Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Rémháború július 20.
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Egy-egy ellen
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
A Kalandok Földjén választhatsz, tömegsebző vagy egy célpontra ható varázslatokat használsz. Az első, bár hatékonyságban alulmúlja a másodikat, különösen értékes, ha egyszerre többen támadnak rád.
Nézz szét a galériában!
Zén bemutató – Rémháború
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47151)
Lapötletek (64982)
Nyári MondoCon 2024. július 13-14. (1)
Legendás cél: 1000 lap (16)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8177)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | ...
Nézet:
Igen így történt.Nem volt túl szerencsés napja mondjuk így:P
 
Egyébként a szombati versennyel kapcsolatos legviccesebb emlék, hogy Bartus mester lényegében minden egyes cselekvésnél - laphúzás, counter, leszedés, de vszeg a kezdődobás is - spontán dührohamot kapott, "EZT NEM HISZEM EL BASSZAMEG", a verseny legvégén idegből asszem még a saját lényét is leszedte büntetésből Fókuszpengével.

 
Félreértés ne essék én is 4et nyertem, de mondjuk pl a másik bukóm Juhász Feri ellen volt. Másodlagos pontok miatt végeztem előtted. Jó meccseket vívtunk.
 
Gratula, harmadik versenyhez képest ez nagyon jó eredmény Csak így tovább!
 
Kedves Mindenki,

Életem 3. versenye volt a szombati, úgy döntöttem én is írok egy beszámolót, mert emlékezetes volt.
Egy Arochos paklival indultam (sárga,zöld,barna,kék), aminek a véglegesítésében sokat segített MrPit (Köszi még egyszer!), szerintem más nem is jött ilyen összeállítással.
Kezdésnek zsákbamacskából nyitottam egy UR-t, ami meg is határozta a verseny alaphangulatát számomra, "innentől mosolyogva fogok veszíteni". Ezt sajnos az első két körben sikerült is teljesítenem.

1. forduló:
A doktor úr sheran követős paklija, 12-es asztal a boltban. Megismerkedtem a magzat-kombóval, sajnos mind a 3 körben. Esélyem sem volt, a 2. körben tudtam megakasztani a kombót egy cselvetéssel, és a 3 kör alatt összesen ha 15-öt ütöttem.
0:3

2. forduló:
Nem mentem messzire, Krisztián 3Erdő+Melák paklija ellen kellett játszanom. sokat segített volna, ha nem a 2. körben tudom meg, hogy a síkok előkereshetőek (kár, hogy ennek nem néztem utána jobban). Így az első 2 körben lemosott, esélyem sem volt. A harmadik körben ki tudtam tenni egy erdő bosszúját, így legalább a szépítés megvolt. Ritka peches húzásaim voltak ráadásul, ha jól emlékszem egy legfelsőbb papot sem láttam a játék alatt.
1:2

3. forduló:
Tóth István 2Erdő+Zarknod kovácsa jött szembe.
Itt megijedtem, hogy megint erdő, de végül is az ikerfivérek megmutatták mit tudnak. Az 1. körben az ellenfelem lapot sem tudott kirakni. A 2. menet 4. körében egy eláramló talpig vasban előhozott egy goblin kürtöst(?), és itt már tudtam, hogy ez is meglesz, mert kézben volt egy erős gyengéje, ami ugye pont 1-et tud sebezni. Ezután István bedobta és haza is ment (az ellenfélpontjaimmal együtt , de legalább egy jót cseréltünk).
3:0

4. forduló
Innentől nem nagyon emlékszem nevekre, ezért elnézést mindenkitől.
Egy Semleges csatamező ellen kellett harcolnom. Nagyon jól húztam, 2 legfelsőbb pap, cselvetés, gyenge ereje... az első menetet simán hoztam, ezt is ikerfivérekkel. A 2. menetben side után, feljött a szilmill spórák, és a 2 szemszimbólum ellenére is nyertem. Az utolsó kört elvitte az orgling tanácsadó, de a győzelem így is meglett.
2:1

5. forduló:
Névre itt sem emlékszem, pedig mint kiderült, egy volt gimis évfolyamtársam volt az asztal túloldalán, Sötét manifesztációs ork paklival. Kicsit megijedtem az elején, nagyon durva volt a követője. De lepörögtem és az első menet gyorsan megvolt. A 2. menet elhúzódott, kitudott terülni, felőrölt. A harmadik menetben is vészesen megindult az ellenfél de egy harci zenével asztalt tudtam takarítani a Dornodon kiáltása pedig az arochos jelzőim ellen semmit nem ért. Így a két ikerfivér itt is bevitte a kegyelemdöfést.
A cselvetések és elzárások nagyon jól jöttek ebben a fordulóban is.
2:1

