Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Karácsonyi menü december 11.
A pillanat képe
Amyrro
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Valaha Amyrro volt a lárvaszint leghatalmasabb galetkije, aztán ő is megtapasztalta az ősi törvényt: semmi sem tart örökké, a jövő mindig újabb hősöket szül.
Nézz szét a galériában!
Előrendelhető a három legújabb HKK Alfa Pakli!
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.
HKK Alfa paklik: Boszorkányok, Druidák, Mágusok
Hungarian Card Expo - 2024.03.02.
Beholderes HKK verseny február 17. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Megújult lapkereső és pakliszerkesztő (213)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Versenybeszámolók (19278)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8103)
Mágus Kártya ,avagy jobb mint a HKK (52)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Igencsak Kreativ Termik: Már önmagában az brutális, hogy LEHET hogy az ellenfél kezében van. és emiatt az ellenfél sose mer dobatni... egy kvázi leszedhetetlen dobatas-vedelem...

A gyalazat nerf jonak tunik (12 pont -> 9-10 pont) de nyilvan az ido mondja majd meg (kiveve, ha vissza-levaltjak Sherant a top paklikbol, akkor nem fog kiderulni, mit tudna).
 
Már önmagában az brutális, hogy LEHET hogy az ellenfél kezében van. és emiatt az ellenfél minden körben csak 2 lapot mer kijátszani... egy kvázi leszedhetetlen háló...

Hétvégi versenyen ellenfelem elnekronozott 1 gyalázatot. Volt 3 lapja, a valószínűsége, hogy van még egy a kezében, aránylag kicsi volt. Ha nem pakolok, kövi körben jó eséllyel jön egy UR bűbáj, szóval kockáztattam, volt neki, vesztettem. Nincs jó döntés, erős lap ez így is.

A Kreativ ennél sokkal gyengébb sajnos. Ki lehet emelni, ha egyszer-egyszer véletlenül működik (bár ezzel az erővel lehetne mutogatni minden lapra, ami épp megnyerte a meccset, UR bűbájoktól kezdve a kánterekig mindenre), de azt sokkal könnyebb kikerülni. És én is tudok hozni ellenpéldát a hétvégi versenyről. Jön a bilincsmester, dobat egy általa választott lapot (ez így önmagában már nyerte is a meccset), következő körben húzok egy kreatív termiket... a világ legblankabb lapja volt.
Egy védekező lap mindig sokkal gyengébb, mint a támadó lap, ami ellen véd, mert a támadó lap mindig működni fog, a védekező meg akkor jó, ha pontosan akkor behúzod, amikor a támadó lapot használják ellened. Egy kis eséllyel bekövetkező támadás esetén csak akkor van egyáltalán értelme az ez ellen védő lapnak, ha az tényleg erős ilyenkor.
 
uh bocsi, ezt nem tudom hogy sikerült leírni

@Balage: Nem veszem sértésnek a jó lapokat tudni kell jókor behúzni

@Miklós: A gyalázatban még így is van elég komoly meccsfordító potenciál. Sajnos viszont a 3 lapos feltétellel azért könnyen kikerülhető, egy tapasztaltabb játékos - no offense - biztos nem szaladt volna bele (főleg úgy hogy volt egy kár báj az asztalán)
 
Jancsár László... hehehe
 
Hogy mondjak pozitivat is a Gyalazat nerfje dicseretesen hamar erkezett (nyilvan hiba volt igy kiadni, de ilyen elofordul, le kell reagalni).
 
Hangulatos beszamolo, koszi!

Ugy nezem, a kreativ termik kezben (ismet) hozott kvazi egyedul meccseket a "hogy kepzeled, hogy dobatsz" ellen:
"Szerencsére egy mágikus aszállyal indított, amire ki tudtam rakni a termiket."
"Dani mégikus kézzel emelt be nekem a pakli felső lapjának egy kreatív termiket, ami biztosította, a győzelmemet."

(nem rad mondom, nyilvan jatszani kell vele, ezt tudja)
 
Köszönjük a beszámolót!
 
Köszönjük a versenybeszámolót, érdekes volt, és gratula az eredményhez! Ezek szerint A gyalázat még így, nerfelve is használható maradt.

