ez is szép a mai napon másik helyszínen próbálkozók elmaradása miatt
Az istenek háborújában manafonál, galetki, morgan tanítványa, teknős, őshangya, vámpír, goblin, xeno, motyogó, quwarg, spec és blokkoló paklik vettek részt.
A versenyt Lovas Gábor nyerte manafonalas paklijával.
A versenyen történt egy kisebb eredmény elírás, ezért a díjazás rosszul lett kiosztva. Ezért a károsultaknak felajánljuk, hogy a meg nem kapott díjakért befáradhatnak a boltunkba, vagy ha elküldik levelezési címüket, akkor postán feladjuk nekik. Természetesen térítésmentesen. Károsultak: Vámos Csaba 2 pakli Legendák Völgye, Bunya János 4 pakli Legendák Völgye. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért.
Akkor a várt eredmények:

1. Lovas Gabor
2. Vamos Csaba
3. Szanto Roland
4. Bunya Janos
5. Szenczi Attila
6. Bodnar Zoltan
7. Mester Bela
8. Bunya Daniel
9. Vamos Benjamin
10. Geleta Bence
11. Molnar Adam
12. Vass Attila
13. Gombos Zoltan
14. Vass Akos
15. Vadasz Andras
16. Mocsonaki Gergo
17. Biro Bence

Az első 3 helyezett pakli listája a weboldalunkon lesz perceken belül feltüntetve.
 
szerintem ezt a témát már régen le kéne zárni. ami történt megötrtént ezen nem lehetz változtatni és álláspontot mostmár senki se fog nagyon változtatni. én részemről schumiban óriásit csalódtam, mert felnőtt férfi módjára nekirontani egy nőnek télleg elvetendő dolog. meg hogy az apját hozza, hogy megvédesse magát, nah ezt már télleg nem értem. folyton azzal jön, hogy az attila elrángatta őt egy biztos munkahelyről, ha olyan biztos volt akkor miért nem amaradt ott... nah jó télleg hagyjuk itt abba és ne veszekedjünk. az ien sunyi mocskolódásokat meg röhögjük ki!
 
Úgy gondolom az korrekt, ha mind a két fél elmondhatja a véleményét.

Én nem járok naponta az Erzsébet krt-ra és mocskolok mást. Már nem az első embertől hallottam és betelt a pohár nálam. Én eddig ezt nem toltam ki a nyilvánosság elé, de elfogyott a türelmem.
Meg akarom védeni magam és ha már az egyik fél elmondja a verzióját nyilvánosan én is mondhassam el a sajátomat.
Ehhez itt a fórumon van lehetőségem, ha már nem velem tisztázza a félreértéseket. Bár félreértésekről nem beszélhetünk vele kapcsolatban.
 
javítás:

igazad van...
 
igazad nem itt kellene, sorry többiek.
 
biztos felpörög a fórum, ha ezt itt beszélitek meg, de tényleg itt kell ezt?
 
te nem értesz engem, azt írtam, h nem volt korrekt amit a feleségeddel csinált, de mind1, zárd le...
 
Látom téged abszolút nem érdekel, hogy mit csinált valójában, ezért veled lezártnak tekintem a témát.
 
"az nem volt korrekt, mondtam neki..."
 
szövegértelmezésed 0.

ha visszaolvasnál, azt írtam, h az nem volt korrekt tőle...

de nyugodtan írhatsz ilyeneket, mert engem nem izgat innentől...
 
)))
Röhejes vagy.
Ami elérte nála ezt az az volt, hogy ranagol/sevchenko-t rángatta és üvöltött vele, hogy mióta dolgozik ott, ami 1x sem volt kérdéses és a feleségem erre jött ki a hátsó helyiségből és szólt neki, hogy ezt hagyja abba.
Ha te ezt úgy értelmezed, hogy neki kell menni egy nőnek hogy megverd, akkor téged is csak sajnálni tudlak, mert én álltam közelebb hozzá és mégis az általa gyengébbnek ítélt nőt támadta meg.
 
így már nem, mert mind2 oldalt hallottam...
 
figyelj, Schumit régóta ismerem... másrészt vártam a te véleményedre is, mert nem szeretem azt, h csak vki az 1ik mese dönt...
 
Ezt megpróbáltam megkérdezni tőle és ő erre sértődött meg és rohant haza az apjáért és a barátjáért, mert akkor már azonnali hatállyal elküldtem.

