Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Mit rejt a köd?
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
"A csarnok közepén fehéren örvénylő ködöt látsz. Lassan lépkedsz felé. Érzed, hogy ez nem lehet más, mint az Ősök Központi Csarnoka! Ahogy egész közel érsz, látod, hogy a ködben figurák szellemalakjai örvénylenek. A kobudera nevű torzszülöttekre hasonlítanak, de sokkal magasabbak, és nemes a tekintetük! Hosszú karmaik vannak, és testüket szőrzet borítja. Miféle teremtmények ezek?" - részlet egy kalandból
Nézz szét a galériában!
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - Semmi
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immunis
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Legendás cél: 1000 lap (11)
Lapötletek (64982)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | ...
Nézet:
Gratulálok az eredményhez. Jó versenyleírás volt. Csak egy megjegyzés: a hétfő éjjel az csak 12 óra múlva lesz. Amikor te írtad ezt a beszámolót akkor hétfőre virradó hajnal volt. Üdv: István
 
Mire is lehetne jobb a hétfő éjjeli időpont mint arra hogy írjak egy beszámolót.
Szerény személyem a szokásos angyal paklijával ment , mert hát azon túl ugyebár nincsen élet, pláne egy egyszínű versenyen.
1.Forduló: Veszprémi Dániel Átkozott követős Sherran mérgezős lények.

Nem tudok sokat elmondani erről a fordulóról mert már nem nagyon emlékszem, az első menetet kicsit nyögvenyelősen nyertem, hiányozott a követőm és Dani kezdett ha jól emlékszem. A 2. kettőt már én kezdtem és azok simában jöttek.
Végül is 3-0-ra nyertem.

2.Forduló: Sötétség manifesztációs Varkaudarok, sajnos a játékos nevét nem tudom.

1. meccs: Kezdek én kirakok egy baltazárt,jön ő kirak egy fétist, nem fogom meg gondolom nem fog zavarni az az egyes olcsóbbítás ugyanis sikeresen nem tűnt fel hogy olcsóbbít 1 alá is ezután lerak egy akmalt amit megfogtam, jövök én ütöttem valami 10-en valamennyit.Jön ő rám pörög és köre végén kikeres egy merénylőt amire maradt még manája,na mondom szarul állunk mert nem volt nálam kánter,de jövök én sikeresen behúztam egy panatánt. Ezzel el is döntve a meccset.

2.meccs: ő kezd passz, Jövök én kirakok valami lényt majd passz. 2. körben terül egy jót majd passzol.Jövök én kirakok egy Aranysárkányt aminek a hatását megfogta egy Varkaudar hadúrral majd merényelt.Ezután a köre végén még kétszer kikeresett egy egy merénylőt én meg nem húztam lapfogást ezért a 4 .körben valami nagyon durva pörgés után megölt.

3.meccs: sikeresen kezdtem én kiraktam egy fény oltárt majd passz, ő is passzolt jöttem én lőttem egy követőt amitől nem tudott pörögni és így 3. körben megöltem.

2-1 ide.

3.Forduló GalamD Chara-din követő Keltető és Xenók:

1.meccs: kezd ő lejött 1 atka, jöttem én passzoltam, jött ő Káoszteknőc majd 3.körben szépen meg is ölt.

2.meccs: Kezdek én fényoltár, jön ő passz(?), jövök én baltazár,azt onnan rá is vertem egy baráti tízest, volt még 2 mannám és a panatán ott virított a kezemben.

3. meccs: Ő kezdett,a játék közepénél ő kirakott egy atkát nekem meg volt a gyűjtőmben 2 Kristálytündér, megkérdezi cselekszem-e mondom nem, erre kisemmizi mind a 2-t ha ezt nem nézem be valószínűleg nyerem a fordulót de hát van ez így,arra emlékszem hogy később neki volt lent 2 xenó bábja és 1 fattya nekem meg 1 kemény angyalom és a kezemben ott virít egy panatán és egy Solisar, jövök húzok bátorság dal azzal megöltem a 2 xenóbábot és ha GalamD elköveti azt a hibát hogy kijátssza amit húz (és 3 sornál hosszabb szövege van) akkor azt megfogom és 1-ben fogok élni a köre végén, de ez nem történt meg.
2-1 oda.

4.Forduló: Horváth Vince(?) Angyal pakli:

A srác alapvetően egy újonc a toborzásról ezért megpróbáltam elnézőnek lenni meccsen, az első meccsen kezdőkézbe behúztam 3 főszakácsot és egy fényoltárral kinekronoztam mind a 3 erősömet az első körben ennek ellenére 3-0-ra hoztam az fordulót.

5.Forduló: Pásztor Szabolcs Rox

1.meccs: Az elejére már nem emlékszem csak arra ,hogy nem ment valami jól, a meccs egy bizonyos pontján úgy álltam, hogy Szabolcsnak volt lent egy Niolja és egy csontváza nekem meg semmi, húzok és 3 Raia bűbája lett a kezemben. Na gondoltam most vagy soha leraktam mind a 3-at amiböl 1-et meg is fogot, nekik köszönhetően 2 kör múlva volt annyi ép-m hogy lőjjem a roxot ami az egyetlen esélyemnek tünt. Volt 1 ép-m kör végén lett 7. szabolcs rám vert 3-at én pedig a következő lapját meg fogtam egy panatánnal, onnan szép lassan fordítottam és bár kissé vért izzadva de nyertem.

A 2. és 3. meccset én kezdtem és mind a 2 alkalommal lőttem a roxot így azokat a meccseket már könnyebben hoztam.

3-0 ide.

Ez a szereplés végül a 2. helyre volt elég, összességében meg voltam elégedve teljesítményemmel. Gratulálok mindenkinek aki jó helyezést ért el kivéve Ádámnak aki buzi auto köderdővel jött(TICCSUKBE!!44négynégy!!!!).
 
Mindenható az mindent tudott vele csinálni egyszer teremtett vele szkt
 
Az a mindenható egy film Gondolom mindentudó volt
 
Korlátozás Leahbirkás decckel indultam <3

Mindenkitől bocsánat előre is hogy, nem emlékszem a nevére

1. Forduló

Faitlight tárgy deck Mindenhatóval.

Különösen nem volt nehéz ellenfél. talán kétszer sebzett meg a 3 Kivánsággal de ennyi. 3-0

2. Forduló

Legfőbb követős Charadin deck /ócskás meg fattyas követő nem emléxem mik voltak

Első körben talán kétszer ütött meg és annyi volt. bejött a kombó és nyertem. Második körben lepakolt 1 fatty ócskással meg jött még fatty meg még fatty és agyon ütöttek. Harmadik forduló első kör Lich, második kör lidércúr volt benne minden ami kell a kombóhoz és már nyertem is 2-1

3. Forduló Papp Ádám / köszi a sört / 3 Erdő Átkozott követő

Ez volt az első húzós meccs. Első körben sok passz de végül Ádám diadalmaskodott az Ködóriással sajnos nem bírtam vele. Szerencsére Ádám nem húzott sokáig 6-7 kör ködös lapot és én szépen termeltem a mangót meg a molgant azért magamnak. Mikor elközdett ködözni az alaptala remény hozta nekem azt a kört és a kombót is összedobtam . 1-1. Harmadik kör Lassan fogy a deckem és csak szenvedek kb 10 perc vana meccsből és reménykedem hogy, kihúzom addig de sajnos nem sikerült kihozni döntetlenre :/ 1-2 Ádámnak Ja és Gratula

4. Forduló Tács Miklós 3 Erdő Átkozott követő /Már megint b+ /

Első kör csak vergődtem mert nagyon jól pörgött. 1-0 Második kör lassan megy ajáték nekem mindent visszavetet köddel nem tudom megmondani mennyiszer, én meg dobálom vissza a molganokat a deckbe mert, ugyebár nincsen deckem se kezem és a legvégére sikerült a ködóriást is visszaaszedetni vele. és sikerült az 1-1. Sajnos a harmadik körre nem volt idő kb. 2 percünk maradt. és megálltunk a döntettlennél.

5. Forduló 5 Lapos Szúnyog kontroll <3

Első körben olyan rosszul húztam hogy, az hihetetlen és a zulit meg a statgólem levert. Második kör kijön a kombó kb. 5 perc után és simaliba. Harmadik kör, csinálgatom a kombót lejön egy Yeti, na mondom a tutti kirak valami nagy dögöt nem tudom miaz még sosme láttam , na mondm ez nem zavar maradt egy lapja ha az vari akkor nem tud beleszólni. Kombó kész ellenfél néz hogy, miujság és a kezében volt a semmizés amivel kicsit belassított volna csak kirakta az a lényt és igy aYeti eloszlatta minden reményét kb a 3. körre kijött ez számomra. 2-1.

