Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Amyrro
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Valaha Amyrro volt a lárvaszint leghatalmasabb galetkije, aztán ő is megtapasztalta az ősi törvényt: semmi sem tart örökké, a jövő mindig újabb hősöket szül.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala - beszámoló
2. Yaurri titkosírás verseny
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Legendák Viadala (47)
HKK kérdés? (47089)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Pfff, mennyé' már! :PPP
 
Ebben a topicban rólam van szó? )
 
Istenek resszkessetek!

Ti fennmaradóak, kiket nem választok!
 
Hát ha Csárli nem szerez kompániás asztalt, akkor én is az emeleti vendéglátóipari egységben leszek. Bár...lehet, hogy amúgy is D
 
Kezdoként mindenképp gyere és tombolázz, hátha bejön a kezdők szerencséje Én anno még amikor elkezdtem 5 ingyenforcsit nyertem, azóta semmit.. Nemhiába, ez az átka ha az ember nem 10-esével veszi a szelvényeket.

Treak
 
Hol máshol...én a V.V. asztalánál...vhol a nagyteremben...
 
Maraggyál mán jól, majd megint nem lehet titeket megtanáni, mint mindig.:PPP Én fent leszek a büfében pl...;)
 
Köszi a bátorítást. Legolasom a kis elf 8. szintü, és ott leszek a talin akkor. És remélem találkozunk! Üdvözlettel Legolas alias Dávid Máté .
 
Csá! Mi ez a hülyeség, hogy szint alapján döljön el, ki jön ki nem?
Nem 20. szintü tali, hanem TF tali. Jó, elismrem a licitre nem fox sokat beleszólni, .....én se.
Oda kell vagy 100K.
szal gyere...én is mentem mikor Daniel 6. szintü volt..a legrosszabb ami történhet: nyersz alacsonyabb kategóriában, vagy a tombolán,(haver srác 3. szinten esszencia krinyót nyert)vagy találdz pár havert, ami ugyebár qrva nagy előny...legelöl leszek, mint mindig gyertek bátran majd
Daniel
 
Csak ámulok és bámulok, hogy milyen sokat segitetek. Jut eszembe szerintem megyek novemberi TF talira. (kérdezem, hogy kezdö karaktertulajdonosoknak is van ott keresnivalójuk, vagy inkább 15-20. szintü karik tulajdonosai szoktak a talira menni?)
 
És ha netán kiesik a ryuku soron (1%) valami tápos cucc pl egy sisak vagy csizma az megér akár 10ezer aranyat is az aukción. Ehhez mák is kell rendesen, de ha bejön...
 
Kösz szépen a segitségeket. Nagyo hasznos tanácsokat adtál.
 
Hat... szerintem jo muri ha tusket gyujtogetsz, azt tuti megveszik aukcion. Szepen aprankent osszegyujtesz 2-300 darabot (ugy hogy a TVP amit rakoltesz <darabonkent ugye 1 TVP> fel se tunjon, hogy hianyzik). Aukcion jol megfizetik (2-300 tusiert sztem siman adnak parszaz aranyat). Persze kulon oromet okozhat ha van muna gyumolcsed es akkor a TFelesre koltott/szant TVP-t gyujtogetesre koltod ami ugye akkor TFel is...
Ezt meg lehet jatszani tuskevel(barmennyi gyujtheto 1 korben, 1TVP/db)), szarnyashernyoval (ha jol emlexem 6-8 gyujtheto 1 farol egy korben, 10TVP/db), esetleg csuklyaviraggal (1 gyujtheto 1 viragrol egy korben, de nem emlexem hany TVP darabja). Ezeket jol el leet opasszolni az aukcion. Ha megvan a 666-os gonoszsagod (gondolom gonosz vagy, ha mar lopasrol is volt szo) v. 777-es josagod v. semleges vagy akkor a ryuku soron van 2 purifikator aminek a hajat klasszul el lehet adni (10-13 db mar kb. 1k ap-t er).

Hyperion
 
Köszi. Akkor már kb. tudom mit hogyan hol csináljak. Utsó dolog. Hogyan célszerű pénzt szerezni Lopáson kivül? mi az a dolog ami elég sokat ér, és aukción vagy boltokban "keresekk" pénzt? Mivel arra gondoltam, hogy ahol csak néhány egyszerűbb felszerelést kapsz a küldikért kevés tp-vel együtt, azokat inkább kihagynám, és majd ha átúsztam utánna lehet igazából szerepjátékozni, mert ngy része még felderitettlen a keleti rész ahogy a hirekből kiolvastam.
 
Amugy a 23-24-es szakit siman el lehet eni ugy a 100-120. forcsira. Utana pedig lehet menni a csatorna partjan levo sorra (bunthar, tuskesharcigromat, kragoru tornya es rengetg minoszkup). Szal ez is egy jarhato ut szerintem...
 
Felreertettetek! Nem azt mondtam, hoyg addig maradjon hanem, hogy kb. addig fejleszt a sor... ha erosnek erzi magat (amit csak o tud), akkor mehet akar azonnal is a ryuku sorra, ha nem akkor maradjon meg kicsit a mutanskeltetoben...

Hyperion
 
Még valami. