Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Rémháború július 20.
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
T. Vlagyimir
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Toborzásgátló Vlagyimir a Túlélők Földjének leghíresebb kalandozója, ki elsőként járta be az Esthar Császárság elhagyatott vidékeit, más létsíkokat, és neve legenda mára már. Ki tudja, most éppen milyen eddig más kalandozó által nem látott tájakon jár?!
Nézz szét a galériában!
Zén bemutató – Rémháború
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47151)
Lapötletek (64982)
Nyári MondoCon 2024. július 13-14. (1)
Legendás cél: 1000 lap (16)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8177)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | ...
Nézet:
A játék szépsége az is, hogy a 4. asztalon nyertél, én a 3. on és mégis te lettél a 4. én meg az 5.
 
Én gondoltam rájuk (többek között) de ugyebár az anti mágia nem nagyon jön ki náluk :S (kérdéses hogy a moszatdobó mire képes... )
 
Nekem ami igazán meglepő volt a tegnapi versennyel kapcsolatban, hogy senki sem indult teknősökkel (ha jól láttam)! Nem ez (volt egy időben) az egyik legnépszerűbb etnikum a HKK-ban?
 
De. Nyelvbotlás. Bátorság dal. x) Ettől függetlenül szerintem a sok sok manalopás ellen nem lettem volna elég :S Bár ki tudja. Fixen rúna, és az elf - dal horda talán... na majd talán legközelebb
 
A bölcsesség dal az nem Rhatt?
 
Igen, nézegettem. Akkor viszont a dal vonal esett volna ki. Fehér is be volt véve bölcsesség dal - Augur miatt. Az tuti bukó lett volna.

Így utólag mindenképp Rhattal tenném össze, hiszen ez így nemvolt jó

Egy kis táp még kell nekik az egyszer biztos. Valami leszedés. Ott van pl csárapó is. Nagyon jó, meg jól működik. Lejött, és kapott egy zarknod érintését :|

Ugyebár ha már ködamazon akkor ott lett volna a penge is hozzá, de nem tudom. (Legközelebb majd talán fELFedem ezt a vonalat is... )
 
Volt egy, Rúna + Famulus követővel tolta, ahogy láttam, a középmezőnyben járt az utolsó fordulóban.
 
Jó kis verseny lehetett, mindentől függetlenül. Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, de a kisebbik lányom ballagása (!) hangyányit fontosabb volt... Szóval kész volt a galetki paklim bilinccsel (változóval? nem döntöttem el végül, mikor kiderült, hogy nem megyek), de így - fájdalom - nem tudtam bevetni. Pedig az egzotikus lett volna. Volt egyáltalán galetki pakli?
 
Csak kósza gondolat szintjén: Rhattal nem lett volna jobb az elf-pakli? El lehetett volna vinni blokkolós irányba a bölcsesség dallal, na meg a színből is vannak jó elfek (Blokkoló, Ködamazon, Espada, Zöldszemű Evelin)
 
Az a baj itt most a SÁRKÁNYI bajok nem ütne akkorát(pedig azok se kicsik...). Bár ezen még most el bírok röhögni egy két sör után
 
Meg se kell néznem a lapot, most esett le. Az örök klasszikust tudnám idézni: "A játékossal vannak ÓRIÁSI bajok" (nem baj, utána jó volt a Naxinak az a sok csontváz... )
 
Egy kicsit meggyőztél....de csak egy kicsit.
 
Ugyan

Krabberek ellen jobban kijött az elf pakli szépsége. Zulit pár izommal tartotta a frontot, sajnos kevesebb sikerrel. Farkasok ellen is nekiugrott a lényem az őrposztnak. Nem mellesleg 6 menetből max 3-4et nyertem a dal pörgéssel.

Az öt forduló alatt ez szintén a felét jelenti kb. Kell még egy két elf, hogy ne ilyen dalos mókára kelljen építeni.

