Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Savelementál
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A savelementálok fortyogó, bűzhödt teremtményei a csatornák legmélyebb bugyrainak. A pusztulásból, a gyilkos savakból teremtették őket renegát mágusok. A savelementálokkal csak a legőrültebbek szállnak szembe, hiszen megölésükkel semmit nem lehet nyerni, sőt, ha megpróbálod, csak árthatsz magadnak." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - Semmi
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immunis
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Legendás cél: 1000 lap (11)
Lapötletek (64982)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | ...
Nézet:
Nos, jöjjön tőlem is egy beszámoló, bár nem ez volt életem versenye.

Ezúttal is a keltetős-chd követős xenokkal próbálkoztam, 2-3 helyen változtattam a deckem, nagy érvágás volt, hogy Demizrát nem tudtam szerezni, helyette kipróbáltam a Zilak-dint, ami nagyon jól működött, elgondolkodok a jövőben a használatán, de Demizra is kellett volna.

1. forduló: Daku Gergely, korlátozás. Jónak éreztem magam, az első mérkőzésen egész korrekt terülést produkáltam, de aztán a Földanya paradicsoma-Eleven méreg kettőssel bizony nagyon meglepett engem, nem gondoltam, hogy egy helyszínt szinte csak erre fog valaki használni. A meccs utána azért izgi lett, mert nekem is jött az Élet és halál ura, meg pár hatékony aktív lap, később viszont mágia síkra cserélte a helyszínét, és itt előjött az én óriási könnyelműségem, ugyanis nem használtam alapból helyszínt. Ami sajnos még sokat számított, hogy a Zilak-dint egy olyan játékszituációban húztam be, amikor Gergő Mágia síkkal Karácsonyt vett vissza, azzal meg eleven mérget, amivel nem tudtam mit kezdeni...ha itt a Zilak helyett a Demizra van kezemben...De így megoldotta. A második meccs nagyon szoros, de a kockadobások szinte teljesen ellehetetlenítettek engem. egyszer ugyan jókor jött a tigriscápa aktivizálása, viszont a Gergő, miután ellopta a cápámat, kétszer dobta ki az optimálisat, majd amikor az Arcnál nekem kellett dobnom, persze, hogy a vp-termelést dobtam, holott a másik 2 opcióval egy sokkal jobb kört végig tudtam volna játszani. Aztán 12 Ép-m volt, neki meg pont elég vp-je egy eleven méregre és egy ősi praktikára. A harmadik meccsen nagyon szép pörgést produkáltam, majd sebeztem sokat, Gergely ugyan eleven méreggel takarított, de nekem meg életadóm volt rá. Ezt megoldottam.
1-2


2. Forduló: Sajnos nem emlékszem a nevedre, együgyü kontroll. Első meccsen nem volt rossz terülésem, de ellenfelem források pusztulását játszott ki, amikor volt fenn az őrposztjában egy morin tigris. És megint jön a kockadobás...ha a Trigrisápám felkel és mehet harcolni, nincsen baj, ha ne, kicsit veszélyes lehet a dolog...természetesen nem aktivizálódott. Utána 4 körön keresztül tudta a körmegszakító, vp-szívó lapjait visszavenni, miközben a tigris és a vérkeszeg agyonvert. Második meccsen 12345 countert húzott, elején gondoltam jó poén lesz a káoszteki, ha kicsit lent tud maradni. Egy leszedése volt, dobás, nem counterelt a teki. Innentől terültem, ahogy bírtam, ő pedig counterelt, ahogy csak bít, ki brja tovább, az volt a kérdés, de ő egy idő után elkezdett lényeket húzogatni, én pedig továbbra is tudtam ezerrel terülni, majd amikor jöttek a lényei, nekem egy nagyobb vércápám maradt lent, ami eléggé rendet vágok a sorok között. Innentől nem volt esélye. Harmadik meccsen elején kijött 1-2 lapom, köztük káoszteki, ellenfelem megcélozta, megint nem counterelt...szörnybűvölés, lohd haven fam. és csábos áldozat rendesen megritkította a soraimat, majd csináltam egy bravúros kört, kifejlett xeni, minden vissza a helyére, majd Agyszippantó, szillmil kapitány, kapitánynak bedobom a kifejlettet, mágiagyilkos, dobatás, keresek egy őrjöngő rémet, dobatok 3 lapot, a 6 lapjából egy maradt ellenfelemnek. Ő húzott egy álomvilágot, de lejárt az idő. A harmadik meccsen még bármi történhetett volna, mert volt síkom, de a Haven famot és a szörnybűvölését meg kellett volna oldanom, úgyhogy jogos a döntetlen. Csak azok a fránya kockadobások, ha kicsit több szerencsém van, akár 2 győzelemmel is állhattam volna, így meg egy ponttal voltam.
1-1


3. forduló: Neveket valamiért most nem jegyeztem meg . Keltető-Halhatatlanok nagymestere, örültem, végre kisideolhatom a káosztekit. Első meccsen gyors terülést és intenzív dobatást produkáltam, amit rih nestával, élet és halál úrral próbált kompenzálni, de nem elégg. Második meccsen bár ő kezdett, már a 2. körben lent volt a földarcom és indulhattam, jött nála egy Mer-gah és egy élet és halál úr, de csak ideig óráig tudott lelassítani. A harmadik meccsen izgultam, mert jött egy deego, de ellenfelem túl korán küldte harcba, így leütöttem onnan megint én domináltam.
3-0


4. forudló: Pusztai Kornél, Rúnás dal deck. Első körben elég jól kezdtem, fattylárva, harcostárs 12. Következő körben azonban nem kicsit pörgött le a pénz dalokkal, és 2 batár nagy dögöt küldött velem szemben. Utána ütöttem neki 4-et, majd egy goblin kutatóval még 3-at, 1 Épben maradt, utána azonban ő volt, aki kisebb káoszsújáttssal kereset, majd ütött keményet és én is 1 Ép-ben maradtam, miközben Zanszult gigászaink ölték le egymást folyamatosan, ő pedig gondolkodott, hogy merje-e a kritanoid mágusát lelőni 6 izommal, de akkor üres marad az őrposztja. Nem merte, ezzel megadta nekem az utolsó esélyt. Elloptam Csábos áldozattal a lapját, ő meg kért 2 vp-t és 4 lapot, amire Xeno kismesterrel reagáltam, keresve egy Türkiz sárhajítót. A sárhajító antimágiás és büntetéses volt, csak gyógyulásban reménykedhetett, de az neki nem volt. Lassan 10 éves hkk versenyzői pályafutásom egyik legkeményebb meccse volt ez. A másodikban jött a második körös dal prgés, semmi esélyem nem volt. Harmadik meccsen egyikünk sem húzott valami fényesen, bár annyira rosszul sem, elején 1-2 counter sült csak el, majd egy kisebb pörgést Kornél produkált, aztán pedg én voltam, aki animágiával és agykéreggyaluval a két kezet üressé tettem, bízva benne, hogy a húzogatós játék, meg a 2 kisebb lény miatt én állok majd jobban. Sajnos azonban egy térszaggatást is eldobott, így két lapja volt, köztük egy erőforrás. Innentől pedig lepörgött és lényeivel agyonvert.
1-2