6. forduló:
Megint egy Sheran követőés (kombó) pakli.
Itt az ellenfelem nem húzott túl jól érzésem szerint, az első menetet hozta a két ikerfivér. A másodikban nem tudtam megfogni az ellenfelet, lejött a magzat-kombó.
A harmadik menetet 2 gyengével + cselvetéssel kezdtem kézben, így az első kört lecountereltem. Aztán lassacskán elkezdtem kiterülni, a zavaró yeti remetékre minden alkalommal volt kézben erős gyengéje, ami counter helyett leszedésként működött immár sokadszor. A kegyelemdöfést ismét az ikerfivérek adták meg.
2:1

Ez így összesen egy 13. helyre volt elég. A sors fintora, hogy a 12. helyért már járt dekk, az utolsó ellenfelem (akit legyőztem), pedig 3-4 hellyel előttem végzett (2 dekket kapott), mert valami miatt utólag beírtak neki +3 pontot.
Mindenesetre a zsákbamacskás bontásom miatt így is bőven pozitív a mérleg.

Üdv: Kyb
 
Bonyi the korrekt man!!!
Igen Roland lassan beérik a serpa teszt klub gyümölcse csak így tovább!!!
 
Jó dekked volt, és bár ellenem valóban hibázgattál picit, szerintem lassan kezdheted megszokni a játékot az első asztaloknál
 
Szombati Dungeonös mulatság. Legalább 8 különféle paklit raktam össze és szedtem szét előzetesen, mindegyikbe beleszeretve és kiszeretve 2 nap alatt, végül péntek este minden mindegy alapon elkezdtem összedobálni egy Raia hordát, mert azt legalább már ismertem és értem el vele kisebb eredményt. Bár fele-fele képzeltem el a hordás-kontrollos vonalat benne, úgy döntöttem, hogy csak side-ból tolom counterrel, a felszabaduló helyre sokkal erősebbnek éreztem a Raia bűbáját, ami a pakli legerősebb lapjává vált a verseny során: volt hogy 30 körüli volt a max ÉP-m, az ellenfelek gaz Erős/gyenge erejét mindig ezzel vagy Fény oltárral dobattam el. A counterek nélkül hátrány nélkül játszhattam Sportszerűséggel, plusz volt még Koncentrált energiám és Átkozott gyógyításom is: általában sokkal jobban álltam leszedések tekintetében ellenfeleimnél. A Rúna miatt bevállaltam a háromlapos kezdést: előzetesen tesztek alapján egyértelmű volt, hogy side-olhatok Esszenciaőrt, kell a tiltás, hogy egyáltalán partiban legyek. A Bűvös erdőt is elég gáznak éreztem, a véderedmény pedig engem igazolt.

1.kör: Klujber Balázs / Felkészüléses orglingok
Sok minden nem maradt meg, csak annyi, hogy az egész verseny jellemző brutális húzásaim már itt megjöttek, és Balázs is hibázott a legelső menetben, ez pedig elég volt, hogy 10 perc alatt két gyors és demoralizáló wint hozzak. A harmadikban brutálisat pörgött cserébe, ajándékba kaptam egy Őrző lordot is, így szépített ellenfelem.
2-1

2.kör: Juhász Feri / felkészüléses orglingok
Jöhet a következő Az első menetet hoztam gyorsan, a második viszont rettenetesen elhúzódott, rohadt nagy lockot raktunk egymásra: én egy korai Szem szimbólummal 4-et kivéve kivettem az ÖSSZES orglingot a paklijából, majd a lövéseit is, cserébe ő dupla Kronobogárral szórakoztatott, hogy minden angyalom passzívan kapjam. Egy orgling mágus két bányásszal és egy unatkozó áldozatival közben csavargatta az ÉP-m, de vagy 6-7 körön keresztül tartott partiban egy Raia bűbáj. Egy idő után látszott, hogy én mindig 3-4 ÉP-vel többet tudok ráütni, mint amennyit ő gyógyulni, így ezt is behúztam. A harmadik draw lett.
2,5-0,5

3.kör: Bakos Attila / Felkészüléses orglingok
Na ne már... Erről a körről csak annyit, hogy az első nyert parti után a másodikban nyomtam egy ilyet: Raia bűbáj, dobatok egy erős gyengét, én is dobok egy Energiaitalt, 1 VP-ből jön még egy Ezüstsereg, húzok rá egy Forrás érintést, kapok rá egy VP-t amiből még PONT kifér egy Hógriff, mindenki felmegy, hopp, pont megvan. Baka mosolya nem volt őszinte, a harmadikat le se játszottuk, ezúton is sorry!
3-0

