Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Mit rejt a köd?
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
"A csarnok közepén fehéren örvénylő ködöt látsz. Lassan lépkedsz felé. Érzed, hogy ez nem lehet más, mint az Ősök Központi Csarnoka! Ahogy egész közel érsz, látod, hogy a ködben figurák szellemalakjai örvénylenek. A kobudera nevű torzszülöttekre hasonlítanak, de sokkal magasabbak, és nemes a tekintetük! Hosszú karmaik vannak, és testüket szőrzet borítja. Miféle teremtmények ezek?" - részlet egy kalandból
Nézz szét a galériában!
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - Semmi
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immunis
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Legendás cél: 1000 lap (11)
Lapötletek (64982)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | ...
Nézet:
TRAGIC BRONSON ALERT!!!

 
Lehet sírni, hogy így erős a kontroll, úgy erős a kontroll. Jó ötletek, jó játék, megérdemelt a top 3 hely.

ps: erősek az orglingok.
 
Poénos, hogy ennyire erős a köd, hogy még korlátozott környezetben is simán hozza a győzelmeket.
Amikor az orgling 2 versenyt nyert, mindenki sztrájkolt, hogy tiltsuk ki az orglingokat.
Most hol a sztrájk?
 
Grat mindenkinek! Feri, jól pörgött az ősköd?
 
Eléggé veszűkült lett. Top 3 köd.
Kurunczi
Én
Mofe sima átkozottal
Felizardo ur zssel

Ja és top 4 5 thoselmes volt
 
Kurunczi Dávid húzta be a versenyt 5 követös ködös homársággal.
 
Na mennyire szűkült be a látókör harmadjára? Csúcsra pörgött a zanszilánk, vagy terrorkodott a járj, esetleg valami egyéb húzta be?
 
Nos, Pécsett tegnap volt egy második formátum is, ahol Hagyományos versenyt rendeztünk, 29, játékosok által meghatározott tiltott lappal. Ennek a listátájt láttátok, páran kellemeset derültetek a Kristálymáguson, de voltak itt komoly tiltott lapok. A kontroll így is erősnek éreztem, ezért egy sárga-kék-piros-barna kontrollal indultam el, mivel nem tudtam, hogy a köd vagy a lényes deckek ellen kell jobban felkészülnöm, és úgy éreztem, nagyon sok random-deck jöhet elő, úgy döntöttem, Rejtett tartalékkal vágok neki a versenynek. Kis tesz Pesten (2 olyan deck ellen, amivel tuti nem kerülök össze ), kis alakítás, majd go!



1. forduló: Király Zsolt Nikolausz Zanszilánk deck Ettől féltem, mert nem indulok túl gyorsan, de az első meccsen az elején 8 lapra tudtam a kezem bővíteni a 3. körre, amikor neki is 8 lapja lett, keresgélt, pörgött, igyekezett komoly előnyt kialakítani, én pedig védekezni ellene, ezt a kört. kb. egálra hoztuk, 2-3 lapra lecsökkentettük egymás erőforrásait. Zsó azonban a következő 3 körben háromszor cselvetett engem, így mindig nagyon bedrágított, sokért kellett az erőforrásaimat elhasználni, és nem tudtam védekezni a kombója (időzített gomba-quwarg forradalmár) ellen. A második meccsen hamar kjött egy Szem szimbólum, de az elején behúzott egy Gombát, ezért a forradalmárokat dobáltam ki. De egyszerűen eszméletlen blankul húztam, sideból 18 lapott sideoltam és 6-tal több counterem volt, mint az első meccsen, de ez is édeskevés volt, vagy legalábbis jó mélyen elbújtak. Végül egy Áramlással szedett le 2 jelzőt a Gombáról és lőtt. A harmadik meccsen Álomfalóval hozta ki a kombóját, egész meccsen egy cuntert húztam.
0-3