Azt viszont bevallom hogy sokat dobott rajta a dal cuccos (még sem elég, illetve totál hasztalan volt most a sok manafolytás, drágítás közé).
 
Neeee x"D Ez most így este ütött
 
Az egy dal pakli volt (ne is tagadd) és minden hagyományoson van belőle legalább 5, egzotikumnál meg olyanokra gondoltam mint vámpír ganüid gólem stb.
 
3 Nekromanta vezérrel irtotta le 3 Vérnyelőmet

lol, amatőr mezőny szépségei
 
Ott volt egzotikumnak az elf pakli Egyéb iránt tényleg nagyon sok Rox volt, de az se megfoghatatlan ;)
 
Üdvözletem hölgyeim és uraim, Váradi Paszkál vagyok és ez itt az én beszámolom a mai amatőr dungeonos fajról.Az én választásom a Mohákra esett lépés előnyel, tharr követővel és jósok KF tárggyal.Mivel a versenyen csak 24.en voltunk ezért 5 forduló volt.Véleményem szerint a mezőny eléggé fantáziátlan volt aránytalanul sok Rox(TICCSÚKBE!) és sehol semmi egzotikum.

1. forduló: Kalugyer Roland lépéselőnyös, átkozott követős Moa pakli( ez volt az egyetlen a moa a sajátomon kivül).
Előzetes tapasztalatok alapján tudtam, hogy ha tükrözünk ennél a paklinál akkor aki kezd az nyer ha csak nem húz rosszul.
Az első menetet egy sikeres dobás után kezdtem én amit a verseny legfosabb húzása követett. A volt egy elmecsapda és 2 kf tárgy.Kirakom az elmecsapdát mert hát az ugye alap meg iszonyat,majd passz majd Roland is passzol. Jövök húzok és megint valami tárgy.Rolandnak ezután lejött valami lénye ami aztán elkezdet ütögetni.Jövök húzok és megint tárgy. Aztán sikeresen meghaltam.Na gondoltam ez jól indul.
A következő 2 menetben ő kezdett és ha jól emlékszem mind2 esetben kijött az ő elmecsapdája, gyakorlatilag esélytelen voltam annyi vp-t fojtott el, és amíg én nem csinálhattam semmit ő legyilkolt valami lénnyel.
Az első mentet ezzel sikeresen 3-0-ra buktam.

2. forduló: Szarvas Attila (cardmaster) elfeknek álcázott dalpaklija,változóval. [
Attila fórumos lapkéregetésnek gondos elemzése alapján arra a megcáfolhatatlan következtetésre jutottam, hogy 98%-os valószínűséggel dal paklival fog jönni( valójában MrPunk megkérdezte, hogy "Te vágod mihez kell Lady Terilien?" - de ez most részletkérdés). Tudtam,hogy Attilával kiszúrt a sorsológép mert ha nem húzok úgy mint a játék elején akkor a dalokat egyszerűen megfojtják a Mohák.
Az első menetben sikeresen kezdtem kijött az elmecsapda, és az első menet el volt döntve.
A 2 menetet kezdte ő 1 vp passz, jövök én kelegishel passz, jön ő 2 vp lejön egy dalnok-> pénz dal majd passz.Jövök én 2 vp válogatással behúztam egy elmecsapdát és torperőst-> aki kereset magának egy toronydudát.Jött ő, 1 vp amiből nem tudott dalolni a duda miatt így jövök én és ekkora Attila élete sikeresen 1 alá csökkent.
A 3.menetből nem emlékszem sokra, még nem igazán ébredtem fel de 2 dolog biztos,az hogy kezdtem és nyertem.
Egyébként a fordulóban elkövettem egy pár nagyobb hibát (bilincs mellet torperős stb.) de ez nem hatotta meg a mohákat mert a mohák iszonyatok.