4.kör: Bonyi / Raia horda
Nem nagyon jártam még egy verseny ezen szakaszában az első asztalon, de egy pillanatra úgy tűnt, talán összejöhet valami komolyabb eredmény: hát Bonyi a kezdeti lapelőnyével meg azzal, hogy elkezdtem elég kritikán alul játszani, hamar elmúlt a feeling. Mégis, az első meccsen toltam egy Forrás érintést, amire kaptam 6! VP-t, ami még Lejtő mellett is elég volt, hogy telepakoljam az asztalt, és majdnem odatettem egy 20+ sebzést, amikor Bonyi villantott egy Átkozott gyógyítást, kiszedve az Angyalgárda parancsnokát, és lossba taszítva terveim. A másodikat behúztam így is, cserébe a harmadikat simán nyerte.
1-2

5.kör Makó Gergely / Raia horda
Hát engem ilyen gyorsan még nem vert el senki. A szerencsefaktorom mínusz fordult, teljesen simán legyaláztak
0-3

6.kör: Horváth Dávid / 2 erdő + Építő raksi
Na, ide is kellett a Rúna, de tudtam, hogy Dávid pakliját ez önmagában nem teszi gyengébbé, csak durvábban fog pörögni. Az első meccsen megint felháborító húzást produkáltam: Dávid leszedte a követőmet, majd kirakott egy Tűzköpő tornyot, úgy érezve, ezzel el is intézett. Következő, egyébként az első köröm: 1 vpből Sportszerűség a toronyra, Baltazár, Baltazár, tappből egy Kristálytündér, ütök hatot. Oké... Cserébe a második menetben követőszedés nélkül is gyalázott. Harmadik nagyon necces volt, hamar kiépült, kaptam Piroslámpás házat is, de 4 körből kétszer húztam Kegyetlen napot, egyszer pedig Megrontott trikornist, így végül megtörtem az ellenállást, és behúztam. Megizzadtam rendesen, a legjobb ellenfél volt.
2-1

Így 7. lettem és már második alkalommal a második legjobb amatőr, ami a rákészülést és fáradtságomat leszámítva korrekt eredménynek érzek. Köszönöm mindenkinek a partikat!
 
Köszi srácok de még 1 ideig amatőrködni fogok.Főleg hogy mostanság nem lesz sok időm.
 
Addig jó még amatőr (semmi offenzív megnyilvánulás ). Ha jól emlékszem zsinórban 3. (talán?) meccs hogy legjobb amatőr, és viszonylag jó helyezést ér el. Szerintem az eléggé jó hosszú távon (kvázi ingyen ur )

Na de bocsi az offért.

Magamat viszont kijavítanám, nem szabolcs, hanem Bálint volt az ellenfelem a 4. menetben ^^"

Tárgymaster: legközelebb még jobb lesz a pakli ;)
 
Grat, meleg meccs volt
 
Ami késik nem múlik.Jani is lassan csatlakozik a profikhoz biztos vagyok benne!
 
Full kamu, hogy te még amatőr vagy Király paklid volt, mázlim volt az eleven méreggel.
 
Első meccsen csak 5 lény volt mert nem volt követőm
 
Én is írok 1 gyors beszámolót.
Hálócsapdás chd követős fatty hordával indultam.

Elsőben egyből 1 mezőt kaptam.5lapos kezdés elég rideg pörgéseket engedett nekem.Az első meccs abból állt hogy az első körömben leraktam ~6lapot(repülő valami-ad fatty-épít káoszkapu jön egy thargodan szolga-ad fattyat utána meg 1 írtóztató) és ezután az ellenfelem erős gondolkodásba esett.Végül megették a fiúk.
A 2. is hasonló pörgéssel kezdődött csak a vége lett más=íjászok szedték le.
A 3.ban kivette 1 szemmel a síkjaimat és lerakott 1 óriás síkot.Utána kiszedte azokat a lényeimet amiknek 1nél több az ép-e és bedobtam.

2.Szatmári Bálint spec.
A hálócsapda kegyetlenül zavarta,engem annyira nem.Írtóztató kezdéssel 3lénnyel kezdtem a 2. kört,ami hosszútávon csak még több lett.Én gyorsabban hoztam a lényeket mint ahogy leszedte őket.2.ban kezdett és meglepően gyorsan szétlőtt.Itt is megettem azért a hp-ját csak nem elég gyorsan.3.ban kidobtuk ki nyer őőőő kezd...Én.Írtóztató,aztán szem.Akmalok kiszálltak és aztán 1 ősi ritus megadta a lapelőnyt ami kellett.

