Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Tüskés hólyag
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ezek az óriási, visszataszító hólyagok a barlang plafonjára tapadva lesnek gyanútlan áldozataikra. A hatalmas, tüskés test általában már lezuhanáskor agyonzúzza a kisebb torzszülötteket, de egy megtermett galetkivel szemben a tüskés hólyag beveti számtalan csápját, amelyekkel áldozatát próbálja megfojtani. Miután megölte és felfalta áldozatát, a bélgázok távozásával keletkező felhajtóerőt használja ki arra, hogy visszaugorjon a plafonra." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Varázsdimenzió paklibemutató: Kitaposatlan utakon

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - Semmi
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immunis
Hatalom Kártyái verseny - 2024. július 14., Vác
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 27., Szeged - Barcraft

A lista folytatása...
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | ...
Nézet:
Az eloholtak elzavarasaval egyetertek, a vegzeturakeval egyelore nem, bar az uj kalandozos koveto megjelenesevel valoszinu azok is tiltva lesznek fajrol.
 
Éjmágusom a múltban tett legutóbbi látogatásakor szövetséget kötött Naso-thin nagyúrral, a moák legutolsó nagy hadvezérével. Ő volt az a hadúr, aki a moák utolsó nagy csatáját levezényelte az akkor még ifjúnak számító, és mára értelmesnek mondott fajok együttes erőivel szemben. A mágia hajnalán történt mindez, mikor Ghallán a mana az addigi ezeréves apályából ismét dagályba fordult, és a moa civilizáció széthullott... A szövetség erős volt, és megingathatatlan, de Éjmágus által a jelenbe utaztatott technokraták nem találták helyüket a mai arénák gladiátorai között...

A veszélyes faj versenyeken mára már klasszikusnak számító Szűk esztendők - moák felállásban indultam. Szerintem korrekt, és jól felépített paklim volt, nem is hibáztam, vagy legalábbis sajt hibám miatt egy meccset sem buktam, mégis leszereltünk Éjmágusommal. Hogy ennek mi az oka, arról hosszasan lehetne elmélkedni, leginkább Fortuna, aki rendre elkerül a versenyeken minket.

Mivel az eredményem nem érte el az általam már tűrhetőnek gondolt 5/3-at (vagy 6/4-et), ezért elemzés most nem lesz. Akit érdekel a paklilistám, írjon egy privátot.

Az első csatát Raia követőjével megerősített végzeturak ellen vívtam. 2-1 oda. Nos, amikor 2 Naso-thin-t húzol kezdőkézre, majd egy harmadikat a második húzásra, az már az álmoskönyv szerint sem jelent meccslabdát, és az sem túl nagy élmény, mikor a győzelem azon megy el, hogy már csak három lap van a paklidban, a kegyelemdöféshez pedig kéne még egy nekron...

A második meccs Arochos hordája (gyengébbeknek: gnómokkal) ellen esett meg. Fortuna itt mellém állt. Talán szégyellte magát az első meccs miatt, nem tudom. Az összecsapás kb azon múlott, hogy mikor húzok Ker-kalak tanácsnokot. Nos kétszer időben jött, egyszer kicsit megkésve: 2-1 ide.

A harmadik meccs 3 erdő - átkozott, sárkányokkal. Ez ellen a pakli ellen 15 lapos side-om volt, és nagyon sokat készültem rá, mivel győzelemesélyesnek gondoltam. Az első kört bedobtam, és bíztam a side-omban. A side-ommal nem is volt semmi baj, csak jó lett volna be is húzni azokat a lapokat. 3-0 oda.

A negyedik összecsapás Rox és a csontvázak/élőholtak/nekromanták (?, nem derült ki melyik), de nem is számít. Amikor kezdtem nyertem. De ilyen csak egyszer volt. 2-1 oda.

