Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Teknőshátról tüzelő ryuku íjászok
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
Ilyen hát, amikor a ryukuk hódítanak. Az első vonalban teknőseik hátáról tüzelő ryuku íjászok osztják a halált méregezett hegyű nyilaikkal.
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Roxat céhei csereakció
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47131)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Roxat céhei csereakció (2)
Lapötletek (64980)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | ...
Nézet:
Viszont ha nincs neki, és csak ő ott "bíró", akkor ez ellenkezik azzal a fontos versenyszabállyal, hogy kell bírói vizsgával rendelkező bíró. Akár meg is von6nák a támogatást...
 
jó,akkor durva,de ha esetleg normálisan próbáltatok volna érvelni(márpedig tre nxered a disputaversenyeket),akkor ruri nem fordukhatott volna elő iylen,de mivel ugytűnik nem tettetek ez ellen ssemmit,megértem h beszoptátok, nem jogosan,de ha vmi az életben nem aszerint van,ahogy elnnie kéne,akkor azéár sajnos harcolni kell,ésnem belenyugodni, mert és ez nem lebukásfüggő...ez nem lopás v mittomén,csak eccerűen nincs nekei(de ezt nem mondom biztosra).
 
Matyi és Feri korrekt emberek.
 
A 2. alkalom részben tényéeg mi hibánk volt, de én abban a tudatban éltem, hogy Frndon megverte a bátyámat, nekem nem jutott eszembe megkérdezni...

Baka egy kicsit pártos? Ezt észrevettem, de az "egy kicsit" az durva.........de ha nincs vizsgája, hogyhogy eddig nem bukott le?

A baj az, hogy én mg egyszer se láttam egyiküket sem az abyssba, Dhoj volt egyszer a találkozón ahz elöttem vásárló egyén, Matyival még nem találkoztam, nem tudom róluk mit gondoljak.
 
nekem is írták már el 4 et nyertem és 3 volt beírva szóltam is de azt modnták nem pörgetik vissza modnjuk igazából nem is naon zavart... mert szarul voltam
 
mongyuk azt nemtom minek jegyezted meg h megjegyzem a pakliö
összerakásban elég komoly szerepem volt),mer senkit nem érdekel. sztem sem volt korrekt én simán leoltanám a bakát,azmeg,h elítrták mással is előfordul,és tuti h nem direkt volt... taláén szólni kellett volna-ezt ti basztátok el. és a baka egy kicsit "pártos" h ugymongyam.és qrvára nincs sztem viszgája sem,nem őt kell mekkőárdezni. és kicsit más ha a feri vagy a matyi van benn,mert ők korrektek. az 1-3.ban igazad van,de a 2. rohatul nme tartozik ide
 
Egyébként één nem vagyook az óvás híve, de ha valaki beleszól a játékunkba, és segít valakinek, azért tutira beóvnám a meccset....és méég csak nem is jogtalanul.
 
Bátyám annak idején 2. lett Abbysban tárgyakkal tiltott mágián (megjegyzem a pakliö
összerakásban elég komoly szerepem volt). Én csak 2.5 győzelmet értem el, de itt volt az az incidens Szabóó Tsamással....pedig 3 győzelemmel elég jó eredményem llehetett volna, mert Buchholzba egy 3, 3 3, és egy 2 győzelmes ellenfelem volt.
 
1. Egyet értek.

2. Háááááááát....lehet, de azért méégis.

3. Nem, Marci ezért x-szelt, mert a 3. meccsre nem tudták lejátszani, elsőt meg ő nyerte, de a másodikat az ellenfél.
 
1: Na ez így azért nagyon durva volt! Pártatlan bírók kellenének (mostanában Dexter bíráskodik).

2: Adminisztrációs hibe lehet, 1szer előfordult velem is, h "véletlenül" nem írták fel az uccsó 3 pontomat, de reklamáltam. Azt kell... de mi van azokkal, akiknek első versenyük, és nem tudják, hogy működnek ezek... (igaz, ők nem szokta jó eredményt elérni).