5. forduló: Magosin Márk, Átkozott követő-Ősi rúna, köd, na frankó. Első mérkőzésen az elején mondjuk elég szép terülést produkáltam Íjpuskással és földharccal, majd köddel mehettek vissza, utána pedig rakhattam ki őket újra, eközben Márk is elkezdte a ködös játékát. Azonban egy Őrjöngő rémmel kidobattam a kezét, innentől ő is csak a húzására játszhatott, én is, de a paklim meglepetéslapja, a Csodák kútja már terrorizált az asztalomon. Innentől szép lassú fölénybe kerültem vele eszemben, csak az volt a necces, hogy a követő nélkül gyengévé váló lényeim végre agyonverjék, amikor jött egy deego, máris jobb volt a helyzet. Második meccs, 10 lap side után, nekem indult be jobban a deckem, ő inkább védekezésre koncentrált, egy örökmozgóval próbálta erőforrás terén tartani a frontot. és a köddel küldött szinte folyamatosan vissza, a Kifejlett xenom hálóját pedig nem engedte érvényesülni, igaz, ez nekem is jó volt. A Köddel kellemetlenkedett, csakhogy nagyrészt ép-ből ráadásul a türkiz sárhajítóm büntetése még zavarta is, egy idő után nem bírta Ép-vel. A harmadik meccsen elején vérkeszeggel terrrizált, de végül megoldottam, majd eagyszippantó, Bilincsmester, pár dobatással és a húzott lapjaiból élt, amik nem voltak elegendőek. Ui.: A játék közbeni térdsimogatásomból (saját lábam) ne vonjunk le semmilyen következtetést, csak egyfajta pótcselekvés volt
3-0


Végül ez is csak a 14. helyre volt elég, de egy kieg járt, mert TOP 16-os eredmény. És az egész versenyen talán most volt először mázlim, ugyanis egy Földanya ereje - Vésztartalék bontásom volt, kóddal.


Lesz mit elemeznem. Azzal, hogy 5 forduló alatt egyszer sem kezdtem én kétszer, a Káosztekim egyszer sem sült el, és a játék során a kb. 15 kockadobásból egy olyan volt, ami nekem kedvezett, nem lehet mit kezdeni. A side átalakítása és a pakli finomhangolása az, amivel még lehet mit kezdeni, mert ebben a deckben azért ennél biztosan több van. Viszont ezen a versenyen olyan lapok is megjelentek, amiket Pécsett jóformán be sem húztam, ebből a szempontból hasznos volt a játék.
 
5. Aranyi Ákos - Rúna
 
1. Kurunczi Dávid Terrgathos köd
2. Váradi paszkál Nikolausz
3. Papp Ádám Edralian
4. András Bence Ősi Rúna
 
Jaj, az első azt hiszem Kurunczi úr lett. Míg a 2. Tarack nevű fórumozónk. A többieket nem tudom.... sajnos
 
Sziasztok!
Egy gyors élménybeszámoló a mai napról.
Dungeon sokszínű verseny. 24 fő. Családias hangulat, jó emberek. Ősi rúnával voltam dalos koncepcióval s elég sok kanter s erőforrás.
1. kör: Rauvyl Moldován Bence vagy Péter? Bilinccsel jött.Még az én lapjaim is amit dobatott (Démoni bölcsi, Térszaggatás...stb) nekem hozott hasznot. Így az elsőt nyertem. Pedig már csak 2-ben éltem.Az igazság pillanata volt ami megfordította a meccset. 4 lényét kellett feláldoznia. Antimágiázott sokat.A másodikat már nem tudtuk befejezni. 2:1

2. Csető Zsolti egy őrült jó blokkoló+ ködös koncepcióval Rhatt követővel. Hálás vagyok neki , mert így a rhatt visszakúszott a világoszöld szín a Hkk világába. 1. kör:A rhatt papja a gyűjtőmben lévő pénz dalát játszotta ki úgy, hogy nem kellett áldoznia a saját bomtar varázskönyvét. András Bence aki a saját játékára is figyelt egy másik asztalon világosított fel bennünket. 2.körben esélyem se volt s leblokkolt 0-ra a Zsolti. 3. körben bejött minden. Nil, herceg + dalok s Sztatikus gólem. 1:2

3. Palotai Bálint Bilinccsel. 1. kör Lapot se játszott ki mert beindult a pörgés s feladta. Na mit side-oljak? Maradt minden úgy ahogy volt a deckemben. 2. körben kidobatta a kezem s a lényei (pl. vérfarkas preventor) lassan komotosan leütögették az Ép-met. 3.körben jött megint minden ahogy kell.Manaregeneráció+Trok rakon+vérkeszeg Itt meg kell jegyeznem, hogy Bálint nagyon érti ezt a játékot.Tudta a lapjaim sorrendjét, levezette már akkor mi fog jönni amikor még én is csak sejtettem mit teszek ki.És most nem is voltam lassú.Kifejezetten élveztem a játékot s bár keveset gyakoroltam keveset hibáztam. Legalábbis így
gondolom. 2:1

4.kör Daku Gergely Korlátozással Talán életem legjobb játékával mindhárom fordulóban kipörgött a deck: dalnok + dalok. Talán összesen a 3 forduló alatt az alábbi lapokat láttam:ében ijász, ijászképző,szemszimbólum.Slussz-passz. És ezzel a deckkel a Gergő 3 győzelmet aratott. Gratulálok hozzá. Hogy sikerült nekem őt legyőznöm? Szerintem rosszul húzott mindháromszor s én kétszer is kezdtem.Talán ez volt a döntő. 3:0

5.kör András Bence Ősi rúnával
Nem sok különbség lehetett a két deck között mert az én deckem alapja az ö áprilisi győztes dekje volt. Talán 10 lapot cseréltem ki a saját számízemre.Láttam, hogy pár lap nála is változott.Tehát: 1.kör erőforrás előnybe került s én is elnéztem egy lapot.A kétszer kettőt egy életre megtanultam.Kint volt neki egy manaevő féreg s a gyűjtőben egy kyorg tudás (mert kántereltem). Úgy gondoltam,hogy kijátszom a 2x2-öt s a gyűjtőbe kerülő féreggel együtt a Kyorgot is semmizem.Pofára estem mert egyszerre történnek meg a dolgok.
Onnan már nem érdekelt az a meccs.
2.kör az én paklim volt a szerencsés s így egyenlítettem.
3. kör megint erőforrás előnybe került Bence.
Ezt a ziccert ez a profi játékos már nem hagyhatta ki.Nem is tette. Lassan felőrölt s nyert. 1:2

Ezzel 3 győzelem 5 fordulóból. 7. lettem azt hiszem. Nekem ez nagy eredmény. Köszönöm a figyelmet mindenkitől.Üdv mindenkinek s sajnálom azokat akik nem jöttek el mert nem értek rá.Remélem a Nemzetire készülők megtalálták azt a deckket amivel elindulnak majd augusztus végén. És köszönöm a tesztelést Koltai Gabi barátomnak és a lapokat Gicének.
 