Mindent egyesítve 3 győzelemmel 1 döntetlennel és egy verességgel a 4. Helyezést sikerült összehoznom a versenyen. Közben rájöttem ha lett volna Pihenő
/Amit tutti direkt hagyott ki Pitty testvérem-barátom, vagy csak elnézte, ja meg a semmizés is elég gyatra volt ( 1 db alaptalan remény)/ lehet jött volna jobb hely is de ez már a múlté.

Mindenkinek szép napot. köszi ha elolvastad

Ateec
 
Ma megkíséreltem a Korlátozásra összerakni egy kicsit lényesebb, kontroll jellegű paklit, sok lopással. Borzasztóra sikerült mondanom se kell . Semmi esetre se ajánlom, hogy megismételjétek őrült tettem...

Amúgy Korlátozás ellen rakjatok be Halászatot, az nagyon jó
 
Lelkes amatőröktől én több beszámolót várnék
 
Mai amatőr verseny: Veni, vidi, vici

2. Váradi Paszkál
3. Tács Miklós
4. Gál Attila

Grat nekik!
 
Köszi Az alapötletet Moschnitzka Ádámtól vettem, aki begyalult egy hasonlóval egy Jellemek harcán, bár ő aktívan használta a másik két színt is, főleg a dalok miatt.

Egy kis mákolás tényleg nem árt, bár kisfec ellen mintha ez egy kicsit gyakoribb lenne, mint általában . Magamat ismerve inkább ő peches ezeken a meccseken.

Amúgy tényleg marha érdekes lesz a következő verseny, azzal, hogy használtam 2 helyszínt meg a Zoárdot alapból elég szépen sikerült kiiktatnom egy-két alaplapot is. Kár, hogy valszeg nem fogok tudni menni, pedig a Bűv erdős épület vagy egy járjas tárgy, átkozottal, sztem nem lettek volna rosszak
 
Nagyon tetszetős és ötletes pakli. Grat a helyezéshez Viktor!


Mákolás a játék része. Mindenki csinálja, csak a kritikus pontokon feltünőbb. ;)
 
Elírtam, 47 lap volt .

Amúgy az Álomvilág is borzalmasan gyenge volt, a sok rúnás Zsz ellen xart se ért kb.
 
A következő paklival lettem harmadik:

Chara-din 5 követős, Molluszk-CH követő-Tokozó-Átkozott követő

1 Álomvilág
1 Sötét föld
1 Bufa bűbája
2 Csodatevő Fenyő Zoárd
2 Univerzális megoldás
3 Áldozat a főistennek

10 lap

2 Chara-din bűbája
3 Xenó atka
3 Thargodan szolga
3 Káosz egyhangú libái
2 Hatalomvágy
2 Neuroblaszt
2 Ősi rítus
2 Őrület dala
2 Talbot kínja
1 Agykéreggyalu
1 Káoszurna
2 Ében kehely
1 Okulüpaj
3 Nagyobb vércápa
2 Tébolyodott
3 Lélekszolga
2 Fekete főnix
1 Martian

37 lap

=46 lap

side:
1 Törzsi dob
2 Káosz hatalma
1 Alakváltó ősköd
2 Baghar
1 Csodatevő Fenyő Zoárd
3 Pihenő
1 Talbot kínja
2 Árnyéktűz
1 Hatalomvágy
2 Kifejlett xenomorf
1 Csáp-isten
2 Álomfaló
1 Xenomorf harcos
2 Káoszteknőc
3 Xenó bilincsmester

25 lap


Mint látjátok, közel sem volt kioptimalizálva a deckem, meg sajnos az Átkozott követő is rossz választásnak bizonyult, 3 rúnás meg egy Sokszínnel is toltam, egyértelműen a Homályúr kellett volna. Néhány szerencsés momentumnak köszönhetően (kisfec ellen a döntő két meccsen 2x topdeckkeltem (egyszer Xenó atkát, amivel kivégeztem, a másik meccsen bilincsmesterrel indítottam) így tudtam fordítani) viszont így is 5 győzelmet szereztem (a verseny előtt 4-nél többet nem tartottam reálisnak). Sajnos nagyon hiányzott a deckből az Ősi praktika és a Martian repertoárja, de a Magány őrülete is. Egy csomó lap működött bűn rosszul (Zoárd, Okulüpaj, Martian, a Fekete főnix is lassú volt valahogy, hiányzott a Homályúr lassítása) meglepően erősnek bizonyult viszont a Hatalomvágy, Nagyobb vércápa. Az áldozat a főistennek meg hajtotta a szekeremet előre, rengeteg meccset fordított, ragad hozzám a papír . A legviccesebb momentum az volt a versenyen egyébként, amikor egy körben 3 követőmet áldoztam fel . Ritka az ilyen.

Még1x grat a helyezetteknek, izgalmakban bőven volt részünk.
 
U.I.:

Köszönet Istvánnak a Lapokért és a segítségért.
 
A tegnapi blogos versenyre az Arochos-pakli egy speciális változatával mentem

A terv az volt, hogy vagy gyógyulással csapom le az ellent (Gyógyítás fájdalma, Gemina gyógyitala), vagy egy Molitár dobos végtelen kombóval intézem el.

Nos a gyógyításos vonal nem jött fel egyszer sem, a Molitár dob viszont jól működött a Harcostárssal.
Szem-szimbólum sokat segített az ellenfél kisemmizésében.
Játszottam két Arochos, egy 3 Erdős+Átkozott követős tűz, Varkaudar és egy legfőbb követős pakli ellen.

Összességében eléggé szétdaraboltam a paklit, ennek köszönhetően jó hátul végeztem.
A dobos vonalban látok fantáziát, talán szeptemberben arra fekszek rá.
 
Valóban izgalmas verseny volt. A Délibáb-Magányos torony paklival mentem. Mivel az előző fordulóban az első három helyezett paklijában jó pár meghatározó lapom benne volt, ezért korrigálni voltam kénytelen a paklimon. A nyilvánvaló barna-kék színek mellé lila és fekete került be. A paklim (pontosabban én magam) 6/3-ra volt jó. Azért fogalmaztam így, mert egészen kevésen múlt az ennél sokkal jobb eredmény, és volt két elég komoly hibám, ami egy-egy mérkőzés, és így egy-egy forduló elvesztésébe került.

Játszottam egy A pegazusok hercege + trinigan kontroll lapok pakli ellen. Kikaptam.
Aztán egy Hegymélyi keltető + Chara-din követője xenó pakli ellen. Kikaptam.
Három Bűvös erdő + Átkozott követő tűzdecket sikerült megverni.
Ezután egy Ősi rúna + a Köd ura paklit szintén sikerült legyőzni.
Következett egy kolléga Délibáb + Magányos torony paklival, de nem rúnával, hanem Átkozott követővel kiegészített felállásban. A kolléga elvesztette nekem a meccset. :P
Az utolsó körben pedig egy Építő rakshallion pakli ellen kikaptam.
Végig úgy éreztem, hogy van keresnivalója a paklinak a versenyen, és hogy a fehér / sárga színek helyett általam használt fekete / lila felállás egy kicsit sem volt gyengébb.
Mivel a versenyeredmény nem üti meg az általam minimálisan elvárt 6/4 (5/3) szintet, ezért pakli elemzés most nem lesz.
Találkozunk a beszűkült látókör sorozat záróepizódjában, szeptemberben. Mivel a délibáb tegnap nem ért célba, talán ismét elviszem...
 
Jól van Gice! Ez az...., csak így tovább. Nagyon örül a kis amatőr csapatunk ennek a sikernek.Jó választás volt ez a pakli. Remélem a jó folytatás majd a Nemzetin lesz. Sz.Balázs volt a versenyen? Ha igen, neki, hogy sikerült?Üdv: István
 
Érdekes, hogy mennyire dominálta mezőnyt a zanszilánk deck és a szabálylapos drágítások, ehhez mérten egyik koncepció sem került be a legszűkebb élmezőnybe.