3: Na jól van már... hozzátenném olyan is elő szokott fordulni, hogy a valódi vagy önjelölt bírok beleszólnak, ha félrenézés van, és az ő indítottjuk/barátjuk rosszul jár vele, de ellenkező esetben soha. Marci azért nyert 2:1-re?
 
Kösz.

amúgy gondoltam, hogy nem a legtökéletesebb a tárgydeckem, de így is nagyon örülök, hisz ez volt az 1. TM-em, amiről először azt hittem, elég béna leszek, mert nem ismerem a környezetet
 
Remélem nem kell mondanom, hogy a szép dolog az erősen ironikus volt.........

Egyik legdurvább, ami velem történt március 12-én asszem 2005-ben mikor Szabó Tamás ellen játszottan. 1:1-re álltunk Tamás repülőő hordával voolt één tekikkel, tiltott mágia volt a formátum. A 3. meccsen én elkezdtem trükközni.....a tervem az volt, hogy minden körben beáldozom a Haragos tekimet, majd tudóssal visszahozom és körönként leszedem 1 lapját....mire ő és valami mellette ülő bartája kitalálták, hoogy ez nem működik, mivel a Haragos képessége kéézből valóó kijátszás után működik csak. Én érveltem a Hellytartó csáppal, hogy ptt oda van írva, hogy kézből való kijátszáskor, haragosnál meg nem, de őők hajthatatlanok voltak...aztán megkérdeztem Bakát, ő is ellenem volt (illetve amikor lementem, akkor mellettem, de amikor ők felhívták, akkor "átállt"), és ezt nem engedték. Pedig ez elég logikus....később meg megtudtam, hogy ez szándékos összejátszás volt, hogy ellenfelem minél jobb eredményt elérjen, é eén voltam a szenvedő fél....mondjuk annyira nem, mert 1:1 lett.

Május 14 egyszínű, abyss:

Bátyám 4 győzelemmel 9. lett, Frandon 3.5-tel 5. Mi is történhetett.....ráadásul papíroon tartották nyilán az eredményt, ami sztem amúgy is luxus....most itt nem Frandont szidalmazom, de a tény az tény.

Május 14, egyszínű abyss

Kedves bARÁTOM Ölbei Márton egy lila kontroll ellen játszott. elötte én is játszpttam ellene, a deck brutálisan erős volt, a játékos meg sík hülye hozzáá, a legócskább trükkjeimet nézte be..........ez most mindegy...a lényeg, hogy Marci derekasan verte agyon és amikor a ŰTiltott könyvvel az ellen keresett, arra ját Baka és tuudtára adta, hoogy az Éjpókot kéne elkeresniie, mivel a mágikus védelmén nem udnak a thargik átütni...éljen a korrekt bíráskodás:PPPP

A Dungeon fórumra ehet írtam még 1-2 dolgot, most ezek jutnak eszembe.
 
egy párral én is szolgálhatok :d
 
várom a szép dolgokat
 
"amúgy meh ha jól láttam Evor megkérdezte a Behótól és ők azt mondták hogy nem adódik öessze szóval szerintem ezt itt le is lehetne zárni!"

Ebben az esetben valóban le lehet zárni és één is elnézést kérek a rossz vélemányemért....megint más dolog, hogy DragonXXX engem is így győzőtt le Kváron.......

Amúgy 1-2 szép dolgot én is tudnék mesélni az Abbysról...
 
Gratulálok, nagyszerű teljesítmény volt.........

Mindazonáltal, ha nem sértődsz meg azt kell mondanom, hogy ennél jobban is össze lehet rakni egy tárgyas koncepciót Tm-ra...sztem a gyak-nemgyakok közt jobban körül kellett volna nézned....meg a Tharron lehet lett volna értelme elgondolkodni.
 