2. forduló: Várfalvi Tamás Pontaco gyógyuló deck. Na, neki a Raia Főpap tiltása nagy érvágás volt. Szépen bővítette a vp-jét, Gyógyítás fájdama, főpap volt nála, de nem állt kb. sehogy vele. Aztán egyszer leszedtem a lapjait, beindítottam az erőforrás-dömpingemet, nagy előnybe kerültem, majd Kurtzok és vérkeszegek a kb. 50 Ép-t megoldották. A második meccsen kicsit neccesebb volt, mert egy Szkritter jótevővel növelte a max. ép-jét és volt mire sebeznie a fájdalommal. De 8 ép után ismét megoldottam 2 Szikrációval az asztalát, a kezét, majd elkezdtem lassan, de biztosan leütni. A harmadik meccsen gyorsabb volt a lekontrollálás és az ölés is, jól húztam.
3-0


3. forduló: Véber Ricsi, Ősök famulusa, galetki. Na, itt éreztem, hogy nagyon kell a brutális méretű side. Első meccset ő kezdte, ottó, be vagyok drágítva, nem sokra megyek, bye. Második meccsre 25 lapot sideoltam. Itt én kezdtem, második kör, Bobó (Ottó nem drágította, révén torzszülött), majd harmadik kör, Bobó, aztán Chosssal egyet megold, de eltömegbájoltam egy Gáncsoló farkat és egy Chosugát tőle, mire ezeket megoldotta nagyon sok lap hátrányba került, majd jött nálam két lopakodó ganüid, módszeresen lőttem ki a galetkijeit és őt magát is. Harmadik meccset ő kezdte, és harmadik körben Kamdemu-Helytartó csáp, Gáncsoló farokkal indult rohamra, de egy Isteni szózat csúnya véget vetett, majd ősi béklyó, lopakodó ganüid, kezemben 2 Solatopolka, de volt Álomvilágom is. Kicsit tartottam az időlejárástól de végül időben ölni tudtam.
2-1


4. forduló: Szabó Ricsi, egy egyedi Timera Fájdalom szépsége direktsebző paklival, bár kicsit nekem antikombósnak tűnt a dolog, hisz ha ő ép-t áldoz, én manát kapok. Eső meccsen egész jól bepörögtem, ő a második körben 2 Zu'litot hozott, jobb híján 2 Isteni szózattal oldottam meg. De voltak még tartalékaim, kurtzok és szekercék formájában, amik hol harcolni mentek, hol manát adtak, de a Szikráció is nagyon kellett, végül azok termeltek nekem egy lapelőnyt, amit kihasználva tudtam ölni. Második meccsen nagyon rosszul használtam el az elején egy isteni szózatot, majd később még egyet el kellett, lenulláztam a kezem, mielőtt lett volna első köröm...utána sajnos elég blank cuccokat húztam, amiket egy arccal rendre eldobatott, kurtz volt a reménysugaram, de azt is megoldotta nagyot lehelő lényeivel. A harmadik meccsen jobb kezem volt az elején, két arcot kellett ugyan megoldanom, majd egy Sztat gólemet is, de a szózat most jól jött és az ingyen kijövő zajos léptek sakkban tartották ellenfelemet, végül a countercsatából én jöttem ki jobban, és kis előnyt szereztem, amit egy Bobó és egy Vérkeszeg győzelemre váltott.
2-1


Ez végül a 3. helyre volt elég, nyertem 2 kieget nagyon feledhető bontással (Mélységi behemót-Quwarg szellem, ill. Sheran + Rhatt templom). A Tartalék nem volt rossz ötlet, összesen 57 lapo sideolás volt a meccseimen, összesen 34 lapot használtam, 16 'munkanélküli' maradt, ami 4 forduló alatt nem rossz.


Végeredmény:

1. Moschnitzka Ádám, köd-deck Ter-gathtal.
2. Véber Roland, teknősök.
3. én.
 
No, jöjjön egy beszámoló a mai pécsi verseny első formátumáról, ami egy veszélyes faj volt.

13 versenyző indult, és ami igazán egyedivé tette, hogy 13 különböző etnikummal. Sok volt a követő, a szabálylap kevesebb. Én viszont használtam Bűvös erdőt, kettőt is, plusz Melákot természetesen. Klasszikus pakli, gyakran használtam már, de az IV-s óriásokkal először volt alkalmam bevetni, most hogy ismét a régi gyűjteményemet használhattam.