3.forduló: Klujber Balázs (MrPunk) köderdeje átkozott követővel (mi mással), és elvileg a paklija mélyén volt egy pár sárkány .... valahol.... .
Mivel előzetesen teszteltem Balázs ellen ezért tudtam , hogy side előtt nem sok esélyem van viszont utána már reális, és mivel egy menet az erdő miatt sokáig tart ezért kizártam hogy mind a 3 mentet lejátsszuk így annak reményében , hogy a második 2-t már tudom hozni az elsőt rövid gondolkodás után dobtam.
Mivel első menetnél én dobtam nagyobbat ezért Balász kezdte a 2.-at(azt hiszem). Első kör passzolt én is így teszek , majd ő keresett egy síkot(tűlelők földje) és mivel egy álomsíkkal játszottam ezért az evvel történő nyerés elúszott.Egy ideig nyeregben éreztem magam mivel nem nagyon ködözött( mivel vagy kisemmiztem a gyűjtőjét vagy félt hogy kifogom erre nem emlékszem konkrétan) és volt a kezemben egy panatán,egy moha harcigépem pedig folyamatosan ütötte öt. Ez az idilli állapot addig tartott amig asztalra nem mászott egy gyémántsárkány és lenem szedegette a lapjaimat. (És ahogy ezt írom berepült egy légy a fülembe ,hogy dögölne meg!)Ekkor ő élt 5-ben, kiraktam az álomsíkot elaltatni a sárkányt 2 körre reménykedve, hogy betudom ütni azt a hiányzó 5-t.De ez nem jött össze és 2 kör múlva halott voltam.
3.menetet is ő kezdte (azt hiszem), az elején mind2-en passzolgatunk majd én kijátszottam egy kharasnart, jön kijátszott valamit ami sok vp-rt jön de meg panatánoztam és ezzel vp előnybe kerültem. Amit arra használtam hogy kharasnarral mindig buktattam az ő feleslegessé vált vp-jeit. És igy be is ütögettem neki 10-et, majd egy ködkeresés(?) panatánozása után leraktam 2 mágiagyilkost és az volt a zseniális tervem, hogy általuk termelt vp előnyel nyerek.De Balázs sikeresen behúzott egy Morgan átkozott ajándékát aminek 3-szori használatával le is takarította az asztalomat.Ekkor élt 6-ban. Neki nincs vp-je én jövök lesz - 5öm, lejön egy goblin kutató ami lőtt rá 3-at az én körömben 3-at az övében és ezzel meg is volt.Ezzel végül is 2-1-re elvert.

4.forduló:Tóth István (papa)lépéselőny tharr követős goblinok.
Előzetesen teszteltem a goblinok ellen, ezért tudtam ,hogy olyanok mint a moak csak sokkal gyengébbek.
1.menet:Papa kezd lerak egy goblin régészt keres vele, huzat majd lövi a követőm majd követőt lövet. Feltételeztem a 2 legvalószínűbb lehetőséget ellenfelem vagy játszik kánterekkel vagy nem ismeri a mohákat és úgy gondolja, hogy nagyban támaszkodnak a követőjükre.Úgy döntöttem nem kockáztatok lejött egy ker-kalak anti-mágia:1-el, ellenfelemnél nem volt lapfogás.Ütött papára 3-at lelőttem a régészt 3 nekronnal majd jött egy elmecsapda. Jött papa kapott 1 vpt amiből nem tudott lapot kijátszani ezét következő körben nyertem.
2.menet: kezdek, első kör tőrperős -> fókuszpenge-> homokfutó->toronyduda, majd a törpe ráüt papára sokat. Jön ő lerak egy goblin kürtöst felmegy blokkolni, jövök én keresek fókuszpengét rátettem a törpe és nyertem a fordulót.
3.menet:sikeresen kezdtem én lejött egy elmecsapda, következő körben egy kelegish, többre már nem nagyon emlékszem de az biztos, hogy a 3.at is nyertem.
Ezáltal a 4. menetemet 3-0-ás győzelemmel zártam.

