Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A D.E.M.-ezés
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
A Deus ex machina egy tárgy, amely akkor kezdi el áldásos működését, ha gazdája valami miatt meghalna. A D.E.M. megmenti ilyenkor, messzire repíti a baleset színhelyétől, majd még gyógyít is rajta egy keveset. Talán ez a legfontosabb tárgy a ghallaiak életében.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (7)
Versenyhirdető (1827)
Lapötletek (64955)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Még egyet itt hagyok:
• Ha az Ördögi mentorral egy Kijátszási feltétellel rendelkező lényt hozunk vissza, dönthet-e úgy a lap tulajdonosa, hogy nem teljesíti a feltételét, még akkor sem, ha lehetősége van azt megtenni (pl. ÉP áldozás, lapeldobás)?
Tehát ha az Ördögi mentorral visszahozok egy Halálmadarat, és már csak 2 ÉP-ja van az adott játékosnak, kötelező azt feláldoznia?
Köszönöm a választ!
Mint ahogy annak rendje és módja, jól elkapott bennünket a „retro láz” és hát bizony egy-egy alkalomnál felvetődik pár kérdés a játék mechanikákkal kapcsolatban. Az alábbiakban csokorba szettem az elmúlt játékaink során felmerült új kérdéseket.
Bízom benne, hogy tudtok ismét segíteni, csapassuk!

• Az Őshangya sámán képessége (2 VP, áldozás) használható-e ugyanarra a lényre, amit a képesség kifizetésnél áldoztunk?
Ha igen, ezzel a képességével saját magát vissza tudja-e tenni a gyűjtőből az asztalra?

• A Lidércúr és Óriás patkány lapoknál, ha nincs a paklimba már lap, kijátszhatom-e őket? Vagy feltételük, hogy legyen annyi lap még a pakliban, amennyit eldobatnának.

A Béke szigetével a szürke (színtelen) szín megjelölhető-e?

A gépben lakozó szellemre reakcióként az első 3 körben kijátszhatom-e az Erős gyengéjét?
Ha igen, melyik fázisban (mielőtt megnéztük volna a pakli felső lapjait, vagy utána)?
+ Ha ki lehet játszani, és mindkét játékos lényt borított, egyik lény se kerül le az asztalra, vagy eldönthető, hogy csak az ellenfél lényét akadályozza meg?

Ördögi mentorral az adott játékos visszahozza sikeresen az összes lényét. Van közte Notermanthi, -aminek az ÉP-je és Sebzése alapesetben 0 lesz-. A játékos más játékba kerüléskor érvényesülő lényt is visszahozott így, mely esetben az aktív játékos válaszhatja meg a lapok kijátszásakor érvényesül képességek sorrendjét. Tehát vizsgálhatom-e a Notermanthi értékeit, egy ugyanazzal a forrással visszahozott Lidércúr játékba kerülési képességének kifejtését követően?

Ördögi mentorral az összes lény egyszerre kerül a gyűjtőből a játékba. Ilyenkor a Kristálypragloncot (két színű lap) a gyűjtőmből a játékba tehetem-e, ha az Ördögi mentor kijátszásakor nincs már Chara-din, vagy Tharr lapom játékban (mert idézési költség kifizetéseként gyűjtőbe került), de az Ördögi mentor játékba tesz a Kristálypraglonccal egyidejűleg újra ilyen színű lapokat.
Ehhez kapcsolódóan, ha a Kristálypraglonc nem kerül így játékba, viszont Notermanthi visszakerül a gyűjtőből az asztalra, így ebben az esetben a Kristálypraglonc a gyűjtőben marad, tehát utána a Notermanthi megkapja az +1/1-et?
Érthető, köszönöm!

És egy büntetés ki tud többször is sülni?
pl. ellopják (kisül), visszalopom (mivel én vagyok a tulajdonosa nem sül ki) és megint ellopják (kisül ismét?)
Nem biztos, hogy ideális a fórum, de hátha tudtok egy kártya mechanizmussal kapcsolatban segíteni:

Mi történik akkor, ha az Utcakölyök lapomra az ellenfél Védőrúnát rak, és a következő előkészítő fázisomban, nem tudok/nem akarok neki szörnykomponenst költeni? Ki sérül?
Majd ilyenkor a Védőrúna a lapon marad-e, és ha igen, ki tud sülni újra egy tulajdonos cserénél?

https://lapkereso.hkk.hu/lap/utcakolyok/897

https://pakliszerkeszto .hkk.hu/faq/V%C3%A9d%C5%91r%C3%BAna

Köszönöm a hozzászólásokat!
Ha egy kalandozó ideiglenesen kap X/X-et (pl. kör végig), akkor az is szintlépésnek fog számítani?
Jó lesz ez, altípust szerintem is elbírt volna.
Retro frissen bontott +++
Lapsorszám –
Lapkereső BUG: Ha egy kártya több istenhez tartozik, nem hozza a szín szerinti keresés.
Szintúgy bízom benne, hogy az ikonozás kérdése át lesz még gondolva. Hajrá eredeti retro!
BUG: Az "Ében hadúr" lapnál kétszer hozza az AK(43) vegyes idézési költségekre vonatkozó hivatkozást.
BUG:
Magas VP-s lapokra keresve, valami oknál fogva a találatok közé rendezi a „A levegő síkja”, „Az élet földje”, a „Kincses sziget”, és a „Ködváros” lapokat.

A bajnok manifesztációja (foil) kártyát a kereső nem tudja megjeleníteni.
Gz!
Gz mindenkinek!

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.