1. forduló: Bognár Bálint, Molluszkos moák. Első mérkőzésen az elején előnybe kerültem egy zanzult gigásznak hála, ami módszeresen szedte le Bálint lapjait, majd kapott Molitár dobot, és Óriások földjével bekombóztam. A második meccsen Bálint kezdett és egész jól pörgött a paklija, követőmet befprgatta, Fatty, Ker-kalah jött, de 2 lapot kézből egyszer se játszott ki, így egy kifejlett xeno sajnos a 'kezembe maradt', vagy legalábbis vp-t kellett rá költeni. A harmadik meccsen megint követőt szüntetett és a 2. körére már volt lent moa harci gépezete, a harmadik körben megpróbáltam a szitut megoldani, egy mutáns hegyitorllal, de egy Brutálgedonnal azt ellopta. Majd jött a dombi óriás, de Dranadáni kőtörője és Bufa segítsége is volt rá neki. Innentől sajnos az a meccs is eldőlt.
1-2


2. forduló: Várfalvi Tamás, ében íjászok Chara-din követő. Első mérkőzés eléggé cinkes volt, de a Tamás többször elfelejtett a követőjével fattyat terelni. Én az elején halmoztam a jelzőimet, és Solatpolkákkal contereltem, később már Zanzult gigász is bezsállt a harcba, majd megint a Sík-dob kettős adta meg a kegyelemdöfést. A második meccsen jött a 2. körös Dombi óriás-Esszenciakapocs kettős, egy talbot szava itt még segített, de később már semmi nem mentettem meg tőlük Tamást. Igaz, a lényei egyszer még megoldották a fönti óriásaimat, de kevés ép-je maradt, volt régi dallamom, amivel lemészároltam az asztalát, majd jött a következő dombi óriás. Harmadik meccsen én szüntettem követőt, majd raktam ki Síkot, amivel nagyon belassult a deckje, a legtöbb lapja használhatatlanná vált, nekem viszont az óriásaim módszeresen agyonverték.
3-0


3. forduló: Véber Roland, Vámpírok, első vámpír. Első meccsen követőt szüntetett, de jött a dombi óriás, csomag. Második meccsen egy Zanzult gigász volt, ami sokáig kezében tartotta a meccset, valamint a Dombi óriás-Mélységi behemót kettős. Harmadik meccsen egy helyszín mellett ugyanezek a lapok domináltak.
3-0


4. forduló: Béres Gergely, thargodan, torzak hercege, Első meccsen nem nagyon tűnt fel, hogy óriás deckkel játszanék, húztam helyszínt, esszenciakapcsot, Kurtzot, a helyszínt kitettem, de utána Tömegbájolás jött, majd pentadron aggódtam, mert semmi értelmes lapom nem volt, jobb híján esszenciakapcsoltam egy thargodanját, amire két izom került kijátszásakor, és azzal ütöttem le egy lényét, reménykedtem a két lapban, ai már bejött, mert egy zanzult gigász és egy újabb esszenciakapocs volt. Majd nem sokkal később jött a Mutáns hegyitroll is, amivel a kezét dobattam el. A második mérkőzésen 2. körben tette ki azt az épületet, amivel ingyen keres és rak játékba thargodant, de zanzult gigász megoldotta, majd ő is megoldotta a gigászomat Ouitlmennel, de egy dombi óriásom meg szépen lesebezte, majd újabb gigász, ouitlmen is halott volt, majd Tigurkántól tartva visszakevertem a gyűjtőjét a deckjébe, erre beúhzta az ouitlment, de nálam volt még 2 Dombi óriást, eggyel mentem is harcolni, de egy körrel később lehoztam, mivel a helyszín-Molitár dob kettőssel megoldottam a szitut. Harmadik meccs elején szintén síkoztam, aztán ment a PU-Ma harc, nála mameluk, nálam esszenciakapocs, követője egyikünknek sincs, majd nála még egy, egy Erdő maradt. A sors ironiája, hogy innen egy helyszínem miatt 3-ért jövő Mélységi behemót adta meg Gergőnek a kegyelemdöfést. De kemény volt.
3-0


Ez végül a 4. helyrevolt elég. Kár, mert az első meccset leszámítva domináltam, nem volt rossz a deck, 1-2 helyen viszont lehet változtatni. Nyertem egy IV-t 2 éjfattyas bontással és egy VÚ-t Aranydukát-Haláltündér kettőssel.