Egyébként jó verseny volt, bár én a végére rendesen lefáradtam fejben (annak ellenére, hogy a jó öreg Járj + Kyorggal mentem), hol a követőm nem volt meg, hogy a szabálylapom offolódott az ellenfelek által :/

Az is durva, hogy három hét alatt versenygyőztes koncepcióvá lépett elő Az együgyű, még ha egy jelentős korlátozott formátumon is.
 
jaja, nagyon jó kis verseny volt, nagyon jó volt újra elővenni a kedvenc paklit, az épületes molluszkot, végre egy formátum, ahol esélyesként lehetett indulni vele ismét
 
Nagy grat az ötletért, eléggé beteg elképzelés
 
Nagyon jó volt a mai blogos valóban! Mérgezős deckel mentem Átkozott követővel, jó meccseket vívtam sokféle pakli ellen, jó ellenfelek ellen. Előzetesen jónak éreztem a paklit, nem vétettem sok hibát, ennek ellenére elég hátul végeztem,de nem baj, lényeg, hogy élveztem a meccseket! köszönöm mindenkinek!
 
Blog verseny (Dungeon) 2013.08.10

Beszűkült látókör II.

Hála Botond sokszín paklijának 139 tiltott lap volt a versenyen.

I. Simon Dániel; Trinigan - Együgyü
II. Khan Evarth; Leah horda - Leah követő
III. Erdős Viktpr; Chara-din fatty - legfőbb követő
IV. Dárday Gergely; Épületek - Molluszk

Nagyon jó verseny volt, köszönet a szervezésért!
 
Sziasztok, a mai debreceni Veszélyes faj versenyről, illetve az arra készített paklimról szeretnék írni néhány sort.
A versenyen nem lehetett fajnak választani a végzeturakat, nekromantákat, orglingokat, és tiltva volt a Semleges csatamező is. Utólag kiderült, hogy a nekromanták kitiltása még önmagában nem volt elég, mert a rettegett Roxos paklit 1-2 lap kicserélésével ugyanúgy össze lehet rakni, ha nekromanta helyett a csontvázat választom altípusnak.
Először ezt a kiskaput akartam kihasználni és csontvázakkal indulni, de a pakli irgalmatlanul gyenge volt akárhogyan raktam össze, a tesztelésen minden szétszedte. (hogy lett ez Pesten első???)
Ezután mindenféle koncepción elkezdtem agyalni, a motyogóktól az óriásokig minden felmerült, de végül egy teljesen egyedi koncepciót állítottam össze. A pakli pörgetője egy hagyományos versenyeken már bizonyított pakli volt, csak tettem mellé 30 fajos lapot. A felállás Átkozott követős köderdő volt, veszélyes faj versenyen még sosem találkoztam vele, úgyhogy biztos volt a meglepetés. A kérdés már csak az volt, hogy milyen etnikumot használjak mellé?
Teknősök jók lettek volna egy főleg varázslatokkal játszó mezőnyben a sok olcsóbbítással és antimágiával, de fajon csak lényekkel találkoztam volna a kezekben, ami az információn kívül nem hozott volna előrébb. Ekkor azonban megakadt a szemem három lapon a mappámban: Opál kalmár, RIP, A víz létsíkja.
Az automatikus lény counterelés és a hosszú távú drágítás nagyon erős képességek Bűvös erdő mellé, de a fixen kereshető olcsóbbítás és +2/+2 még ennél is nagyobb előny emellé a szabálylap mellé.
Nem tehettem mást, KÖDERDŐS POLIP PAKLIT raktam össze erre a fajos versenyre. Itt a paklilistám:

Átkozott követő
Bűvös erdő (x3)

2 A teremtés zenekara
3 Alattomos fekete csáp
1 Elnyelte a köd
1 Gyógyító köd
1 Bomtar trükkje
3 Ködmangó
2 Köd
1 Végtelen formázás
1 Niol, a csontsereg vezére
3 Molgan
(1
3 A víz síkja
3 Idéző morf
3 Opál kalmár
3 Oktopusz
3 Iszapmester
3 Óriáspolip
3 Kráken poronty
3 Mélység fattya
3 Ragacsos iszappolip
3 Bölcsőpolip
(30)

48 lap

Side:
1 Álomvilág
3 Pihenő
3 Csodatevő fenyő Zoárd
3 Leanthil trükkje
3 Denevérbomba
3 Sheran bűbája
3 Adaptált xenomorf
3 Pusztító mameluk
3 Mágiagyilkos
25 lap

A sok korlátozó szabálylap miatt gyakoriak az Ősi rúnával felálló paklik fajon, úgyhogy ezek ellen 12 lappal is készültem, illetve a Zarknod bilincsével felálló paklik alól is jónak ítéltem kilőni a szabálylapot a sok ködözés miatt, ezek többsége az ellen is jó.
Az alábbi meccseket játszottam:
1. Tisza Ákos - A semmi ura + Lassan járj (vérfarkasok)
Az első fordulóban kezdett, nekem pont nem sikerült felhúznom egyet se a 18 ködös lapból, úgyhogy legyorsult. A következő kettő meccset kétszer is Molgannal kezdtem első lapomként, azokat egy kis ködhoki után könnyen hoztam.
2-1 ide
2. Ádám Norbert - Átkozott követő + Szűk esztendők (moa)
Erre sajnos nem készültem, de nem is tudom, hogy mivel tudtam vonla igazán készülni ellene. A rúnát kilövő lapokat nem sideoltam be, mert a drágítás úgyis rajta volt, a ködhokit nem akartam emiatt gyengíteni. A baj viszont az volt, hogy a ködhoki legfontosabb lapja, a Ködmangó így már nem adott manát, ami sokat rontott a paklin. A Molganokat viszont továbbra sem akartam kivenni, mert azok még Ködmangó nélkül is erősek voltak, úgyhogy a ködhoki többi lapját bent hagytam side után.
A szabálylapja pont elég volt, hogy ne kerekedjek felül a sunyi kis moákon.
0-3 oda
3. Papp Gergő - Ganüid nagymester (ganüid)
Az elsőt kezdtem, és egy árva ködös lap behúzása nélkül is le tudtam gyűrni.
A másodikban ugyan jöttek a ködös lapok, ő viszont a tappelős és az áramlásos ganéval még időben csinált magának sok-sok kis ganét, amiket egyszer csak hirtelen mind fel is küldött az őrposztba egy Páncélos lovaggal. Régen néztem már ilyen nagyot.
A harmadikon első körtől kezdve ködöztem, azt már hoztam könnyen.
2-1 ide

Három fordulóból kettő nyertem, de azokat is a lehető legkevesebb ponttal, és amit buktam azt totálisan elvesztettem, így a két győzelem csak az 5. helyre volt elegendő.
De a pakli sokkal jobban tudott volna teljesíteni, ha nem kapom meg a Szűk esztendőket ellenfélnek.
A későbbiekben még fogom fejelsztgetni erre a formátumra ezt a kis paklit, remélhetőleg akkor már sikeresebb lesz. (pl van még benne 5 db se nem ködös, se nem fajos lap, amik nélkül még el lennék)
Remélem tetszett a kis összegzőm, és remélem a pakli másoknak is megtetszik ezek után.
BB
 
Múltheti egylaposra kölcsönadtam valakinek 1 Pusztitó Mamelukot és most hiányzik 1, az érdekelne, hogy nem maradt-e véletlenül annál akinek kölcsön adtam?
 
Még, hogy nem számított, csak az volt a baj, hogy hittem neked Sokkal hamarabb nyerhettem volna.
 
Ő csak is Peti lehetett
 
Köszi
 
Még tavaly volt egy olyan verseny Pécsett, ahol mindenki kapott véletlenszerűen (beadott lapokból) 25-25 lényt és nem lényt és úgy kellett 30 lapos deckket összerakni. Mosi ellen gyakorlatilag úgy kaptam ki, hogy mindhárom meccsen jól állt, fölényben voltam, kirak egy lényt, Tulajdonságlopás, dobhattam be.


Egyértelmű, minden sealed és draftversenyen korlátozásért kiáltó lap, az ÚSZ nemzetijén is 1/1-es jelzőket adott izom helyett.
 
Na jó még 1 pici csepegtetés:P
A draftot Csernus Gabi nyerte,második Varga Robertó 3-4(nem lejátszott meccs) BonyiG és Én.
További tanulsága a draftnak, hogy a tulajdonságlopást nerfelni kell mert broken.
 
Rövid beszámoló a táborról:
ISZONYAT!!!!
 
Ezt nem tudom, miért válaszként írtam, de a lényeg, hogy ez egy beszámoló
 
  ... | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.