3.Valler úr magzatos deck.
2-1 ide a hálócsapdát és a pörgést nem bírta.A 3.ban én nem bírtam a kritikus tömeg+áramlással visszaveszi és zanpók+jótevő pörgést

4.Bartus mester 3erdős(mi más)kf deckje kováccsal.
A hálócsapdát ő se köszönte meg.Első 3kör passz aztán jött 1 mestergandalf aki kapta a ritust(1 fatty!) de 1 korbácsot is kapott és 5.Köv körben raktam 1 monneort(adta a fattyat)kiszedte a faszkorbácsot és ütött a fatty.Köv körben kaptam 1 sárga cicát aminek először nem örültem mert gondoltam nem árt ha van vp-m,de hasznosnak bizonyult.Felhúzott 1 földharcot és már jöhetett is 1 sík meg 1 lény.Innentől már megoldottam.2.ban én kezdtem és a 2.monneor eldöntötte a meccset.Mákos húzás volt...
3.ban követőt lőttem és kaptam 1 kutatót

5.Forduló Varga Robi ellen rúnás tárgyas hoki---epic meccs.Elsőt kezdem lényem kapásból erős gyengét kapott.Robi nyitott 2 kiégett őskővel+1 energia itallal.A köv lényem is kapta az erős gyengét de leraktam pár srácot és elkezdtem enni a hp-ját.1 eleven méreg pontott tett a játék végére.
Először álltam neki a side-nak vereséggel,de tudtam hogy ha ő kezd én nyerek(ez az előző blogos versenyen is így volt).Igazam lett.Fair play díj Robinak megy--->teljesen elfelejtettem a rúnáját és 3lapot húztam.Szólt hogy 5öt kéne.Utána azt mondta hogy semmi nem múlt rajta(elég durva pörgés volt az első körben)de akkor is köszi.Nagyon gyorsan lett vége.
3.ban szokásosan kivéreztettük egymást.Az utolsó 2 kör kb így zajlott:
Robinak 2lap kézben 0 asztal.Nekem kb 1000lény íjászképző íjász ,őrposzt tömve.Lent 1 hamis istenek.Leütöttem és lepárbajoztam(hamis istenek) -2be,ami előtt 1 elzárás utána 1 energiaitallal 1be gyógyult.Köv köre topdeck-->eleven méreg.Ő 1ben én 3ban éltem.Őt a hamis istenek engem a méreg ölt meg.
X


Utolsó forduló Bonyi ellen döntő.
Lényegében széttört.Nem húztam be amivel meg tudtam volna állítani az angyalsereget(krit tömeg),ő viszont gyorsan legyalult.A 2.ban kezdtem és tele is raktam az asztalt(még drágítottam is 1förtelmes kriptoddal),de sajna itt jött az eleven méreg.

4,5re voltak jók a fattyak és 1 legjobb amatőrre. Grat mindenkinek!
 
Gratula, erős decked volt, és izgalmasat nyomtunk
 
Írnék én is egy gyors beszámolót, bár már sok mindent felejtettem, próbálom össze szedni pontosan.

Épületes átkozott követős erdős paklival mentem, nagy reményeket fűztem hozzá.

Első menetben egy mérgezős pakli volt az ellenfelem. Élveztük a játékot, védül három nullra sikerült nyernem.

Előnyben voltam végig hogy ingyen tudtam szedni a követőjét, de mégis rám rakta a félelem faktort, amikor egy két mérgező lény lelibbent, és mellé egy eleven méreg. Nagy volt a félelem egyszer kétszer, de hát, végül összehoztam.
Emlékszem második menetben nem húztam semmit amivel sikerült volna elkezdenem az ölést (kastplom kombó, vagy borzalom csarnoka, vagy az egyebek ^^,)

Második forduló Varga Robi ellen, ősi rúnázott.
Első menetben eltett. Szemszimbólumok nem voltak túl kedvesek a kombóhoz. Side után bekerült kék helyére a zöld, és a pörgések. spórák, liget stb. Sajnos kevésnek bizonyult, de ő is, és én is rosszul húztunk, szóval izgalma meccs kerekedett ki belőle. Sajnos elhúzódó játék volt, és manát sem kaptam sokáig, egy elme(fairlight tárgy) és Zirri cicának köszönhetően.

Végül 3-0ra kikaptam. Nem voltam boldog sajnos, de tudtam hogy a rúna nehéz lesz (és sajnos nem készültem eléggé ellene).