Na most akkor a megfelelő felhasználóval:

Az egylapos után nálam maradt valakitől 1 Trix és 1 Mágia sík, sajnos csak arcra emlékszem és névre nem ezért nem tudtam leadni Krisznél, úgy hogy majd jelentkezzen az aki adta.
 
Az egylapos után nálam maradt valakitől 1 Trix és 1 Mágia sík, sajnos csak arcra emlékszem és névre nem ezért nem tudtam leadni Krisznél, úgy hogy majd jelentkezzen az aki adta.
 
Néhány beszámolót szívesen olvasnék ;)
 
Köszi az infókat, grat a helyezetteknek!
 
Amatőr top3:

1. Magosin Márk Átkozott követő + Lépéselőnyös KF
2. Horváth Zsolt Rox
3. Váradi Paszkál Raia követő
 
Profi top 3
1 Dönczi Úr rejtett tartalék+trinigan
2 baka Rox
3. valaki 5követős köddel aki még a decklistet sem tudja rendesen megírni(pföjj mit képzel az ilyen máglyára vele )
 
Eredményekről írhatna valaki!
 
Mai beholderes verseny. Eszményi volt

Kezdő kis amatőr létemmel sajnos fel kell hagynom, és egy két hónapig a profi mezőnyben indulhatok csak

Ezért is indultam ma a profi mezőnyben.

Nem fűztem sok reményt hozzá, inkább gyakorlásnak, mint győzelemnek terveztem, valamint előhangolásnak a Nemzetire.

Vegyes érzelmekkel jöttem haza. Sajnos nem vagyok még eléggé prö ahhoz a mezőnyhöz. Azt az öt hat pontot igazán fel lehetne vinni 7-8ra

Szóval sokat hibáztam, volt pár benézésem, így a középmezőnyben végeztem. Lesz jobb is ^^,
 
A mai Behós verseny végén néhányan tanúi voltak, amint azt mondtam, hogy eltűnt a paklim. Számukra jelezném, hogy tárgytalan a dolog, ugyanis sikerült megtalálnom, csak rossz helyre raktam. Valószínűleg nem figyeltem, miközben besöpörtem a többi cuccom közé.
 
No, de volt a Találkozónak egy második napja is. Ami sokkal nagyobb fejtörést okozott nekem. Gyűjteményem továbbra sincs, csak a kicsi, tehát egy Edra-kontroll esélytelen volt, valami olcsó kellett. Végül úgy döntöttem, bepróbálom itt is a Chara-din követő-Keltető párost. Az alapkoncepciót, ami a 15 olcs lényre épül, meg lehetett csinálni itt is, és bőven lehetett 15 másik lila lapot betenni mellé, bár 1-2 már fura volt, páran megrökönyödve bámulták, hogy mi az a "sz@r", amivel játszom (thargodan, fattylárva 4ewer). De igazából egy 6/3 volt a cél, az már továbbjutó


1. forduló: Aranyi Ákos ellen. Na, szép, rögtön az egyik legkeményebb ellenfél. Első meccset ő kezdte és igyekezett mielőbb erőforrás-fölényt termelni, amit én dobatásokkal igyekeztem kompenzálni. Amíg folyamatosan jöttek a dobatásam, jó is volt a dolog, aztán viszont kezdtem félni a kezétől, mert 2-3 lapja rendre ott volt, és egy álomvilággal is folyamatosanb altatta a lényeimet. De én is próbáltam Lélekszolgával és Piroslámpás házzal védekezni, sőt, volt, amikor a Hendialáját loptam el és loptam vissza a Goblin kutatómat. Küzdöttünk, de egy képmással ő került előnybe. Egyszer, amikor éreztem, hogy már nem sok tartalék van a deckemben, bepróbálkoztam egy dupla vagy semmivel, dobattam, amit tudtam, majd az összes lényemmel lerhantam az Ákost. Volt káosztekim és hattal többet sebeztem, mint amennyit kellett....Kisebb jégdémon . Köv. körben két nagylény elintézett. A második meccs sokáig állóháború volt, mindketten deffenzívet húztunk, majd nála jött a Káosz hatalma, dobatott, majd Morgan, és tőlem dobatott, miközben döbbenten nézte a Fattylárvákat és thargodanokat Végül egy lélekszolgát hozott. Ki köv. körben jött a kidejlett xenom és még a horgonyos Morgant is visszaküldte . Mondjuk lövésem is lett volna rá, mindenesetre köszöntem szépen a Lélekszolgámat a kezemben, raktam is ki, majd életadó, vissza a fattylárvát, köv. körben 3 Fatty, hozzá harcostárs, megyek előre, ákos meghalt. A harmadik körben ő kezdett agreszívebben egy sötét nagyúrral, dobatott folymaatosan, nehezen oldottam meg, végül áldozati fatty és agykéreggyalu kellett hozzá. Kicsit kiépültem, de Ákosnak a Gyalu után is maradt egy lapja egy tömegbájolsá ,amivel Arcot és egy lényt elbájolta. A következő körökben eég blankul húztam, nála viszont jött dloarkhaugruk és képmás, ami pont elég volt ahhoz, hogy az idő lejárta előtt megverjen. Bár ezt akkor is odaadtam volna neki, ha lejár az idő. Nem jó vereséggel kezdeni, de az vígasztalt, hogy a paklim határozottan működött.
1-2