A 22(?) perces körökből álló pörgősre UR bűbáj paklit vinni érdekes választás volt Czirkos Dánieltől, néztem a 6 körből volt 4 döntetlenje, azzal azért nagyon nehéz időben nyerni, max. ha bedobja az ellenfél...
 
Sziasztok!

A tegnapi exes hagyományosról írnék egy rövid beszámolót.
Szerintem elég izgalmas meccseim voltak és az eredményem sem lett borzasztó, így érdekes lehet nektek is.

Hosszas gondolkodás után az általam sokat pörgetett ködszilánkos semmi mesterére esett a választásom. Talán annyi érdekességgel, hogy sherannal is játszottam egyrészt a gyalázat lemosását, másrészt a ködtigrist akartam megpörgetni.
Jól ismerem a decket így biztos opciónak tűnt. A meta alapján legiknább csak a bilincs gentől féltem minden más ellen, ha más nem legalább esélyem lehetett.

1. Meccs: Ádám Levente - Kreátor követői, Elenios követő, Vízió követő

Mindketten megbeszéltük, hogy egy ideje már nem játszottunk, így ne várjunk eget verő teljesítményt egymástól. A kezdést nem sikerült megdobnom, ahogy az este folyamán egyszer sem (!) Ennek ellenére nem panaszkodhattam, volt nálam két libertan, egy ködharcos egy rhattro és egy önbeteljesítő jóslat kezdőkézre. Az első körét elpasszolta, majd magam sem tudom miért nem raktam ki ingyen a ködharcost, hanem a libertant hoztam ki 1 manából, amiből kértem egy főnixet, amit építette a másik libertant. Jött még nálam egy gyémántfésű is, majd kértem egy nekro csontit, ami bement ütni. Nála a második körben egy titkos rituálé érkezett, ami után egy kék céhvel dermesztette a libertanokat. kirakott egy magányos harcost, majd egy nuk uzsorájával lőtt rám. azt kisemmiztema követővel, utána egy dinamikus szintzésissel próbálta meg leszedni a fésűm, amire elszállt a rhattro. Ütött 3-at a kutyussal, majd lőtt a kék főnix vízióval és passzolt. Ezt követően az én körömben elloptam a magányos harcost a fésűvel, ám benéztem, hogy az elenios követő 1 vp-s büntetést rakott rám, így nem maradt manám. Húztam egy óázis védelmezőjét még, amit kiraktam és visszavettem vele a libertant. A 3. körében a magányos harcos drágításának köszönhetően elfogyott a manája és nem tudta megoldani a teljes asztalomat, és az ÉP-m is 8-ban maradt, így elég esélyesnek éreztem magam annak ellenére, hogy begenerált egy végső ilúziót és egy zajos lépteket is. Kerestem egy ködszilánkot, sajnos viszont benéztem, hogy az újrahasznosítást nem drágítja a követője, így nem szedtem ki a lépteket, ami így elkapta az egyik libertanomat. Végül csak egy nekro csontival egy főnix fiókával és egy laudáló termikkel tudtam ütni, amit 1 épben élt túl, amikorra lejárt az idő

1,5-1,5 D

2. Meccs: Czirkos Dániel - 5 lap 3 kék céhvel. ultra bűbájos zöldséges kontrol

Már amikor leültünk sejtettem, hogy nem fogunk beleférni az időkeretbe, ez így is lett. Az elején nálam sült el egy lebuj, amivel kiszedtem az egyetlen counterét majd visszavettem egy oázis védelmezőjével. Jöttek nála az UR-ek egy lila és egy zöld, én ködszilánkokkal az oázis védelmezővél önbeteljesítő jóslatokkal és egy rücsivel tartottam magam. Amikor lejárt az idő nála kint volt a két búbáj és egy bealtatott dobatós zöldség, nálam pedig két ködszilánk, egy alvó blobbakish, az oázis védelmezője egy rücsi és egy ködtigris a gyűjtőben. Kíváncsi lettem volna, hogy mi lesz a vége, mert mindkettőnknek voltak még bőven lehetőségei, de ahhoz, hogy ezt megtudjuk legalább mégegyszer ennyi időre lett volna szükség.