Az utolsó, immár tét nélküli meccset, Lassan járj! + Sárkány úrnő felállás ellen vívtam (nem mondom meg, melyik fajjal volt). Side előtt végül is csak 18 lapom volt teljességgel haszontalan. Nem meglepő, hogy bedobtam gyorsan. Side után azt hittem jól állok. Ellenfelem 3 Ép-n él. Kiépült asztalom van, de nincs manám. Ker-kalakon ryuku szekér, bent az őrposztban, mellette egy másik lény, ellenfelemnek nulla asztala... Jött egy lárva. Mondom, nem lövök bele egyet, mert úgy is beáldozza utána. Jött egy akármilyen sárkány Vp-ből, mondom nem lövök bele a lárvába, mert úgy is beáldozza, úgy is lett: Szerelemsárkány. Bukta. Utolsó meccsen nem nagyon kapott Vp-t ellenfelem, szépítés. 2-1 oda.

Összességében sokkal, de sokkal többet vártam ettől a paklitól, de jól éreztem magam. Köszönöm az élményt!
 
Jah, és kiváló verseny volt, köszönet a szervezésért!
34 draftoló gyűlt össze, sajnos csak 5 fordulóra.

8-8-9-9 asztalok voltak
 
Szerény bajnokaink visszatartják helytelenül az infót.

A végét már nem vártam meg, de olybá tűnik, hogy Barti úr Leah követős hordája kirágta magát BonyiG Thormedor által erősített csapdáiból. Kettes asztalon D.K. sheran követője küzdött A.Á. 5 lapos kalandozó paklija ellen. Jól draftolt még Jáborcsik Laci is, aki hármas asztalon Rhatt követővel diadalmaskodott a rettegés ura felett, Bazmaonon, aki inkognitóban, Raia követője mögé bújt e verseny alkalmával.

Jómagam mire felírtam a 6 VP-t, hogy Kyorg által erősített éjfattyaimat útnak engedjem, többnyire már csak a csomagoló ellenfeleim tekintettek vissza válluk felett értetlenül, miközben mentek diktálni az eredményt.
 
Én virágokat a rétről...
 
Azért érdekelne ki mit szedett...:P
 
Üdv, a klubban
 
A sztorimód kevés arra, hogy leírja ama szélsőséges cselekedeteket, amiket Fortuna ma végrehajtott a döntőben
 
Akkor csak a szokásos...uncsi!!!

Grat Barti!!!
 
Valami sehonnai tuti nem Barti mákolta össze a versenyt, csalásokkal és megvesztegetésekkel of korsz!
 
gigapech vagy gigamázli a döntőben - nézőpont kérdése
 
Ja és természetesen nagy grat srácok mindannyiótoknak.
 
Sztem is teljesen felesleges az élőhalottak és a Vu-k engedése fajon,de persze ez egy átlag playernek evidens is de sajnos nem mindig tudja átvenni a beho a vidéken standardé váló kitapasztalt meglátásokat
 
grat mindenkinek!
érdekes, hogy a változó mostanában mennyire nincs ott az asztalokon, erre most a dobogón csak változó van...

profiban mi volt?
 
Lehet éppen azért mert 1 ember forgatta őket...De ha kiesnének a hullák és maradnának a végzeturak akkor sanszos hogy ismételten ők dominálnának.Ennek meg semmi értelme mert nem erről kéne szólnia 1 faj versenynek.
 
A végzeturak - ahogy láttam - ma nem tűntek kiugróan erősnek, csak Koltai Gábor forgatta őket Raia követővel az első asztalokon.

Én a mai egyetlen vereségemet Gál Attilától szenvedtem el, hiába készültem side-ból a paklija ellen, még a "csak" 2-1-es losst is szinte győzelemként értékelhetem. Ettől független abszolút megérdemelten végeztek Mátéval együtt a dobogó tetején. Az élőholtak jelen állapotukban a hagyományos versenykörnyezet egyik top paklija - gyűjtőgeneráló - beengedve egy erősen korlátozott környezetbe, ahol ugyan 15 lapot side-olhatsz ellene, a gyakorlat azonban azt mutatja, hogy én is max. 9-et tudtam kivenni a paklimból (a maradék a Mangó-Molgan déligyümölcs-kombó volt).