Utolsó forduló: Bimbó Dávid Keltetős/Chara-din követös Xenó pakli.
Előzetes teszt alapján tudtam hogyha létezik aki kezd az nyer helyzet akkor ez az,mindemellett ellenfelem elég feszült volt.
1. menetben ez össze is jött és sikeresen leraktam egy elmecsapdát, onnantól kezdve a zsebemben volt a mérkőzés a maradékára már nem is emlékszem.
2.menet után betettem az álomvilágot (nagy hiba volt),kezdésnél ki is húztam és le is raktam de vp-met lényekre kellet volna tartalékolnom ilyenek helyett, a 3. max 4. körben le is ütött 0-ra.
3.menet sikeresen kezdtem én egy sikeres elmecsapdával,majd második körben egy kelegissel 3.ban pedig egy malekish mászott le az asztalra.neki 4. kör végére neki volt az asztalán egy keltetőfészek aktívan élt 1-ben és kapott 2 vp-t gyúgyult 2re. Ő jött az elmecsapda sebezte őt mínusz 2-be, jött neki egy életadó azzal visszahozott 2 xenót köztük egy kifejlettet, kapott 2 vp-t de aztán feladta.
Így az utolsó menetet 2-1re nyertem.

Mivel hogy az első 9 helyezett kapott IV-t így a dolgok tóvényszerűségéből adódik hogy nekem a 10.nek kellet lennem természetesen.... mert hát természetesen ja és persze megint. A nap tanulsága pedig az, hogy az elmecsapda... hát... nem is tudom mi lenne rá a jó szó, á megvan.Iszonyat.
 
ELFogadható, de lehetett volna ELFérhetőbbis a ranglétrán. Mindazon áltan ELFeleim (hogym mi?XD) szóval ellenfeleim sem voltak rosszak

Megjegyzésképp írom jó volt velük játszani.

Egyik kedvenc idézetem: (Akmal jött a Nil után) Ez akkor msot Varkaudar pakli?

Mosolyogtam egy jót
 
Egy jó sörözés és vízipipázás után, 6 óra alvással lóhalálában értem be a dungeonös amatőr versenyre, ahol 3 erdős-Átkozott követős sárkány paklival boldogítottam a nagyérdeműt, á la Bartus-style (köszi a néhány kölcsönlapot, Barti, már jó áron eladtam őket! ).

A tervezett 1904 versenyző helyett csak 24-en voltunk, sebaj, nagyobb lehetőség lesz majd paklikat kapni a díjazott helyekre történő bejutással. A sorsolás izgalmai után leülhettem első ellenfelemmel szemben, aki nem volt más, mint… Horváth…ööö, Zsolt? (bocs). Egy jó Lassan járj-Átkozott követős vérfarkasos paklival örvendeztetett meg. Az első forduló kb. fél óráig tartott, olyan nagyszerű benézésekkel, mint: hogyan próbáltam meg visszavetetni Molgannal az ellenfelem Bűvös forrását? Természetesen nem követtem el ezt a hibát még egyszer, de kevésbé volt vidám az arcomon a mosoly, mikor kitett az ellenfelem mégy egy ilyen gyöngyszemet… egy Manakulacs társaságában… szóval manával nem volt gond, ezért maximális hatásfokkal működhetett a Ködsárkányom – volna, ha nem költötte volna el az ellenfelem az összes manáját a körében. Aztán letépte egy Eltörlés a fiLYút. Ellenben meg kell jegyezzem, ellenfelem parádés lapokat dobott a Hold ragyogására, a végjátéknál az alábbi helyzet alakult ki: élek 17-ben, ellenfélnél 2 Sötét nagyúr, nincs paklija, gyűjtőjében egy Vonyító srác. Nálam tele őrposzt van. Erre saját magától dobatja el a lapokat a nagyurakkal, hogy a gyűjtőbe kerüljön a Vérfarkas felderítő és vissza tudja hozni a két Vonyítót életpontból (volt még egy a dobottak között). Így tartalékból 18 sebzés… aham… kellett azért a mák, de ügyes megoldás volt, el kell ismernem. A második meccs közepén lejárt az idő, ott x-eltünk, így 2:1 lett neki.