1,5-1,5 D

3. Meccs: Nagy Dániel - Bilincs gen

Nem örültem, hogy megkaptam a mumus match-upot. Természetesen kezdett, szottyantózott, jöttek a zénes ritkák úgyhogy elfogyott gyorsan a kezem. Nekem sikerült egy libertant kiraknom, ami hamar megoldódott, valamint behúzni 2 termot. Gyorsan bedobtam inkább és elkortyolgattam egy jó sört, annak több értelme volt. Ezen a ponton elgondolkodtam, hogy inkább kiszálljak, de szerencsére nem tettem így, és sikerült a szopóágon szépen felkúsznom.

0-3 L

4. Meccs: Bús László - Homokmező

Kiszedtem a 3 krakochot, mivel max a blobba tudta volna nálam megoldani, valamint néhány homok lapot. Bár Ő kezdett és volt egy kárhozott bájolása valamint egy katapultőrje, a második körben sikerült beleszaladnia egy gyalázat lemosásába, ami visszahozta számomra az esélyt. Ezt követően kijött nálam egy laudáló termik, ami beblankította a homok piramisát, counter előnybe is kerültem egy blobbával. Szép lassan lekezeltem a teljes asztalát, míg sikerült további lapelőnyt kiépítenem. Egy-két kör után bedobta, hogy ne járjon le az idő.

3-0 W

5. Meccs: Jancsár László - Gen Mező

Kiszedtem a szottyantókat, meg még valami generálást. Néztem a kezdő kezemben egy kreatív termiket, így egy kicsit bántam, hogy nem hagytam bent az isteni orkokat. Szerencsére egy mágikus aszállyal indított, amire ki tudtam rakni a termiket. Megpróbálta leszedni egy motyogó szolgával, amire volt egy tűztombólom, így tempo és lapelőnnyel kezdhettem az első köröm. Volt még egy libertanom is, amiből energia falókat kértem, így kezelni tudtam a gyűjtő generálását. Az egyetlen para az volt, amikor egy kreatív termiket begenerált, amivel visszavett egy maedhros kedvencét, amivel lopta a libertanom. Szerncsére volt rá egy rhatt hárításom majd visszavettem egy ködharcossal így tudtam tartani az előnyömet, amíg az utolsó körben lejárt az idő. Itt azonban szerencsére ki tudtam hokizni libertan visszavételekkel - kreatív termik és ködharcos - elég nekro csontit a győzelemhez.

3-0 W

6. Meccs: Baki Dániel - Korlát Gen

Dani mégikus kézzel emelt be nekem a pakli felső lapjának egy kreatív termiket, ami biztosította, a győzelmemet. Hiába kezdett nem tudott pörögni, míg nálam szép sorjában érkezett két ködszilánk egy gyémántfésű és egy oázis örzője. A sebzéseket és az asztalát is tudtam mitigálni önbeteljesítő jóslatokkal, bár a végére így is nagyon közel került ahhoz, hogy eleget sebezzen, de szerencsére a blobbakishem gyorsabb volt.

3 winnel 2 döntetlennel és 1 bukóval végül 6. helyre értem be, ami a 24 fős mezőnyből nem mondható rossznak.
 
Köszönjük szépen a versenybeszámolót, érdekes volt!
 
Sziasztok!

Engedjetek meg egy beszámolót, a hétvégi középkoros versenyről.
Ebben az időben kezdtem a játékkal való ismerkedést (2004), az első versenyemre tisztán emlékszem, anyával kellett mennünk valamiért Pestre, és benéztünk a Wekerlei bontott versenyre (Legendák völgyéből). Nem maradtunk sokáig, és ha jól emlékszem Mofe ellen játszottam. Bukó után mentem is haza (sajnos mennünk kellett).

Később, 2008-tól kezdtem el aktívabban versenyezni, de az már másik történet.
Ebben za időben nagyon szívesen olvasgattam a versenybeszámolókat, és nagyon jó volt írni is.

Most egy ehhez a versenyhez nagyon jól illeszkedő beszámolót olvashattok tőlem.

Ahogy kiderült a verseny időpontja, elkezdtem olvasgatni az alanori krónikákat, és bár majdnem biztos voltam benne, hogy Lassan Járj paklival, vagy kontrollal szeretnék játsznai, azért bele mélyedtem a paklik összeállításába.