Pontosan. FACE te már vágod a témát.
 
nem feltétlenül... az a lehúzás hogy a spoilikat drágítják, most 1-2 sárkány nem fáj annyira mint 1 tucat lap amire tényleg szügség van
 
Ki jön hétvégén vasárnapi hagyományosra a kaondor béla községházba???????


UI:én megyek
 
oké,kicist elfogult vagyok,különben sztem 50-50%.a dungeon a sárkányokar meg a barátaikat agyga drágán az abyss meg a versenylapokat. a 2 közül sztem azér mégis csak az első a lehúzás
 
Az utolsó mondatodra rácáfolok, mert az nem igaz a dungeon-nel kapcsolatban. Ha az árakat nézzük akkor abyss inkább tolja a lehúzást mint dungeon.
 
azér vgyél m ár vbissaz tte hülxegyerek,léehet h régen tutták rosszul,sőt biztos,nemtom mi a faszt pampogsdz már megin. azon kéne elgondolkozni,h bazzeg akkkora pék vagy,minta ház,és mondd mé meg h mikor vásárolsz te az abyssban??? mert soha neml átalk még,és vedd meg a dungeonban,2*drágábban.
 
Ez már unalmas emberek. Már rég volt, el kéne felejteni. Persze tudom, hogy akivel ilyesmi történik az nem felejti el könnyen, de akkor is meg kell próbálni tovább lépni. Egyébként abyssban tényleg történnek furcsa dolgok. Velem is történt már ott ha nem is pont ilyen, de nagy igazságtalanság. Nem akarom szidni a klubot, de sok dolgot kéne változtatniuk a hozzáállásukon, mert ez így nem vezet semmire.
 
Na nem mintha nagyon érdekelne
 
Oké, igazad van (bár még így is cantrip, olcsóbbít, kereséssel legfeljebb mást keresel etc., szerintem 10-ből kilenc ember nyel egyet és foytatja, ehelyett... ehh).
 
Hát lehet hogy te is mondtad hogy elmész, de Velem játszott Matyi amkor feljöttél és mellettem ülve mondta neked:

"Ha nem tetszik a bírói döntés, akkor Bakánál vissza lehet kérni a pénzt és mehetsz haza!"

Amúgy meg a lap szövegéből szerintem egyértelmű hogy nem sebzel duplán ha 2 van kint. Egész egyszerűen ez KIEGÉSZÍTI a tűzsebzéseket azzal hogy a max ÉP-t is leviszi. olvasd végig! A láng marása igazából szerintem nem is okoz sebzést!

amúgy meh ha jól láttam Evor megkérdezte a Behótól és ők azt mondták hogy nem adódik öessze szóval szerintem ezt itt le is lehetne zárni!
 
Találtam egy kicsit jobb példát. Az Álomvilág azt mondja,hogy minden varázslat mentálisnak számít. De ha ezt mondjuk Létsíkokkal megduplázod, nem fog duplán mentálisnak számítani, tehát pl. nem fogja a Pszi szakértelem duplán olcsóbbítani a varázslataidat.
 
Épp erről van szó. Az van ráírva, hogy csökkenti. Mintha egy szabályt módosítana. Hogy a tűzsebzés max. ÉP-t csökkent.Ez olyan, mintha van a játékban egy kronobogár, ami azt mondja, az ellenfél lapjai passzívan jönnek a játékba. De ha 2 van, ugyanúgy azt mondja, nem, hogy "még passzívabban".

Sok gondolkodás után se találtam jobb példát, de azt hiszem, érthető.
 
áéppne ez az cask egy kis változtatást hoz a sebzéseidbe nem tud mi összeadódni
 
Emberek! Rájöttem hol sántít az elméletetek.

Ugye a láng marására nincs kiírva, hogy ANNYIVAL csökkent, amennyit sebzel, csak az, hogy csökkenti.

De attól, hogy nincs kiírva, hogy annyival csökkenti amennyit sebzel, még annyival csökkenti... vagy talán nem?
 
  ... | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.