Egy kicsit sem érzed visszásnak, hogy Schumit véded és az egészet ő kezdte el? Mert te honnan tudtad meg, hogy ki lett rúgva amikor még Tatán voltál nyaralni? Csak úgy ha felhívott és beszélt mindenkivel, hogy minket bemocskoljon. Ebből elég volt. Én egészen eddig csak családi körben beszéltem az esetről. De a héten eldöntöttem, hogy nem érdekel tovább.
 
arról tudok, mondta nekem, az nem volt korrekt, mondtam neki... de ha idiág elfajultak a dolgok, gondolkodni kellene, h mivel sikerült ezt elérnetek...
 
Szerinted mit lehet azon megbeszélni, ha valaki meg akar verni egy nőt és dühében majdnem ráborítja az asztalt egy 11 hónapos csecsemőre? És csak a lélekjelenlétünk mentette meg a csecsemő életét. (Erre azért több tanú van. Az apja, a barátja - Misi -, én, 4 játékos, meg egy csaj)
 
felőlem csinál6játok... most szólok, h ez sztem nem fog jóra vezetni...

de hát ti tudjátok... különben milyen ez mr Schumi kezdte blablabla... ha tudtad mikor ezeket mondja, beszélhettél volna, h ezt azért ne...

mind1... b*kodjatok 1mással, max röhögni fogok az egészen...
 
Ez már az a szint, amit nem lehet megbeszélni, mert a mocskolódást nem mi kezdtük el hanem Schumi.
Én pedig bemutatom az érem másik oldalát, mert sok játékostól hallottam már, hogy Schumi, a kis drága, miket mond rólam, a boltról és a történtekről. Így a játékosok jobb képet kaphatnak a valós helyzetről, bár nem mi akartuk nyilvánosságra hozni a hülyeségeit.
Azt gondoltuk, hogyha valakivel korrektek vagyunk, akkor ez visszafelé ugyanúgy elvárható. Márpedig más munkahelyről, azonnali és rendkívüli felmondással rúgták volna ki, mi pedig másfél hónapos felmondási időt adtunk neki, egészen aug. 31-ig és a továbbiakban is biztosítottuk volna, hogy nálunk bíráskodhat és szórólapozhat. A bíráskodásért 5000 Ft-tot kapott alkalmanként és a szórólapozással 10-20000 Ft között kereshetett volna egy hónapban.
 
És nem lenne korrektebb ha +beszélnétek a dolgokat?...
 
Esti mese. A mese szereplői és helyszínei megtörtént események alapján készült. A mese azért készült, mert a mese egyik szereplője érdekes meséket terjeszt a boltról. Úgy tartom korrektnek ha a mese másik szereplői is elmesélik a maguk verzióját. Majd ti eldöntitek melyik verzió fog jobban tetszeni.

I. rész
Volt egyszer egy fiú, akit az egyszerűség kedvéért Schuminak hívnak. Ez a fiú, a családtagjai ellenzése ellenére, úgy gondolta, hogy nagyon jó lenne eladónak egy szerep- és kártyajáték boltba. A bolt neve legyen Ezüstsólyom Fantasy. Ő teljesen úgy érezte, hogy a feladattal meg tud bírkózni és nem lesz semmi gond.
Az első napon a 300 Ft-ért vásárolt kártyát 300 Ft-ért azonnal el is adta.
Úgy gondolta bakinak ez kevés egy napra, ezért minden szabályt áthágva az ismerősének jelentős kedvezményt adott, melyre nem kapott engedélyt.
 
Ráadásul elcsesztem a versenykiírást, mert a paklikat be lehet váltani pénzre is. Tehát már ehhez tartom majd magam.
Díjazás:
1. 10 pakli vagy 5000 Ft
2. 8 pakli vagy 4000 Ft
3. 6 pakli vagy 3000 Ft
4. 4 pakli vagy 2000 Ft
uccsó 1 pakli neki nincs vagy)
Örüljön, hogy kap valamit

A boltban max 24 fő tud játszani.
 
Amatőrök. Itt az újabb verseny. Gyertek csak gyertek. Bár a helyek hamar betelnek, hála az égnek Tehát érdemes előre jelentkezni. A helyszínre figyeljetek, mert ez a boltban lesz nem a Kondorban.

Időpont: 2006. augusztus 6. 10 óra, nevezés 9.30-tól.

Helyszín: Ezüstsólyom Fantasy, Budapest, XVIII. kerület, Üllői út 485. Az 50-es(Kispest Határ út) villamossal a Városház u.-i megállóig.

Szabályok: Egyszínű

Kiegészítés: Csak amatőrök indulhatnak

Nevezési díj: 800 Ft, HSZ tagoknak 700 Ft.

Díjak: Legendák Völgye paklik vagy pénz.

Érdeklődni lehet: Vass Attila - hkk@ezustsolyom.hu , 06-30-2069004
 
  ... | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.