Arra a következtetésre jutottam, hogy 5 lap kontroll nagyon jó lehet, hiszen mezők tömkelege, és más öt lapos kontrollok fognak dominálni, esetleg kombó paklik rúnával.
Sideból járjra készültem, illetve alapból is forgattam járj kompatibilis lapokat, ilyen is volt a terv, hogy alapból se legyek rossz járj ellen, side után meg kifejezetten legyek jó ellene.

Öt lap kontrollra esett a választásom végül, melyet az utolsó napokig próbáltam finomítani, csiszolgatni.

Manafonalas verzió volt az egyik, végül eletettem, (akkor barnát használtam, azt cseréltem fehérre).

A versenyre éppen hogy beestem, bár volt aki utánam érkezett, késni hál Istennek nem késtem, kb pont kezdés előtt 5 perccel sikerült odaérni.

Jött is a sorsolás,

Első ellenfelem Baross Ferenc.
No itt nem voltam boldog hiszen javarészt az ő írásait olvastam, nagyon sok cikket írt ebből az érából, pontosan tudtam, hogy eléggé ismeri ezt a környezetet, plusz nagyon erős játékos.
Sokszínűséggel játszott.
Első partyban volt is egy számomra nagyon kellemetlen helyzet. Az ő körében húztam lapot Hieire, és annyi interakció volt, hogy azt hittem még az én köröm tart. Ezért a húzott lapot, az áldozatot kijátszottam, ami eléggé kellemetlen volt.
Onnantól eléggé szétcsúsztam, bár így is úgyis nagyon erős paklija volt. Egy valóságformázás az első menetben tartotta a frontot, próbáltam a mana adó lapokat berakni a kezébe, illetve egy sírrablót, amire volt egy eltörlésem.
Sírrabló végül nem jött, csak később, amit sikerült megoldani, de nagyon szépen lassan sikerült felőrölnie.
Második menetben side után egy jól érzett lapdobás lehozta neki, három lapomat dobatta egy lila lappal (Lila mentális, hirtelen nincs meg a neve, nekronos, manás).
Harmadik mintha szorosabb lett volna, végül tudott nyerni ott is.

No a szarvas hiba ellenére nem csüggedtem, nyilván azért jó lett volna ha el tudom csípni, de majd legközelebb.

A következő ellenfelem Várnai Peti volt.
Peti paklija egy behemótos, lassan járj.
Az első meccs elhúzódott, végül egy T.Vlagyi megoldotta az életemet illetve nagyon kellemetlen volt az Ervdő.

Gondolkoztam, hogy hogyan lehet megoldani az Ervdőt, de csak arra jutottam, hogy igen kellemetlen lény. Semmibe nem lehet lőni, gyűjtőből nem lehet semmizni, eléggé nehéz körbejátszani.
Másodikban áldozattal, és egy Matildával azért sikerült terrort helyezni rá. Azt hiszem nem éltem túl sokban, de végül tudtam nyerni, a harmadikra nem volt idő, így döntetlennel fejeztük be.

Következő ellenfelem Rózsa Bálint.
Kelttős pakliját eléggé tudtam kezelni, nagyon jól jöttek a lapok, így sikerült győzelmet aratnom, amit kitett megoldottam, megakadályoztam, vagy csak leütöttem. 3-0-ra sikerült végül nyernem.

Negyedik ellenfelem Dani Benjamin volt, aki klasszikus lényes lassan járjjal tolta.
Na ez nem volt egyszerű. Első menetben sikerült nyernie, side után meg én nyertem. Nagyon fordulatos, elképesztően jó meccseket játszottunk, nagyon sok fordulattal. Egyszer ő állt jobban, egyszer én.
Harmadik partyban szintén egy ilyen volt, és éppen hogy csak egy kicsiben éltem, amikor lejárt az idő. Nem volt keze, az asztalát tudtam kezelni, a részemről pedig elkezdték lények terrorizálni.
Akkora szerencsém volt, hogy pont letudtam ütni az átadott körben.