Következő menetben Juhász Feri ellen toltam, ő orglingozott felkészüléssel. Előtte vele teszteltem, hát övé volt side előtt a több nyerés, de a side után esélyesnek tartottam magam.
Elsőt hozta, másodikat hoztam, harmadik pedig elhúzódó játék lett, nem állt jól, hiszen mágust is leszedtem, és az ősanyát is megoldottam. Szépen lassan jöttek az épületek, de sajnos egy váratlan pillanatban, valamikor a 8. kör környékén, amikor már várható volt a pörgés egy körben megölt. Addig viszont jól tartottam magam, csak sajnos nem húztam be amit be kellett volna. Ügyesen csinálta nagyon, jó játék volt ^^,

Következő menet Szabolcs(?) ellen volt, aki specializációs mókával tolta.
Elsőben megöltem a végtelen kombóval. Másodikban ő ölt meg a sokat sebző varázslatokkal.
Harmadikban 4 épére levitt, húzott még lapot egy izzó fókusszal, de nem húzott rá ölést. Köv körben nyertem.

Ez volt az a pont, amikor ő ment haza, és nem én, mert 2-1 lett (3 vereséggel valószínűleg kivételesen én is távoztam volna). Nevettünk egy jót, fortuna engem támogatott.

5. menet MoFe ellen. Raia horda. Nem szerette az átkozott követőt. Hibáztam 2szer, de azon az asztalon nem számított már, rendes volt, és elnéző az egy nagyobb hibámmal kapcsolatban.

Végül is háromszor sikerült nyernem, de egy kis mák volt benne. Nyilván side előtt erősebb voltam sokkal, de side után volt egy kis mák is részemről.

Én ezeket is élveztem.

Utolsó menet Pitta ellen, aki lentebb nem oly részletesen de taglalta hogy 2-1re kikapott

Érdekes volt ez a meccs is. Side előtt sajna papírforma, elvert

Side után megnehezítettem a dolgát. Átoksárkányok, és sík megálljt parancsolt a csúfságoknak, ezáltal az épületek diadalmaskodhattak. Talán egyszer kétszer hibáztam, és a francért sem bírtam megszokni hogy az óriás sík az nem föld sík, és az a kastplom passzívan jön.

Na de összességében 6/4el elégedettnek mondhatom magam. A rúna ellen jobban kell készülni egy ilyen deckkel, és nem árt ha a sideot jobban megsasoljuk.

Sajnos szerintem a legrosszabb 6/4es lettem, ezzel a 11. helyen végezve (azt hiszem).

Blogligában nem számít ez rossz eredménynek, és a pakliban is volt olyan lap ami hiányzott még a gyűjtimből, szóval teljesen jó lett ^^,

Remélhetőleg a fajon találkozunk, addig is jó tesztelgetést mindenkinek ;)
 
Egészen "pontosan" egy 45 lapos deck esetén, ha
25 lény van benne: 0,0058%
35 lény van benne: 0,000000031%
hogy az első 10 lapod közül egyik sem lény.
 
Vani van de a azért nem nagy.
 
csak 25 lényed volt, és csodálkoztál, hogy nem húzol?
ha 35 lénnyel játszol, akkor is van rá esély, hogy az első 10 lapod nem lény...
 
2-1A tegnapi blogos
Felkészüléses legendás orgling paklival mentem. Tudtam, hogy 2 pakli ellen vagyok vesztett helyzetben, mégpedig egy másik felkészülés és az átkozott követős erdő ellen. Terméseztessen megkaptam mindkettőt. Rettenetes a névmemoriám elnézést érte.
első: felkészüléses orgling ellen aki először cselvet az nyer meccs volt. Az ellenfelem kétszer cselvetett először.
1-2
kettő: hálócsapda ellen profi játékos paklija volt, de nem értettem a koncepciót. Mindenesetre nem is volt rá szükség.
3-0
három: raia követős angyal horda
Tudtam, hogy egy ilyen pakli ellen nem illene kikapnom. Az első kettőt simán hoztam a harmadikban Az ellenfelem nagyon jól kiterült és én sem huzztam jól.
2-1
négy: Felkészüléses orgling ellen, Na ne már megint?!Felkészültem a vereségre de hatalmas mákolásokkal végül sikerült nyernem.
2-1
öt: Felkészüléses orgling ellen. Ez kész! Az elsőt hoztam. A másodikban citrom díjas húzás. az első 10 lappból 0 lény úgy hogy a pakliban 25lény van. Az a helyzet állt fel, hogy ha bármelyik orglingot felhúzom, és ki tudom tenni abban a körben nyerek de nem jött egyik sem. Harmadikban ellenfelem jobban húzott és nyert.
1-2
hat: 2 erdő átkozott követő épületek Timera nem szeret engem. az elsőt simán hoztam de side után az óriás síkok és átoksárkányok megnehezítetek a dolgomat. Jó meccsek voltak végül kikaptam.
1-2
18. hely ha egy kicsit jobb a sorsolás jóval előbb is végezhetem volna. főleg hogy sok olyan dekk végzett előttem amit simán vertem volna.
 