Következő ellenfelem, izé… ööö… sorry, az arcod megvan, a neved sajnos nincs. Ja, és a paklid: Korlátozásos vérfarkas (a változatosság kedvéért). Első meccsen indítottam a Mangó-Molgan hokit, kint volt egy jó Ködsárkány is, amikor kaptam egy Őrző lordot. A rutinosabb játékosok egyből rávághatják: Köd, majd a ködjelzővel háromszor visszaküldöm. Igen ám, de én nem vagyok rutinos játékos. Ezek mellett ellenfelem kétszer is Szilmill spórákkal boldogított, valamint vidáman lapátolta a jobbnál jobb lapokat a Hold ragyogásának (na jó, nem). Leoperáltam két életjelzőt az Őrző fiúról, hogy majd nagyot durranjon a Nagyobb életszívás… és valami ilyesmi is történt, mert az elsőt nyertem. Utána már nyugodtabban álltam a következő meccs elé, és itt kissé elszakad emlékeim fonala, talán lejárt az idő, így én nyertem 2:1-re. Azért jó érzés volt a ködjelzős lapokat visszapakolni az ellenfelem kezébe Korlátozás mellett, úgy, hogy engem kvázi nem zavart a kézben tartott lapokra vonatkozó 2-es korlát az egy lapos kezdés mellett.

Következett Paszkál, akivel már próbálgattam a paklimat pénteken, Tharr követőjével és Lépéselőnnyel, moás körítéssel volt. Az erdőre ugye egy lassabb játékmenet jellemző, mert húzom az időt… izé, mert meg kell gondolni, hogy mire költ az ember kevéske manájából… ennek ellenére az első forduló 5 perc alatt megvolt, miután Paszkál az első ködölésem után rezignáltan mondta: -Kezdjük a következőt! A side-jában sok finomság volt, Mágiagyilkosok, Megrontott trikornisok, Panatán csillapítások… nyami. Ennek megfelelően elkezdett terrorizálni a moáival, ráadásul volt lent 2 Mágiagyilkos és egy Szem szimbólum is, azonban egy jó ütemű Gyémántsárkány pontot tett a meccs végére. A harmadik menetben viszont beindult Karash-nar kínzómester, és ahelyett, hogy én szipkáztam volna el a manáját, ő rakott rám egy kellemes lockot. A végeredményen ez sem változtatott, 2:1 ide.
A negyedik fordulóban a sors (és a sorsolóprogram) ..khhmm… Leventével hozott össze, aki Rox követős nekromantákkal tolta (már ha lett volna követője). Az első meccsen rögtön jött is egy Csöcs sík az oldalán, bennem pedig meghalt valami. A lélekszaggató kétségbeesés legmélyebb bugyraiba taszított a felismerés, hogy NEM JÁTSZOK SÍKKAL ALAPBÓL, sárkányaim pedig el fognak aludni minden egyes támadók kijelölése fázis után. Így is történt a Ködsárkánnyal és Aranysárkány barátjával minden egyes esetben. Igyekeztem magam tartani Molganokkal és Ködökkel, azonban életpontom közeledett a veszélyes 0 felé (rutinos játékosok tudják, hogy ilyenkor általában vesztett az adott játékos). Azonban ellenfelem elmohóskodta a dolgokat, kirakott egy lapot, amivel pont lenullázta a manáját, így felkelhettek a sárkányaim a körömben. Én pedig előködöztem egy Ködöt, ami kitakarította az őrposztját (és felizmozta a Ködsárkányomat), így pont be tudtam vinni a kellő számú sebzést. És persze a felhúzott Thauglorendon mutogatása is sokat segített. A következő menetben húztam Thaugot is, kerestem ködözés előtt síkot is, így nyugodtabban álltam neki a dolgoknak, amikor néhány kósza csontváz hirtelen 1-re csökkentette az életemet… ajjaj, valamit tenni kellett, a Ködök, Molganok és Ködmangók a halál küszöbéről húztak vissza. Nem tudom már, hogy egy Nax’rahn vagy egy Nagyobb életszívás hozta-e a meccset, de ez is meglett. A harmadik menetben aztán kevés voltam, kaptam a jó kis ingyenes/drágíthatatlan countereket, illetve egy jó ütemű Nekromanta vezér és hű szolgái, a csontvázak, megöltek. 2:1 lett ide, kezdtem bizakodni.