Dobogósok:

1. Moschnitzka Ádám - ember, 3 Erdő átkozott követő.
2. Király Zsolt - sárkányok, sokszín
3. Bognár Bálint

Az egyedi versenyünkről holnap lesz beszámoló!
 
úgy más szmájlik nélkül délután bebaszva bartus sztájlban
 
Irónia
 
Szerintem meg aki nem veszi a poént az menjen barbizni...Sértődékeny kislányoknak ott a helye.Én is kaptam már meg őt úgy hogy anti deckel játszott,és esélyem nem volt, de elröhögtünk...
 
Elég csak a paklit tiltani, az emberrel nekem semmi bajom
 
Azért nem jön senki Fehérvárra, mert ez az utolsó senki elriaszt titeket? Mert akkor simán tiltjuk...
 
Egyetértek János, undorító ez az ember, tiltani kéne a versenyekről!
 
Nekem nem szívta még egyszer sem a vérem...lehet az ellenfelekben van a hiba
 
Nem tagadom
 
Azért így is elég jó helyen végzett.
 
Szegény galambd auto avatár dekkje... :'(
 
Neeee ő sosem szívja senkinek a vérét...Aljas rágalom!
 
Na Te se panaszkodhatsz. A három erdő + átkozott követős pakliddal utolsó körben megkapod ellenfélnek szegény ötkövetős vatáros galambd-t... És még szívod is a vérét. Na az sem volt túl elegáns.
 
Mocsok
 
Hali!

Éjmágusom, ma Zarknod börtönébe próbálta vetni ellenfeleit, de nem nagyon sikerült neki.

Sok köd lapot használtam, és 3 halandóság átlépése volt a fűszer a tetején. 4 járj ellen játszottam (1 kyorg ősmágussal felálló éjfattyas/nagylényes, 3 kragorus verzió), a járjak ellen kétszer nyertem, kétszer vesztettem. Volt egy ötkövetős avatár deck, ami megvert, és egy rúna+átkozott felállás, ahol én nyertem.

Összesen 6/3-mal zártam, és a metagame-t elnézve örülök, hogy ennyit is ki tudtam hozni a paklimból. Ellenfeleim röhögve eljátszottak a börtön mellett. Talán csak a kezdéskori -2 lap volt zavaró.
Mindettől függetlenül köszönöm az élményt.
J.
 
Grat! Lehet így volt jó, hogy volt egy kis színesség benne!
 
Ja és köszönöm a lerakatnyi lapot Papp Ádámnak és grat mindenkinek aki úgy érzi, jól szerepelt
 
Ma, D, 1-2-3...-9 es verseny

Régen edráztam, és most kedvet kaptam hozzá, össze is kéregettem egy rakat lapot hozzá, kezdtem összerakni a dekket előző este.... és voltak gondok, 2 solisar 2 erős 1 kyorg tudás és egyéb problémák (kékből egy rakás opció felmerült de egy lapom se volt, végül egy öreg meglepetéslapot kellett beizzítani), nem lesz ez így jó... mindenesetre össze kell rakni, azért volt 'B' terv is a jó kis keltetőm személyében.

Leérve reggel a Dbe tudtam szerezni egy 2. kyorg tudást, így eléggé alter 'parasztedra' már kivitelezhető volt... induljunk el vele, mert miért ne

1. fordulóban Makó Geri kicsit fullosabban összerakott edrájával hozott össze a sors. Az elsőben elrakott, ahogy azt kell, következett a side, és mindketten cseréltünk egy-két lapot, de én beraktam a sideba 1-1 kurtzot és Vlagyi szekercét. Ez a két lap kikapcsolva 2 edrajelzőt ellehetetlenítette Gergőt, így meg tudtam fordítani az állást
2-1

2. forduló Valler Krisz, járj-kyorg. kezdek, dobatok, töröm a kyorgot.Láttam a meccs végét a kezemben körében dobatok repertoárral, jövök, 1 lapja van, dobatnék és jól állnék... de újrasorsolás