Utolsó meccsem Makó Geri ellen.
No itt nem voltam túl boldog, mert Halhatatlanok nagymesterés keltetője eléggé para. Az is volt, az öt lapom nem igazán volt jó ellene.
Sebezhetetlen vérfarkas élettel eléggé meleg. Elsőben egy sokat sebző Átokmurgattyú oldott meg. Másodikban a vérfarkas, élettel. Hiába ütöttem volna le, gyakorlatilag esélyem nem volt, mire tudtam volna érdemit alkotni meghaltam.
Harmadikban egy fürkésszel már hibáztam is nagyot, bár már nem hiszem hogy számított, temetőlidércet dobattam a gyűjtőbe, nem pedig a nekro pálcát.

Összesen a 38-ból 22. helyre érkeztem, amivel összessgében ha a tesztek mennyiségét nézem (0). akkor meg vagyok elégedve. Nyilván lehetett volna előkelőbb is a helyezés.
Mezőt kár hogy nem kaptam, a rúnás kontroll ellen is nagyobb előnyöm lett volna szerintem, de ez egy ilyen játék.

Nagyon élveztem a játékokat, a szervezésért hatalmas Köszönet Dévnek, és Zsoltinak. Mindent elmond a napról, hogy mennyien eljöttek, és hogy mindenki (!) végig játszotta a versenyt.

Nyereményem így egy középkoros macsek volt, amiből idegméreg, Augur, meg még valami esett.

Köszönöm hogy végig olvastad a beszámolómat, találkozunk a következő versenyen
 
EXCELSIOR KLUB: lassan magához tér a HKK-s versenyélet, az újranyitás keretében elsőként Kecskeméten rendeztek versenyt. A szombati esemény beszámolóját Jancsár János szállította.

https://bit.ly/36RdLt6
 
Egy jó Bálvány esetleg?
 
Sziasztok! Egy kis karantén tartalom.

Hosszabb kihagyás után gondoltam visszaülök a versenyzői székbe, így ellátogattam a március 6-i Ligás versenyre, amire egy olyan koncepciót vittem, ami talán érdekes lehet.

Az alapfelvetés a késleltetett hatás-, illetve egyéb, lapokon lévő jelzők erőforrásként történő használata. Például: Időzített gomba + Drakolder provokátor.

Jelzős lapok:

Időzített gomba
A türelem rózsája
Womath
Szottyadt tariszkusz
A borzalmak terme

Lapok, amik szeretik a jelzőket:

Krám
Drakolder provokátor
Gregor, a mahinátor
Szottyadt tariszkusz

A rózsa, a gomba, Gregor és a provokátor a legfontosabb elemek. A többi lapnak vannak alternatívái, jelen esetben a pakli további részei miatt kerültek be a fentebb felsoroltak. A jelzős magot egy teknősös vonallal egészítettem ki.

A pakli:

Követő: A teknősök öregapja (epikus)

Lila:

3 Időzített gomba
3 Gregor, a mahinátor
2 A borzalmak terme
2 Káoszteknőc
2 Katalizátor

Zöld:

2 Krám
3 Teknős gárdista
1 Víztisztító teknős
2 Teknős hínártorony
2 Szánalmas teknős
2 Xenomorf teknős
2 Barátságos teknős
2 Szottyadt tariszkusz
2 Idéző teknős
2 Teknős kém
3 Lestinoh, a teknős legenda

Fehér:

3 A türelem rózsája
2 Az ősmágia tornya
3 Hópárduc
1 Mardakor misztikus -->

--> Sárga:

3 Drakolder provokátor

Az isteni szín a fehér a Womath miatt, de a lila is erősen megfontolandó (Tiltott könyv).
Az elképzelést jobban is ki lehet hegyezni a gombás kombóra, de szerintem nem érdemes. Próbáltam úgy összerakni a deck-et, hogy ez egy teknős pakli legyen, ami néha lő 30-at. Ez nagyjából sikerült is.
A profi kategóriában végül 1 vereség mellet 3-at nyert a pakli. Vereség: Sokszín; Győzelem: Sokszín, Erdős óriás pakli, Zarknod börtöne

A korlátozó szabálylapok ellen kicsit nyugodtabban lehet leülni a random 30 miatt. Az erdő ellen például nagy szépen (csúnyán...) kijött a pakli lényege. Kezdés egy ősmágiás Türelem rózsájával, annak 3 jelzőjéből az ellenfél körében ingyen counter-ként egy Drakolder provokátor, ami passzivizálva leszedte a negyedik jelzőt, Rózsa beugrik erőforrásra, majd az én körömben Krám + gomba.