2. forduló: Béres Gergely, Te-gath kontroll. Első kör jó agresszíven indult, Türkiz Sárhajító, Káoszteki, Tébolyodott, sokat dobattam Gergő viszont az én csodák kútamat és más lapjaimat használta fel Zűnékeny csábítással. De ez is kevés volt, egy robbanó birkák bevégezte a dolgot. A második meccsre agyonsideolta magát, a dolog szépséghibája csak az volt, hogy a 2. körre megint négy lapot dobattam tőle, majd jött az agresszív horda. A harmadik meccsen nem igazán húztam jól ő viszont most ebhúzta az erős lapjait, megoldotta, hogy elényem legyen az őrposztban, majd bűvös forrásos manafelhízás után jött az óriási méretű Vérkeszeg.
2-1


3. forduló: Tács Miki, Krigish és köd. Első meccsen Éjfatty plazma, Fatty, ütés, Kontinuumfabrikátor, bedobta. Második meccsen követőt szüntetett és úgy próbált megélni, amiben örökmozgó, ködös lapok és dobatások is segítettek neki. Egy jó darabig ment az állóháború, egy behúzott Goblin kutató azonban egyértelművé tette a szitut. A harmadik meccsen megint agresszíven indítottam, de neki is voltak szívató lapjai, köztük a halászat, végén eljutottunk a húzogatós játékig, de jött nálam egy cápa, összesen 4 maradt az ép-je. Jónak éeztem magam, de nála meg jött a Ködtigris. Nálam meg a Türkiz sárhajító, ami bevégezte.
3-0


4. forduló: Schnell Krisztián ellen, víziók, követő+Rúna. Első körben lehoztam egy olcsó lényt, fatty, köv. cápa, mennek ütni, krisz bedobja. Második meccsen baromi gyorsan leterül, semmi sideot nem húztam, bedobtam. Harmadik meccsen megint elég blank húzásom volt, nem jöttek a side lapok, Krisztián viszont beindult, noha érezhetően lasabban, mint az előző meccsen. Aztán egyszer valamit elvétett. Kikereste Toraghot, amikor 3 vp-je volt, kirakta, én meg a fattylárvával megoldottam. Éreztem, visszajöhet az esélyem. Jött a Trükkös csapda, kivégző lapokat szedtem el tőle, és próbáltam lassítani. A következő körben ugyan sebzett belém, de nem eleget, utána meg jött nálam a Lelkek démona és újabb öléseitől fosztottam meg, majd Goblin kutató, lélekszolga. Ekkorra az ütőszekcióm is már nagyon rendben volt. A következő körén a Krisztián 17 percet gondolkdott, de hiába, a semmizéseim és a counterem révén itt már nem sokat tehetett. Csak azt, hogy a végén bedobta.
2-1


5. forduló: Bognár Bálint, Manafam-Hálócsapda kontroll. Sok igalom nem volt, első meccs éjfatty plazma, fatt, mennek gyakni, második meccs, kis lények, cápa, gyakás. Harmadik meccsre betettem kísérleti sznten a Pusztító mamelukot, mint kiderült, tök fölöslegesen, de a lényeim ezt is megoldották. Sok lapot nem láttam tőle.
3-0


6. forduló: Csire Krisztián, gyűjtő-Bilincs. A zelején meglepődtem a ködmangó kijátszásán, de nagyon nagy előnyt termelt neki. Én Deegoval, Goblin kutatóval, és pár lila lénnyel próbáltam érvényesülni, de ő végtelen formával körönként vette vissza a szörnybűvölését, az ellopott goblin kutatóval meg lőtt, ahogy bírt, végül bele is haltam. A második meccsen az elején eldobattam tőle a Ködmangóját, majd innentől manaleőnybe került, jött lidércúr, életadó, majd vissza porladó lovas is, én próbáltam harcolni, mg Szillmil kapitánnyal gyógyulni. A fordulópont az üres kézre behúzott solatopolka volt, amviel egy lopólapot countereltem. Innentől a lényeim egyesével győzték le az ő lényeit, végül őt magát is. A harmadik meccset fattylárvával kezdtem, 2. körre ott volt a 3 fatty, plusz Demizra, Polka. Azt hiszem, innen egyértelmű
2-1


Végül a 2. helyre kapaszkodtam fel és összesítésben is a második helyen jutottam tovább. Nagyon meg voltam ezzel elégedve, felülmúltam a várakozásaimat. A sideot még ki kell tesztelnem, most 7 zöld lap miatt pár lapot nem tettem be, mint utóbb kiderült, hülyeség volta színcsere még ebben a nagyon egyszínű környezetben sem volt az igazi. De ettől eltekintve minden nagyon rendben volt.
 
A 4. forduló 3.meccse érthetelen okok miatt lemaradt tehát:

3.meccs:
Kezdtem én, a 3. körben lejött egy Augur Pozitív létsíkos végtelen kombó.Jött ő és mivel a síkját még nem korlátozta bele a semmibe így kikereste majd lerakta és passzolt. Nekem lejött egy teremtés zenekarám és egy V'gaxtól torzítom. Majd passz, jött ő és egy őrző lord és egy Lidércúr majd passz. Jöttem én lejött egy Bno'xrad, ekkor volt a kezemben egy Baghar és volt 1 manám de sikeresen megfeletkeztem a semmizéséröl és passzoltam.Erre ő feltámasztott egy ravaszdit és egy felderitőt amivel visszavett egy életadót ami ki is jött és vele a lidércúra birkás végtelen kombó.

Igy a saját bénázásom eredményeképp kikaptam 2-1-re.
 
ha megengedte,akkor meg is érdemli
 
Amatőrség szépségei,de legalább nem számított.
 
azért az orgling mágust a Dl'orkhaugruk nem tudja passzivizálni.
 
Namégegyszer mert nincs javítás gomb ... természetesen ... mert hát természetesen.
Jöjjön a szombati beszűkült látókörös versenyről a beszámolom.Az én paklimról annyit kell tudni hogy lassan-járjas kyorgos nagylényes pakli volt.

1.forduló Moldován Bence felkészüléses legendák völgyes orglingjai:

1.meccs:
Én kezdtem.Bence alapvetően eléggé lassan indult meg a járj miatt és is rosszul húzott,nem jött neki a mágus. Hiába rakta ki az ősanyát egyszerűen volt elég leszedésem ahhoz hogy ne jelentsen problémát, majd a 4. körben elcsattant egy gyalázat lemosása így 5 körre gond nélkül vertem be a húszat.

2.meccs:
Bence kezdett jött egy mágus akit egy arra járó Glu'glivar elkaszált majd jött egy őrző lord akinek eldobtam 3-lényt és 5. körben bevertem 20-at.