Az utolsó fordulóban kaptam egy Ősi rúnás-Roxos nekromanta paklit (micsoda változatos mezőny…), ne-haragudj-elfelejtettem-a-neved vezetésével (ez azért is ciki, mert utána még beszélgettünk és cseréltünk is egy jót… bocs). Így mindketten 3-3 lappal állhattunk neki ennek a csodás fordulónak. Első körben ISZONYATosan megindultam, kezdésre Mangó, Molgan, 2. körben Ködsárkány, innentől kb. annyi volt, na nem nekem. A második meccsen is hasonló volt a szituáció, annyi különbséggel, hogy elcsattant egy jó Igazság pillanata és egy Nagyobb életszívás részemről. A Leszáll a köd nevű lap eléggé terror volt ezen a meccsen (is). A harmadik meccsen kapott két homár… izé, ködjelzőt az őrposztjába, amíg ő 3 Nekromanta vezérrel irtotta le 3 Vérnyelőmet… és 1-1 lénnyel tartotta magát… amíg le nem szedtem egy Nax’rahnnal 8 csontvázát. Bár volt egy Túlvilág nagykövet nála, nem igazán akarta megkockáztatni a 8 izom kisülését. Leszedtem a nagykövetet, aztán már csak az volt a kérdés, hogy mit húzok. Lényt húztam, így Nax’rahn ki tudta végezni, mutatja a kezét, egy Árnylélek befogása volt nála… hát igen, a Nagyobb életszívás itt most nem lett volna jó. Így 3:0 lett nekem.

Ha minden igaz, 5-en álltunk 4 győzelemmel, döntöttek a másodlagos (néhol harmadlagos!) pontok. A szopórollerrel sikerült beparkolni a 4. helyre, nyertem 4 paklit. Már csak az a kérdés, hogy kapok-e ezért a teljesítményért profi pontot, mert ha igen, akkor nem boldogíthatom tovább az amatőr mezőny játékosait (rutinosabb játékosok kitalálhatják, hogy ez mit is jelent…).
Gratulálok a helyezetteknek, a kis létszám ellenére is hangulatos verseny volt, legalábbis igyekeztem azzá tenni ellenfeleim számára, ha már magatehetetlenül szemlélték élet- és varázspontjuk pusztulását a bűvös erdőből előkígyózó Ködsárkány által (meglepően kevésszer alakult ez így…). Találkozunk a következő versenyen, ami lehet, hogy egy teljesen új helyszínen lesz… ja nem, tessék jönni a Behótalis miniversenyekre, hadd húzzam el mindenki nótáját!
 
és majd jól ELFenekeljük őket, hogy nem hozták a meccseket
 
Komoly nosztalgikus emlékeket ébresztettél bennem akaratodon kívül is

Mindazonáltal ez azért ELFogadható eredmény volt
 
Ejj ha hogy senki nem ír beszámolót a faj amatőrről.

Na majd elkezdem.

Egész jó kis verseny volt, kevesebb indulóval (sokan ELFelejtették hogy ma ballagások tömkelege.).

A verseny tehát jó volt, de jöjjön a beszámoló.

Változó környezetes ELF paklival mentem, körítve dalokkal.

Teszteléseim során nagyon jól működött, így örömittasan, és egy picit másnaposan vágtam neki a versenynek.