2. forduló 2.0 : Palotai Milán molluszkos csoda. Az elsőben le lett kontrollálva, ki lett semmizve, át lett lépve a halandóság... pech
A másodikban egy yeti remete-nyálkacsiga-antigoblin-T.batyu 4es ellen elszámoltam magam, kitámadtam és pont a halandóságra nem maradt manám, innen ki is kaptam. a harmadik menetben megint jöttek az antigoblinok de itt meg tudtam oldani, és átléptem a halandóságot
2-1

3. Forduló Korányi Gergő rúnás ködös triniganos csoda. a rúna azt tudta, hogy fixen nem áll jól, és nem is hagytam fordítani az esélyeken. a harmadik meccsen került elő először a meglepetéslapom, tridarkunját dianáztam el (ha létrejön, nem tudom megoldani és kikapok) majd a srác bemutatta hogy 5-5-5-5 miközben végtelen formázgattam egy térszaggatást a körönkénti 1 lapjára.
3-0

4. Kurunczi úr soxxínje, ami elvileg megveri az edrát. Az első meccsen nem húztam jól (halandóság-halandóság-túlvilághívás-D mosoly) de ő még ótvarabbul, így egy később érkező szikráció meghozta a lapelőnyt majd jött a Haller. A következő kettő meccsen folytatódott ez a széria: nekem nem volt életem húzása de ő kántert talán 3at látott a fordulóban pedig ~20al tolhatta A harmadikban került előnybe, 3-4 lapokon játszott az én körönkénti 1 lapommal szemben, de saját eldianázott tridarkunjára nem volt megoldása, így 6-6-6-6... egy idő után elfogyott
3-0

5. Fec, rúnás ZSZ. Már előre nem volt valami boldog, és itt úgy húztam, mint az álom. mindig x+1 kánterrel ahol neki x kántere volt és 1 kyorggal kezdőkézben. a harmadikban volt egy kis esélye, szem szimbólummal kiszedte a 3 halandóságot, de egy óvatlanul megnyomott íjászképzőre csattant megint a DIÁNA (istenem mi ez a lap ) és 1-4-9-16 die
3-0

6. forduló, Döntö, Ákos soxxínje.
Nem voltam bizakodó, de az első meccset hoztam egy jó ütemben érkező szikrációval (kiürítette a kezét, leszedett egy lényt és kiforgatta a végtelen formát).
A másodikban megtapasztaltam milyen az amikor az ember hiába dobat: edrával dobatok egy démoni bölcsit, majd a hallert is rááramlom, amire egy mélységet dob. mutatott egy pörgést, és bedobtam.
itt mondjuk már hibáztam is, egyszer nem akartam bedobni az 1jelzős edrát béke megőrzésnek, a harmadik meccsen meg magam sem tudom mitől félve 1. körös manaevővel nyitottam hűséges hordaparancsnokom szolgáltatásai helyett.
A harmadikban egy darab butaság terjedésével rakott el, nem mondhatom hogy megkedveltem azt a lapot
1-2

Így végül a sorrend:
1.: Ákos, Soxxín
2.: Parasztedra!!
3.: AB Soxx.

éés Barti a homár erdővel nem fért fel a dobogóra
 
A leszáll a köd nerfelve volt szóval nem biztos hogy túj jó lett volna.
 
Sajnos nem tudtam elmenni, de nagyon szerettem volna. Az én elképzelésem ez volt:

minél több Kisebb angyal (mindkét kiegben kijött) / spektrális skorpió + leszáll a köd az ellenfélre - metamorfózis (vagy varkaudar pálesz) a sajátjaimra.
Emellett ezekből a színekből minden, ami lapelőnyt ad, és a leszedések.
Sose derül ki, hogy egy ilyen elképzelés működött volna, vagy sem?
 
Szep volt! A dijadat termeszetesen megkapod (4 pakli IV volt, ugy emlekszem)
 
Köv. kör, támadás, Harci szekér, utolsó lénye is halott az őrposztban, szerencsére kezében semmi nem maradt, varkaudar sebzését dupláztam, bumm, 16, majd 2 Timera haragja, mindegy volt, mit dobok. Ez nagyon kemény volt, verseny a kiváló ellenfelemmel és az idővel, de megcsináltam.
2-1


Ez végül a 4. helyre volt elég, a díjamat már nem vettem át, mert rohannom kellett, azért remélem valamikor megkapom.

Remek draft volt, maximálisan elégedett voltam magammal.
 
  ... | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.