Balázs, ezúton is köszönöm a pakliépítésben nyújtott segítségedet! Illetve Szarvas Attilának és Mikulás Ádámnak az utolsó pillanatban beesett Alakváltó ősködöt illetve Aranysárkányt! A két legstabilabb nyerésem voltak, az Ősköd legfőbb ereje a kiszámíthatatlanság, szinte mindig tudtam vele meccsfordítót húzni, 10/10-es lap.

Meglepően erős volt a Vérnyelő is, viszont a Nax'rahn, a Thau kicsit csalódást keltően gyengék voltak. Főleg utóbbiak miatt érzem úgy, hogy nagyon nyögvenyelős koncepció ez a sárkányos köd, és azért kell a versenykörnyezet és egy jó sorsolás is, hogy top helyekre érjen be az ember. Ez most - végre - sikerült.


Mindenkinek köszi a mai meccseket!
 
vagy mentor ami nem az első hanem a 2.ban nyer...Megmarad ugyan úgy a lich-es kombó is.Az élőholtakat meg a végzeturakat is ki kéne vágni fajról és akkor egy fokkal játszhatóbb lenne
 
Grat a győzelemhez, DM!
 
Támogatom.
A 15 játszmából 7x nyertem az első körömben a deckkel. Ami egy fajon túl brutál, mert kevés a beleszólási lehetőség a fix 30 "fajos" lap miatt.
Lehet inkább az életadóra kéne rakni fajon egy korlátot, mert akkor csak szimplán egy erős horda lenne az élőholt.

DM
 
igazán ideje lenne már visszaminősíteni ezt az élőholtas szabályt a faj versenyeken...
 
Grat Roland, úgy tűnik, hogy érdemes volt átbeszélni a side-ot és a paklit egy kicsit.
 
Mai Wekerlés amatőr faj vége:

1. Dávid Máté / változós élőholt kombó
2. Gál Attila / változós élőholt kombó
3. Kurucz Péter / változós orgling
4. Kalugyer Roland / erdős-átkozottas sárkány
 
azok az eleven mérgek tuti hogy az ingujjba vannak varrva
 
gigamázlim volt ellened, lássuk be
 
Hát igen!
Volt pár baki. ;)
(mentségül tudnám felhozni, hogy éjszakai műszakból 2,5 óra alvással 9 forduló után szinte csoda ha nem hibázik az ember! )
Egyébként ISZONYAT formátum volt, sokat számított a kezdés és a jó kezdőkéz!
Bonyi ellen én is megmérkőztem,sajnos nálam le tudta hozni az Eleven mérget, pedig nem állt jól!

Papa, nagyon jó lett a beszámoló!
Talán még annyit hozzáfűznék, a verseny után összehasonlítottam a két Arochost és csak 13 lap egyezés volt bennük!!!

Végezetül gratulálok ellenfeleimnek, jókat játszottunk!
Nem különben grat az első négynek is, akiknek a rájátszását fáradtság miatt már nem vártam meg!
 
Haha, jó sztori! (Örülök, hogy legalább szórakoztattam a közönséget, már ha mi voltunk az utolsók, akik játszottak még)
Egyébként teljesen más a játékban bent lenni és gondolkodni, mint kívülről szemlélni a dolgokat, nem annyira nyilvánvalóak. Meg hát Béla is tudna mesélni, hogy a 10. fordulóban mennyit hibáztunk...
 
Hagyományoson két éve volt sztár, de ki tudja mi lesz vele novembertől
Lehet visszatér majd Arochos ideje
 
Szia!
Örülök, hogy nem haragszol. :-) Sajnos csak ilyen formátumokon tud valami meglepőt ez a pakli. DEEE! Rajta vagyok, hogy hagyományoson is legyen meglepő ez a deck. Baráti üdvözlettel: papa
 
Ha nem váltok át a kezdés előtt 2 perccel rúnára átkozottról...

vicces sorsolásom volt, 2 szablap összesen, de még így is 7-3mat mentem, és bucholz-cal csúsztam le a top4ről

Kegyetlen pakli ez az Arochos
 
Igyekszem megőrizni a család becsületét veled szemben.
Grat, jó beszámoló.
 
  ... | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.