Grat Bubu
 
Grat Bubu szép munka!
 
mi?! orglingok full tápok...grat a duplázáshoz!
 
Köszi...de akkor olvas el a másikat is

Volt azért Kaposváron egy hagyományos verseny is. Ezen már el tudtam indulni a kisgyűjteményemmel, Gergőnek mindent kösz, de innentől magam veszem át az irányítást. Zanszilánkokkal rengeteget játszottam, de vhogy azt éreztem, hogy kv. elértem vele a pakli határát, egyre nehezebben fejlesztem. A xeoknál viszont rengeteg verzió van, sok lapot kell kipróbálni, így azzal mentem. Yeti remete és xeno bilincsmester eddg nálam alapból nem jelent meg a pakliban, most kipróbáltam őket ott is, Trikornis hercegek és Szent kulacsok kerültek vissza sideba.


1. forduló: Erőnyrő...ideje lenne a sorssal elbeszélgetni egy kalapács társaságában.


2. forduló: Szabó Dávid...ez most komoly? Dávid Arochossal volt, ami elég komoly kihívás a deckemnek, talán az egyik legnagyobb, főleg, hogy mindhárom körben volt első körös kétségbeesés hatalma. Elsőben szépen ki is terült, jött nála Ősi legendák, majd Vidám Gorka, Goblin füstkergető, Naso thin...nem sok lap van, ami ezt megoldja. De a Kifejlett xeno ezek közé tartozik . A 2 lényem módszeresen írtotta a fattyait, a saját naso-thinja miatt neki sem volt vp-je. Majd jött egy arctámadó, eldobtam a kezét, innentől megoldottam a dolgot. A második meccsen gy deegoval tápolta a lényeit, meg jött megint a füstkergető, nem sok sanszom volt. A harmadik meccsen Dávid kezdése: Kétségbeesés hatalma, Isteni szózat, Kyorg tudás, Szillml spórák. Első lapom: Xeno bilincsmester Majd jött a módszeres kézdobatás, a jelzők csapkodása, de faltoltam a bilincsmestert is, ami hoba volt, leütötték, egy körben 4 lapot húzott a Dávid. Azonban nálam meg jött a Tébolyodott-Kifejlett xeno kettős, amivel én dobattam tőle 4 lapot. Innen 0 jelzővel, 0 lappal nem volt esélye.
2-1


3. forduló: Ellenfelem nem ismerem De a paklit igen, hasonlóval volt a Gyula az első formátumon, félkész Trinigan kontroll Előnyös üzlettel. Rúnázott, smitől kicsit tartottam, de elég stabilnak éreztem a deckkem, hogy innen is nyerjek. Az első meccsen egy Káoszteki ebben sokat segített, először azt kellett megoldani, ami gyorsan sikerült, de egy életadó miatt annyira mégsem volt az gyors. Mad jött egy lélekszolga is, innentől sok sansza a varázslatoknak nem volt. A második meccsen megint jött a káoszteki a lélekszolga, stabilnak éreztem magam Egészen a Csáp-istenségig, majd a lepörgő kombóig...A harmadik meccsen az elején yeti remetével majd pár dobatással mentem, ellenfelem egyet tudott keresni, de addigra elfogytak a lapjai. Mivel tartottam az újabb csáp-istentől, most hagytam a kezembe lapokat, de egy Őrző lord jött. A kézben hagyott lapok itt is értékesek voltak, kidobtam őket, a Lord elment, ellenfelem meghalt.
2-1