3.meccs:
Én kezdek van a kezemben 2 Kifejlett xeno, passzolok. Ő is passzol, jövök húzok, volt a kezemben 2 éjfatty meg 2 kifejlett,passz.Ő jön, lejön egy áldozati orgling amiből lejött egy ősanya. Én jövök húzok még egy kifejlettet. Lejött mind a 3 ezzel meg is szabadultam a 3 kartevőtől.Innentől kezdve nem igazán emlékszem a részletekre az rémlik hogy neki lejött egy mágus egy örző lord meg még egy ősanya nekem egy Dlorkhaugruk és egy pokolkapu-> 2 baghar. A bagharok leszedték az őrzőlordot míg az éjfatty folyton passzivizálta a mágust. Amikor végre tudtam ütni éltem 2-ben de sajnos az őrposztját eltorlaszolta 3 kártevő akik ott meghaltak ,majd elcsattant egy gyalázat lemosása.Neki már csak egy ősanya és egy mágus volt a tartalékában de ő jött és ez épp elég volt hogy levigye az életem pont 0-ra.

Így az első fordulót nyertem 2-1-re.

2.forduló Horváth Zsolt Arachosszal feláló teknősei:

1.meccs:

Én kezdek passz. Jön ő passz. Jövök én , lejön egy
Teremtés zenekara ami teremtet egy Pusztitó mamelukot és egy Bno'xradot majd leütöttem egy jelzőt. Jőn ő passz. Jövök én azt lejött egy Glu'glivar.

Szájd nézésekor láttam, hogy sok teknős van ott de hát gondoltam biztos szereti az antimágiát.

2. meccs: Ő kezd,lejött egy ifjú teknős, azt meglepődve láttam a sok teknőst a kezében. Mi a szar ez gondoltam én? Márpedig ilyet sem látott még a világ. Ennek ellenére meglepően erősek voltak mint azt a 3. fordulóban látni fogjuk. Tehát jöttem én passz. Jön ő lerakott valamilyen teknőst majd passz. Jövök én és Glu'glivar.

3. Fordulóban kezdek én passz. Jön ő passz. Jövök én lement egy lényem jelzőket ütögetnie majd passz. Jön ő ifjú teknős majd passz. Jövök én lement egy 2. lényem majd passz. A 3 fordulóban úgy rám pörgött hogy lejött összesen 7 teknős köztük 2 eszement azok besebeztek 16-ot és egy aligátor teknős rám vert még 5-t.

Ezzel 2-1-re behúztam a 2. fordulót is.

3.forduló Jancsár János Délibáb + Magányos torony kombó pakli (Ősi rúnával természetesen ... mert hát ... természetesen):

Az első mecset kezdtem, kiraktam egy lényt a 2. körben aztán jött az ő 2. körére lejött a kombója és meghaltam.

A 2-at kezdi ő , passzol jövök én azt gondoltam ha megélem a következő kört akkor iszonyat leszek. Erre János kitolt egy kárhozott bájolást amivel kijátszotta a kezemből a teremtés zenekarát (ennek mennyi az esély most komolyan?).Jövök én és elkövettem egy hibát, mert gondolkodtam hogy baghart rakjam ki hogy egy bejövő épületét le tudjam lőni vagy esetleg egy vércsapolót(?) hogy csapjak rá egy 10-est, utóbbi mellet döntöttem gondolván most csak nincsen a kezében a kombó, de persze ott volt.

A 3 meccset is én kezdtem de szinte ugyanaz volt mint az első a 2. körös kombójával azzal a különbséggel ,hogy azt hiszem még lapot sem játszottam ki.

Ezzel a 3. fordulót sikeresen bebuktam 3-0ra.

4.forduló Szentkereszti Gábor Gyűjtőgenerálós pakli Korlátozással:

1. meccs:
Kezdett ő majd a 3./4. körben kijött egy Lidércúr/Életadó/Robbanó birkás végtelen kombó és kikaptam.

2.meccs:
Kezdtem én, 2 körben elcsattant egy pokolkapu ami asztalra tett 2 Baghart akik olyan fojtást tettek az asztalára amit nem bírt el a paklija. 2 őrző lorddal még húzta egy darabig de végül is a sok sok leszedés alatt elvérzett.

3.meccs:
Kezdtem én, a 3. körben lejött egy Augur Pozitív létsíkos végtelen kombó.Jött ő és mivel a síkját még nem korlátozta bele a semmibe így kikereste majd lerakta és passzolt. Nekem lejött egy teremtés zenekarám és egy V'gaxtól torzítom

5.forduló Szili Béla(? remélem nem írok hülyeséget) Arachos paklija:

1.meccs: Kezdtem én passz. Jött ő passz. Jövök én és egy Glu'glivar.

2.meccs: Kezd ő passz. Jövök én passz. Jön ő lerak valamit amitől erősödtek a jelzői rám vert valamennyit. Jövök én lejött egy Augur. Jön ő leszedi Augur életét majd én a körömben kiraktam még1-et.
Jön ő leszedi az egyik Auguromat és az életet a másikról valamint rám ver 26-ot úgy hogy 20-ban éltem, a kör végén éltem 1-ben. Jövök én és sok választásom nem lévén kerestem egy pozitív létsíkot. Jött ő és kiderült hogy nem szájdolta be saját síkját. Miután elkezdtem leütögetni a jelzőit ősi legendákkal keresett egy lapot ami hátravitte a lényeit és tett rájuk 1-1 életet. Ezután 50 perces állóháború alakult ki aminek az lett a vége, hogy behúztam egy Pusztító mamelukot amit betudtam védeni egy a gyalázat lemosásával, utóbbi lapot egy manaevő féreggel a kezében lévő földanya ereje helyett így kitudtam rakni különösebb veszély nélkül majd bevertem a 20-at.

Az utolsó meccs olyan sokáig tartott, hogy 3.-ra nem is maradt idő.

Ezzel a teljesítménnyel 10-ik lettem de így legalább nem kell azon gondolkodni, hogy mivel jöjjek legközelebb ezen az iszonyat formátumon.
 
Jöjjön a szombati beszűkült látókörös versenyről a beszámolom.Az én paklimról annyit kell tudni hogy lassan-járjas kyorgos nagylényes pakli volt.

1.forduló Moldován Bence felkészüléses legendák völgyes orglingjai:

1.meccs:
Én kezdtem.Bence alapvetően eléggé lassan indult meg a járj miatt és is rosszul húzott,nem jött neki a mágus. Hiába rakta ki az ősanyát egyszerűen volt elég leszedésem ahhoz hogy ne jelentsen problémát, majd a 4. körben elcsattant egy gyalázat lemosása így 5 körre gond nélkül vertem be a húszat.

2.meccs:
Bence kezdett jött egy mágus akit egy arra járó Glu'glivar elkaszált majd jött egy őrző lord akinek eldobtam 3-lényt és 5. körben bevertem 20-at.

3.meccs:
Én kezdek van a kezemben 2 Kifejlett xeno, passzolok. Ő is passzol, jövök húzok, volt a kezemben 2 éjfatty meg 2 kifejlett,passz.Ő jön, lejön egy áldozati orgling amiből lejött egy ősanya. Én jövök húzok még egy kifejlettet. Lejött mind a 3 ezzel meg is szabadultam a 3 kartevőtől.Innentől kezdve nem igazán emlékszem a részletekre az rémlik hogy neki lejött egy mágus egy örző lord meg még egy ősanya nekem egy Dlorkhaugruk és egy pokolkapu-> 2 baghar. A bagharok leszedték az őrzőlordot míg az éjfatty folyton passzivizálta a mágust. Amikor végre tudtam ütni éltem 2-ben de sajnos az őrposztját eltorlaszolta 3 kártevő akik ott meghaltak ,majd elcsattant egy gyalázat lemosása.Neki már csak egy ősanya és egy mágus volt a tartalékában de ő jött és ez épp elég volt hogy levigye az életem pont 0-ra.

Így az első fordulót nyertem 2-1-re.

2.forduló Horváth Zsolt Arachosszal feláló teknősei:

1.meccs:

Én kezdek passz. Jön ő passz. Jövök én , lejön egy
Teremtés zenekara ami teremtet egy Pusztitó mamelukot és egy Bno'xradot majd leütöttem egy jelzőt. Jőn ő passz. Jövök én azt lejött egy Glu'glivar.

Szájd nézésekor láttam, hogy sok teknős van ott de hát gondoltam biztos szereti az antimágiát.

2. meccs: Ő kezd,lejött egy ifjú teknős, azt meglepődve láttam a sok teknőst a kezében. Mi a szar ez gondoltam én? Márpedig ilyet sem látott még a világ. Ennek ellenére meglepően erősek voltak mint azt a 3. fordulóban látni fogjuk. Tehát jöttem én passz. Jön ő lerakott valamilyen teknőst majd passz. Jövök én és Glu'glivar.

3. Fordulóban kezdek én passz. Jön ő passz. Jövök én lement egy lényem jelzőket ütögetnie majd passz. Jön ő ifjú teknős majd passz. Jövök én lement egy 2. lényem majd passz. A 3 fordulóban úgy rám pörgött hogy lejött összesen 7 teknős köztük 2 eszement azok besebeztek 16-ot és egy aligátor teknős rám vert még 5-t.

Ezzel 2-1-re behúztam a 2. fordulót is.

3.forduló Jancsár János Délibáb + Magányos torony kombó pakli (Ősi rúnával természetesen ... mert hát ... természetesen):

Az első mecset kezdtem, kiraktam egy lényt a 2. körben aztán jött az ő 2. körére lejött a kombója és meghaltam.

A 2-at kezdi ő , passzol jövök én azt gondoltam ha megélem a következő kört akkor iszonyat leszek. Erre János kitolt egy kárhozott bájolást amivel kijátszotta a kezemből a teremtés zenekarát (ennek mennyi az esély most komolyan?).Jövök én és elkövettem egy hibát, mert gondolkodtam hogy baghart rakjam ki hogy egy bejövő épületét le tudjam lőni vagy esetleg egy vércsapolót(?) hogy csapjak rá egy 10-est, utóbbi mellet döntöttem gondolván most csak nincsen a kezében a kombó, de persze ott volt.

A 3 meccset is én kezdtem de szinte ugyanaz volt mint az első a 2. körös kombójával azzal a különbséggel ,hogy azt hiszem még lapot sem játszottam ki.

Ezzel a 3. fordulót sikeresen bebuktam 3-0ra.

b]4.forduló Szentkereszti Gábor Gyűjtőgenerálós pakli Korlátozással:

1. meccs:
Kezdett ő majd a 3./4. körben kijött egy Lidércúr/Életadó/Robbanó birkás végtelen kombó és kikaptam.

2.meccs:
Kezdtem én, 2 körben elcsattant egy pokolkapu ami asztalra tett 2 Baghart akik olyan fojtást tettek az asztalára amit nem bírt el a paklija. 2 őrző lorddal még húzta egy darabig de végül is a sok sok leszedés alatt elvérzett.

3.meccs:
Kezdtem én, a 3. körben lejött egy Augur Pozitív létsíkos végtelen kombó.Jött ő és mivel a síkját még nem korlátozta bele a semmibe így kikereste majd lerakta és passzolt. Nekem lejött egy teremtés zenekarám és egy V'gaxtól torzítom

b]5.forduló Szili Béla(? remélem nem írok hülyeséget) Arachos paklija:

1.meccs: Kezdtem én passz. Jött ő passz. Jövök én és egy Glu'glivar.

2.meccs: Kezd ő passz. Jövök én passz. Jön ő lerak valamit amitől erősödtek a jelzői rám vert valamennyit. Jövök én lejött egy Augur. Jön ő leszedi Augur életét majd én a körömben kiraktam még1-et.
Jön ő leszedi az egyik Auguromat és az életet a másikról valamint rám ver 26-ot úgy hogy 20-ban éltem, a kör végén éltem 1-ben. Jövök én és sok választásom nem lévén kerestem egy pozitív létsíkot. Jött ő és kiderült hogy nem szájdolta be saját síkját. Miután elkezdtem leütögetni a jelzőit ősi legendákkal keresett egy lapot ami hátravitte a lényeit és tett rájuk 1-1 életet. Ezután 50 perces állóháború alakult ki aminek az lett a vége, hogy behúztam egy Pusztító mamelukot amit betudtam védeni egy a gyalázat lemosásával, utóbbi lapot egy manaevő féreggel a kezében lévő földanya ereje helyett így kitudtam rakni különösebb veszély nélkül majd bevertem a 20-at.

Az utolsó meccs olyan sokáig tartott, hogy 3.-ra nem is maradt idő.

Ezzel a teljesítménnyel 10-ik lettem de így legalább nem kell azon gondolkodni, hogy mivel jöjjek legközelebb ezen az iszonyat formátumon.
 
Képes beszámoló a júliusi HKK Blog versenyről.
 
Na, akkor kezdjük a Nyugat-Magyarországi Találkozó beszámolóit, ma még csak a hagyományos versennyel, ami nagyon változatosra sikerült, ami a paklikat illeti, nyoma sem volt az egyhangúságnak.

Ami engem illet, a lassan már-már megszokott Keltetős-Chara-din követős xeno deckkel mentem.