A követő esetében el lehet gondolkozni még a Főparancsnokon, szépen szedi a késleltetett hatás jelzőket és elvileg még a lényes pakliba is illik, de a 4 lapos kezdés szerintem nem engedhető meg ennél a paklinál. Jelzős lapok közül pedig még a Bálványt lehet próbálgatni.

A pakli valószínűleg inkább érdekes, mint erős, de aki mondjuk szeret úgy helyzeteket megoldani, hogy Krámmal átrakja Tariszkusz -1 ÉP-s jelzőit az ellenfél lényére, annak tudom ajánlani.
 
Köszi a beszámolót, jó volt olvasni! :-) Jöhetne ebből is több.
 
Kiraktam a templomszolga-rughar könyvtár-fluxusgen szettet, asztalomon kb 16 lap. (második kör)

Kézben 6 lap, ebből 2 counter: hurokcsapda (volt is rá SZK) meg egy Sárkány könnyei. (annak is tudtam mit áldozni - könyvtárat)

Jön Nika, lerakja a Móleont. Üres asztal mellett dobatna egy lapot ... mondom magamnak: jó, ezt elengedjük, nem pazarlom rá a hurokcsapdát, jó lesz az a teriádra.

Dobat: sárkány könnyei.

Kapja a csontot, építkezik a móleonnal, kijön a Gyilkos mókus.

Azt hittem, agyérgörcsöt kapok
 
Móleon / Gemina testőr nem volt nagyon rossz? Előbbit még játszogatták, amikor kijött, de utóbbit még sosem láttam ebben az összeállításban.
 
Jó volt elolvasni,sőt,tovább megyek:
NiklaiB blogot! NiklaiB blogot!
 
Eleg kemeny volt, Miklos le is fenykepezte a jatekteret

Krigis akarta szereny Moka es kacagasanak letrejottet, ez nekunk nem annyira tetszett, radobaltunk par ingyen csodat
 
'egyszeruen nem akarok 2-es lapot huzni a jatek elejen egy kontrollban"

trú det, emlékszem a tavalyi meccsre ellenetek, mikor 14 counter csattant a kezdő játékos első körében
 
Toltak meg tavaly is a Halat, nem erzem jonak
Gemina konnyei jobb nala, es az sem fert be, egyszeruen nem akarok 2-es lapot huzni a jatek elejen egy kontrollban
 
2000-2004 környékén még láttam 'A hatalom átadása" lappal együtt pároson. Utána valahogy kikopott.
 
Hála nevű varázspapírt kellene beszerezni párosra.
Ha az létrejön a második körben, akkor rekt van.

De valamiért senki nem játssza. Sosem láttam még pároson senkinél.
 
mi azzal alapból toltuk
igaz, én pénteken a pakliösszerakás alatt vettem észre, hogy általános és nem azonnali

amúgy a Kasug-din nagyúr szólt még nagyot nálunk
 
Sideból játszottam pénznyelővel, amit párszor sikerült is megjátszanom.
Általában gyors vége lett, érdekes lett volna kipróbálni pedig...
 
Sidebol jatszottunk Cserevel.
 


Amúgy volt egyéb lap amiről kiderült, hogy talán felfért volna a tiltólistára?

Esetleg valakinél olyan kártya, ami hagyin gagyi, de pároson igen jól működött?
 
Pedig azt hittem, egy ilyen tájékozott fórumozónak, aki nem játszik, de megállás nélkül osztja az észt itt és a blogon, majdhogynem evidens, hogy Roland már nem tesztelő...
 
Rizikot valoban nem (-4 Ep full elhanyagolhato, vagy poen mezot kapsz, amit szetcounterelsz 4 lapos kezdessel is), inkabb csak konnyebb vele nyerni : )
 
Ja, bőven jó választás párosra, ahol az edra népszerűbb (Szatival is ezzel nyertünk tavaly).

Egy 5 lapos kontroll (bár ez nekem se esett le akkor, de a verseny végére rájöttem, hogy tökmindegy, hogy kb egyszer se volt értelme a követőnek, de szinte semmi rizikót nem vállal vele az ember pároson).
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.