Első körömben ez meg is nyilvánult, K. Gergő ellen. Bilincsre engedtem a laphúzást, és volt egy benézés a szűk esztendőknél is (reznagol adja a manát persze ) Szóval nem voltam toppon... (utóbbiért elnézést is kérnék, utólag jutott eszembe, hogy ilyen is volt :S)

Az eredményen nem változtatott. Lassú krabber, és háló, ami nagyjából ellehetetlenítette a paklimat.

Jó meccsek voltak, főleg a második, mert egy izmozott zulit terrorokodott (ki gondolta volna hogy ő is elf...)

Következő menet Pascal ellen.
Reméltem hogy több szerencsém lesz. Kevesebb lappal kezd, és jó lehetek ellene... gondoltam én, mire jött a moa mana szívás. Ami jobb inkább számomra volt szívás, mert 1-2 manából hogy leteszek egy dalnokot az még volymi kevés.
Ellenfelem nyerte a menetet.

Következő körben Korlátozásos vérfarkasokkal küzdöttem. 2-1re sikerült nyernem, de bevallom kemény volt, eléggé sokat kellett okoskodni, valamint az ElLenFél paklijában talán több kraft volt a krausos nagyurak miatt(nincs lény, nincs ki húzza a nótát).

Ez utáni körben orglingokkal szálltam harcba. Első kör mint a nagykönyvben második kör nyertem. Következőkben sajnos nem volt szerencsém, és ellenfelem keresztbe tudott nekem tenni. Szagparancsnok, törzsi dob (ez nagyon zavart :S) be tudtak tenni.

Utolsó menetben ellenfelem goblinjai voltak az asztal túl oldalán... Első menet szintén 2. kör nyertem. Következőben viszont eltett :S Nem emlékszem hogyan, de felőrölt.
Utolsó menetben addig addig húztuk, hogy én húztam a rövidebbet, és az a rövid 2-3 kört jelentett. Első körben lehüppent egy bénítógyűrűs aktív goblin logisztikus, valami 4/xel... nem voltam boldog, amikor le jött mellé még egy iszonyat.... ellenfelem 3. körében nyert.

Így nagyon leszerepeltek az elfek, aminek nem örülök, de ELFeledhetjük őket egy darabig. Sajnos Druidát is használni kellett hogy meg legyen a 30 lap, ettől függetlenül Lady Terilien, Nil, és az apró kívánság 45 lapból elégnek tűnt a nyeréshez(és tényleg jöttek, de még se voltak elegek).

Drágítás, háló, még több drágítás... sajnos nem volt optimális választás

A verseny viszont nem volt rossz, grat a többieknek, és várjuk a következő versenyt

Köszi a végig olvasást ELFeledhető semmiképp sem volt a verseny (és ezeket az ELF-es szavakat nem lehet megunni )
 
Az történt, hogy az egyik fordulóban rosszul lett beírva az egyik eredmény, ami csak utólag derült ki. Gergőnek ezért be kellett írnunk plusz három pontot.
 
Az a fránya Monneor, mi?
 
Ezt csak azért mondod, mert nem fogadtad el a zsepit, amit a könnyeidnek adtam, te hisztis kislány
 
Ja meg persze a legrosszabb a mindig "nyugtatgató" Mofe volt......
 
:P

Bocsi srácok így utólag, sajnos Borbély úr ellen nem zenélt az erdő, ahogy kellett volna!
 
Elméletileg lehetséges, hogy ha páratlan számú 4 győzelmes és páratlan számú 3 győzelmes van, akkor összesorsolják őket. Egy ilyen pár szinte mindig va
 
Sejtettem, hogy valami ilyesmi volt, de megnéztem a lapot és ott annyi volt, hogy a neved fel van nyilazva és oda van írva, hogy +3 pts. Ezek szerint neked már előttem megvolt a 4 győzelmed? (Akkor viszont, hogy sorsoltak össze minket?) Ettől függetlenül gratulálok, nagyon korrekt meccseket vívtunk.
 
  ... | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.