1. forduló: Schnell Krisztián ellen, aki Csatamezőzött de abban aztán volt minden, bűbájok, manafonált, erőforrások...nem egy klasszikus mező volt. Mivel elsőre nem éreztem át, mire épül ez a pakli, ezért kereséseket szedtem ki. Az első meccsen annyira nem húztam jól, de Krisztián sem, így sokáig a húzott lapjainkból éltünk, ami egyikünknek sem volt valami jó. De míg ő varicountereket meg blankokat húzott, nekem legalább a lényeim az ütőlény funkciót minden esetben ellátták. Szép lassan fölé kerekedtem, és megöltem. Utána mindketten kb. 15 lapotsideoltunk. Az átalakított deck abszolute jó volt, elején Xeno atka és mágiagyilkos is jött, hiába volt nála helyszín, sokra nem ment vele. A Gyilkost ugyan megoldotta, de a későbbiekben szép lassan el tudtam kezdeni őt ütögetni. Végül nem bírta. A harmadik meccs elején Yeti remete-Mágiagyilkos eltette, majd jöttek a lények megint.
3-0


2. forduló: Simon Ricsi, Raia követős kontroll-horda (amit épp húzott). Első meccsen hamar jött a keltetőfészek, majd az atka, savköpülő, Fattyak, és leverték. A második meccsen, igaz nem én kezdtem, de hasonló indulásom volt, azonban nála egy Sir rasolphius csúnyán rendbe tett. Majd jött mellé pár angyal, innentől esélyem sem volt. Harmadik meccsen az elején hútam 2 Yeti remetét, ő pedig a 2. körre 2 Angyallal és egy balthazárral terrorizált, a lényiet ugyan még meg tudtam oldani, de az őrposztomon újabb láthatlan lényekkel ütött eleget.
1-2


3. forduló: Farkas Gyula ellen, aki Rúnás Harcostárs-Molitár dobos lényes kombós paklival volt. Első meccsen az elején kicsit be tudott lassítani egy Belethiel úrnővel, amit viszont egy Savköpülő eltett, majd az izmos lényire Bilincsmester jött, majd nagyokat ütve megoldottam a szitut. Második meccsen produkáltam egy 2. körös ölést két keltetőfészek segítségével. Harmadik meccs volt a kamu meccs, amikor az egész paklimat megfogta a Trappoló dinymák! Leszedést nem húztam a lényeimet meg mindig lebénította, elvette a képességüket, néha 1-1 másik lény is segített a lassításban és egyszerűen képtelen voltam bármit csinálni. Később egy kifejlett xenoval minden visszament kézbe, de egy harcostárs miatt a gyula erre húzott sok lapot, volt neki 7, amiből csak 3-at tudtm eldobatni. Azt hittem, nem lesz baj, nos tévedtem, jött a kombó, meghaltam. De ez szerencsére már a tétnélküli meccs volt.
2-1


4. forduló: Moschnitzka Ádám ellen, Sokszínűség. Itt az első meccsen forgatott követőt, de előte tudtam egy fattyat termelni, ami kicsit bepörgette a deckem. Egy Yeti remete és egy Kifejlett xeno gyorsan megdézsmálta a kezét, de ő is az enyémet egy Őrült szajonnal, és egy Vérfarkas preventorral, amihez Vlagyi szekercéje is társult. Maradt kb. az az esély, hogy leszedést húzok, de bejött egy kifejlett xenoval, majd egyet dobattam. Ezek után viszont újra kitette a szajonnt és ütött. Innentől az kellett, hogy megint leszedést húzzak, vagy pedig egy sebzést. Nem tudom, melyiket húztam, de sikerült (talán Ében kehely volt). A második meccsen komoly csata alakult ki, az elején eldobattam sok lapját, köztük egy Csáp istenséget, ami mondjuk vp-szempontjból nem volt rossz a Mosinak, mert nem futott bele a Szent kulacsomba. Egy Káosztekinél ezt később megmutattam neki, így később egy fontos, de olcsó lövésre kellett elhasználnom. Ekkor, bár fölényben voltam, de volt eg Nyomi G-je. Nem dobathattam, mert azonnal jön vissza a csápsten, semmizést pedig nem húztam. Folyamatosan vártam arra a pillanatra, hogy egy körben mindent kidobatok tőle és akkor egy nagy ütéssel döntök el egy meccset, de ő is folyamatosan hozta ki a lapjait, és gyógyulgatott, sőt, lassan ő kezdett fölénybe kerülni. Ekkor járt le az idő, így az utolsó körömben beálltam védekezni az eredmény megtartására törekedtem. Nem is tudta ezt a szitut megoldani. Fölényben volt, de nem nyerte még meg a meccset, a paklimban voltak még meccsfordító lapok.
2-1


5. forduló: Dömény Balázs, Edra. Első meccs, Yeti remete, Káoszteki, ő követőt forgat, húzok ölőlapot, kinyírom. Második kör, kidobat, Halászt, Halandóság, halott vagyok. Harmadik meccsen megint így kezdődött, jött egy káosztekim, de rögtön ki tudta lőni, kb. esélytelennek éreztem magam, de egy újabb káoszteki visszahozta a reményeimet, ami kétszer counterelt ráadásul azonnal, majd jött az életadó, vissza a másik tekit. Egy Riannandival és egy semmizett tanulmányúttal ezt még meg tudta oldani, de a kihozott Élet és halál úrral, ami lelőtte a Riannandit, megoldottam. Mázlim volt.
2-1


6. forduló: Aranyi Ákos, Sokszín, első meccsen ugyan forgatott követőt, de eytrém gyorsan be tudtam így is indulni és agyonvertem. A második meccs volt igen izgalmas. Az elején kis manelőnybe került, amit lapelőnyre váltott, de egy Xeno arctámadó arcba támadta, és ezzel kb. kiegyenlítettem. Próbáltam nagy ütésekkel kompenzálni, de ez nem volt könnyű, mert egy Szkritter jótevővel sokat gyógyult a követőszüntetés után is. végül leforgatott egy szép kört, aminek a végén 2 lapja maradt, amikor elsütöttem újabb Arctámadót és dob...Zajos lépteket és Kyorg tudást! Na ne...ebből az előnyből már megoldotta a dolgot. A harmadik meccs az elején dőlt el, lapjaim: Thargodan szolga, 2 lap, én kezdek. Lejön-e a Szolga? Nem, Abszolút previ gondoskodott róla. Innentől csak egyesével kellett leszednie a lényeimet, ami nem volt nagy kihívása számára.
1-2


Összességében a 4. helyen zártam a napot, elég jó pozícióban, potenciális esélyessé váltam a 3. napra jutás terén.
 