4. forduló: Csakhogy véletlenül se legyen deja vu érzésem, Bogdán Erik. Ez viszont ténylegesen döntő volt, egyenlő ponttal álltunk. Átkozott követő, Hálócsapda és aljas lények nála, az aljas lények nálam is. Elején rögtön adtam neki egy Bilincsmestert és egy lélekszolgát, mire ő egy kifejlett xenot, majd tébolyodottat, erre nekem egy agykéreggyalum jött. Innentől húzogatós játék jött. Csak míg ő biincsmestert húzott, addig én életadót. Jöttek vissza a kidobott lapjaim, Erik ezzel nem tudott mit kezdeni. Második meccsen mindketten megint eldobattuk egymás kezét, jött a húzogatás, nálam megint jól, élet és halál ura és Xeno harcos is megjelent az asztalomon. Ő kezdetben gyengén húzott, de inkább a tényleges lapelőny kiharcolása volt a célom, és nem a győzelem, és ezzel visszaengedtem eriket a meccsbe. Ugyanis jött nála 2 megrontott trikornis, majd élet és halél úr, életadó, majd megint a trikornisok, aztán brutálgeddon. Lassan, de biztosan felőrölt, a végén hiába húztam be a fenyő zoárdot, az sem segített. A harmadik meccsen viszont jött a 2. körös zoárd, amit erik nem lőtt le, sztem itt hibázott. Ismét mentek a dobatások, a leszedegetések, a harcok, de nekem minden lapom után járt egy 3/2-es lény, amik üthették az ellenfél lényeit, én a kulcslapjaimat megtarthattam. Ezzel nem nagyon lehetett mit kezdeni, főleg, miután egy bilincsmester után húzni sem lehetett. Erik utolsó reménye egy Samantha volt, de azzal sem lőtt azonnal, mert még mindig én maradok előnyben, hanem megpróbált a haric fázisomig várni vele. Nagy hiba volt, mert behúztam a besideolt szent kulacsot. Utána még ugyan húzott erik egy élet és halál urát, de akkora előnyöm volt, amit nem tudott ledolgozni.
2-1


Így sikerült január után megint dupláznom kaposváron, egy lich élete és 2 kieg. volt a jutalmam, de elég feledhető bontások, 2 orgling szagparacsnok, egy dranadáni kőtörő és egy zu'lit röppenytű. De azért van egy újabb ultrám, na
 
Grat Bubu
 
Na, rég írtam beszámolót, de Kaposváron jártam a hétvégén, és azért ott volt verseny is

Először egy mágia méltósága 2 formátum. Ritka formátum, sokat gondolkodtam, mi lenne a legjobb. Mivel erre a formátumra kezdő-gyűjteményemből nem tudtam volna elindulni, ezért Béres Gergely barátomtól kaptam lapokat, úgy, hogy amit nyerek, azt a nyugat-magyarországi találkozó díjalapjába teszem, illetve a Gergőnek adok. Dávid kérésemre a Trinigan manakonzervet kitiltotta, ami a saját deckem is gyengítette. Végül a pegazusok mellett döntöttem. Az ellenfelek sportszerűségét köszönöm, mert szabálytalan deckkel indultam, véletlen bent hagytam a Szivárványsörényű pegazust, de a pakliból kidobás, majd kisideolás meg lett engedve, nem buktam meccset emiatt. Amúgy így nézett ki:

Legendás pegazus:

3 Aranysörényű pegazus
3 Izmos pegazus
3 Nemesröptű Frynn
3 Szivárványsörényű pegazus ---- 2 Trikornis herceg, 1 Thu'zad teóriája
2 Bronzsörényű pegazus
2 Rubinsörényű pegazus
2 Azbesztsörényű pegazus
3 Trinigan paradoxona
3 Tr. energiapuffasztása
3 Tr. bemutatója
3 Tömegbájolás
3 Kurtz
2 Túlzó szeretet
3 A rend ereje
2 Rugalmas erőforrás
2 Thu'zad utazása
3 Isteni szózat


Side:

3 Panatán békeőr
3 Esszenciakapocs
1 Rugalmas erőforrás
1 Túlzó szeretet
1 Azbesztsörényű pegazus
3 Megrontott trikornis
3 Régi dallam
3 Halászat
2 Thu'zad teóriája
1 Trikornis herceg
1 Pozitrátor


1. forduló: Erőnyerő, hurrá!


2. forduló: Szabó Dávid ellen, aki Beldianos drágítós-lényes paklival indult. Az elején szépen countereltem egy R.I.P.-t , majd viszont kaptam egy iszapmestert. Válaszul azért beindítottam a pegazus-játékomat, ám a Manó Felderítő és az izmos manó rendesen leápolta a lényeimet, majd jött vissza az izmos manó, és kaptam még egy iszapjelzőt. Azért én is tudtam újabb pegazusokat mozgósítani, de egyszer eltaktikáztam magam, amikor vártam egy isteni szózatommal a támadók kijelöléséig. Nem kellett volna, 4-re csökkentette az Ép-m, kronotapír, körismétlés, még 2 lény, halott vagyok. A következő körben megint countereltem az elején, majd gyorsan kilőttem a beldianját, az első rohamát meg Isteni szózatba folytottam. Az izmos pegazusok most nagyon stabilan küzdöttek, majd egy bronz és még egy Szivárvány jött. Ezzel már Dávid nem tudott mit kezdeni. Harmadik meccsen, bár 2 Szivárvány-pegazust kellett kidobni, 3 Thu'zad utazást játszottam ki 4 kör alatt, miközben csak védekeztem szózatokkal, bemutatókkal és Túlzó szeretettekkel. Majd az ötödik körben egyszerre 3 pegazus rohamozott. Ezt nem tudta elviselni.
2-1