Ma a csabai 9x5-ös versenyre megjött a kedvem egy kicsit elfeledett koncepcióhoz, a kontrollos börtönhöz. "Sajnos" annyira kontrollosra sikerült, hogy csak 2 rúnás kontrollt tudtam vele kiszedni, (meg egyszer a gépet XD), míg a versenygyőztes Lassan járj-Krag decktől (Szilágyi Viktor vezetésével) 3:0-ra úsztam xD. Nem kis szerencsével még így is 2. lettem, nem voltunk túl sokan sajnos :S. Azért jó kis izgalmas verseny kerekedett ki, a legjobb meccset Pali kontrollja ellen játszottam, pl egyik meccsen mindketten elpasszoltuk az első 4 kört, onnan indult a játék (még, hogy gyors a játék, bahh)! Eszméletlen 3 meccs volt, és kivételesen nyertem is (2:1-re) .

Nehéz lenne részletezni a meccseket, annyire sok minden történt, inkább megosztok egy paklilistát helyette.


Zarknod börtöne

Tharr:

3 Térszaggatás
1 Butaság terjedése
1 Don Caloni

Sheran:

3 Földanya ereje
1 Karácsony
1 Természet rendje

Fairlight:

3 Kedvenc trükköm
1 Vérkeszeg
1 Azbesztsörény pegazus

Raia:

2 Solisar aurája
2 Thu'zad felismerése
1 Megrontott trikornis

Elenios:

2 Csábos áldozat
2 Szörnybűvölés
1 Képzelt gyilkos

Rhatt:

3 Szikráció
2 Kegyetlen nap ! (nagyon jó kis papír ez )

Chara-din:

3 Xenó atka
2 Ősi praktika

Dornodon:

3 Halandóság átlépése
2 Tolvaj klántag

Leah:

3 Thrax halálcsapás
1 A túlvilág nagykövete
1 Nax'rahn a kegyetlen

45 lap

A side az titkos

Hajrá, hajrá!
 
jó verseny lehetett, kiváncsi leszek a tiltólistára a sokszínnek hála
mentem volna, volt is pakli összerakva, csak aztán nem keltem fel mégsem
 
Rúnás délibáb-magányos torony kombó deck-kel mentem. 5/3-at sikerült hozni, második legjobb amatőrként, asszem 8. lettem.

Sokkal több kombóra, és sokkal több kombó ellenes lapra számítottam. Kicsit túlpörögtem a témát, asszem.

1. kör. Szentkereszti Gábor (Korlátozás)
3-0. Megnyerte a meccseket a rúna.

(Nem vagyok benne biztos a 2. és 3. körben. Biztos ez történt, csak nem biztos, hogy ebben a sorrendben.)

2 (3?). kör. Váradi Paszkál (Lassan járj!+Kyorg ősmágus)
asszem 3-0 (vagy 2-1?), nyertem. A rúna megont csak megnyerte nekem a meccset.

3 (2?). kör. Gergely Ferenc (Pontaco)
2-1-re nyertem. Nagyon agyalós, izgalmas meccsek voltak.

4. kör. Erdős Viktor (Lépéselőny - KF deck, a későbbi 3. helyezett asszem)
1-2. Az elsőt sikerült nyernem, a másodikat egy nyert állásból sikerült elrontanom, és elnyertem érte méltó büntetésem. A harmadikat Viktor simán hozta.

5. kör. Szujó Botond (Sokszínűség - a későbbi 2. helyezett).
Vagy az első vagy a második meccset sikerült nyernem egy ellopott Tirranda batyu védelmével. A másik kettő meccsen kb esélyem se volt.

Összességében véve élveztem a játékot. Izgalmas volt. Részleteket most nem írnék, mivel lehet, még előkerül a Beszűkült látókör sorozatban a kombó...


J.J.
 
És a TOP 3-ban volt sokszín is, szóval a következő tiltólista kicsit hosszabb lesz
 
Egy kis beszámoló a mai Blogos Látókörös versenyről.

Elnézést, ha nem írok neveket, nagyon rossz a névmemóriám.
Legfőbb követős avatárral mentem, igazából egy dologtól féltem, az átkozottól, ki is kaptam 2-t

1, forduló Arochosos teknős 1-2
Nagy meglepetés volt a türkiz sárhajító kijátszásakor, amikor megnéztem a kezét és csomó teknőst láttam
Kb. ezen kívül 2 lapot tudtam kijátszani, ezek sem voltak éppen jók, amikor kijött nála egy cunami teknős . 3 körig húztam az ifjú teknősöket, addigra kicsinált 2 berzerkerrel.
Második játszmában csinált egy kétségbeesés hatalma - cunami teknős aranyosságot, azt a játékot be is dobtam.
Harmadik játszmában lassan sikerült legyőznöm, bár itt is kicsin múlott a dolog.

2. forduló Járjos kragoru 3-0
Szegény srác, már én is elkezdtem sajnálni, kb. alig tudott beleszólni a játékba, az avatárok ledarálták.

3. forduló Lépéselőnyös Átkozott követő 0-3
Na itt megkaptam a várva várt átkozottat.
Első játszmában kb. semmit nem csináltam, nála kijött egy Ylgoroth, mestermágus, simán nyert.
Második játszmában sajna hiába jött fel a Zoárd, kint volt neki egy moa fényvető, nem érte meg kirakni, simán szétlőtt.
Harmadik játszmában első körös pörgést kaptam, mestermágus-veszedelmes kincs GAME OVER

4. forduló Abbas Krisztián 2-1
Krisz is avatárokkal játszott, de ő Homályúr helyett Tokozóval tolta.
A meccsek eléggé poénosak voltak.
Az első játszmában egy Dlorkhaugruk szétütött.
A második játszmában sikerült egy augurral indítanom, amit még 1 követett. Sajna Krisznél jött egy Aranysárkány, ami megoldotta őket, de lassan sikerült felülkerekednem.
A harmadik játszmának csak a végére emlékszem, itt volt egy kis gebasz egy bírói döntéssel, miszerint a megtestesülés mennyit sebez, ha leesik. Beítélték, hogy az alap idézési költségét, emiatt, mivel a követőm be lett lőve, kragoruval le tudtam szedni a megtestesülést és ezzel sikerült nyernem.

5. forduló Járjas átkozott 0-3
Itt eléggé dühös voltam, hogy sikerült kikapnom a 2. átkozottat is. Sajnos folyamatosan ő volt előnyben, a Zoárdjaimat kiszedte szem szimbólummal és kronotapírral kapta a köröket egymás után.
Kb. semmi esélyem nem volt.


Elnézést, ha valamit tévesen írtam, ez az első ilyen beszámolóm.

Mindent összevéve nagyon élvezetes verseny volt, színes mezővel, kíváncsi leszek, mi lesz a következőn
 
Ofkorsz
 
Szájd= side
 
  ... | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.