3. kör: Bogdán Erik ellen, ötlaposgood stuff. Első meccsen meglepett az elején 2 Eldüeni vándorral.Sokáig semmit nem tudtam csinálni, majd egy tömegbájolás elsült, ám neki meg Sárkánkígyó-Idő kereke, kb. halott voltam. A második meccset Erik kezdte és második körben kitette a paklija titkos fegyverét, azt a régi 4-ért jövő lényt, ami ad egy jelzőt, ami varit counterel. Gyakorlatias válaszom volt a dologra, Trikornis herceg, 2 Aranypegazus, majd nemesröptű Frynn. Éljen a varicounter Még próbált védekezni egy sárkánkígyóval, de ez esélytelen szitu volt. A harmadik meccsen megint a 2. körös lénye jött, nekem pedig megint pár kedves és aranyos pegazusom. Most neki is több lénye volt, és izgalmasabb csata kerekedett ki, de a követővel visszahozható pegazusok óriási előnyt jelentettek. A végén egy Sárkánykígyóra kitett Túlzó szeretett oldotta meg teljesen a dolgokat.
2-1


4. forduló: Farkas Gyula. Nem voltunk túl sokan, ez már lesorsolás, de itt még semmi nem volt biztos. Előnyös üzletes kombóval volt a Gyula, és Rúnázott, ami nekem kedvezett. De a húzása az első körben eszméletlenül jó volt. Szinte mindenem counterelte, miközben folyamatosan újraépítette a kezét előnyös üzlettel, Egy hatalomvággyal próbálta erősíteni a kombóját ezt éreztem az utolsó sanszomnak, ő körében lőttem ki az erőforrásaimat, hátha húzok elég countert. Nem jött össze. Itt most feszült voltam, ne egy ilyenen menjen el a győzelem! Igyekeztem okosan sideolni, de nem ilyen deckkek ellen készültem. A második meccsen Gyula ismét nagyon hamar elkezdett pörögni, muszáj volt Panatán békeőrrel megszakítanom a játékát. Kisebb lényes csata is kialakult ezúttal Trikornis hercegei, Manaszondái, és a pegazusaim meg az itt nagyon jó szolgálatot tevő megrontott trikornisaim között. De a Gyula a végén megint úgy tűnt, beindítja a kombóját. De szerencsére nem csak én voltam ideges, hanem ő is és elheveskedte a dolgot. 2 verziója volt, az egyik, hogy előnyös üzlettel visszaveszi a 2 kombós lapját, nem marad elég vp-je és bízik benne, hogy nem ütök le 8 ép-t, vagy tart magánál egy Paradoxont, és lehet, hogy nem tud kipörögni a következő körben. Az első választotta...óriási könnyelműség volt, tekintettel, hogy 2 pegazusom ekkor már a gyűjtőben volt (meg 2 a kezemben is). A harmadik körben végre sikerült az elején Paradoxont húzni, meg 2 Békeőr,t, meg rugalmas erőforrást és az első pár körben csak védekező lapokat és erőforrásokat húztam. Majd ezúttal nlam volt a counterelőny, amit 2 pegazussal pecsételtem meg, nála jött csáp isten, nálam meg újra a pegazus, majd megint csáp isten, megint pegazusok. majd 2 lövéssel próbálkozott, amiket countereltem, aztán Előnyös üzlettel visszavette a Csáp istenét a gyűjtőmből...és ezzel beleszaladt a panatán békeőrömbe. Nagy megkönnyebbülés volt.
2-1


Így végül megszereztem hkk pályafutásom 30. győzelmét Nem volt a világ legnagyobb mezőnye, de azért kemény volt, főleg, mert 3 meccsen kellett 0-1-ről fordítanom. Azt hiszem, megérdemeltem. Szóval eggyel több Ur a nyugat-magyarországin, egy kieg. a Béres Gergőnek
 
Lettél volna itt 5-6 éve...
 
omg

egy lapot elég.

Quwarg célpont faqja a mérvadó.
 
lol
 
  ... | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.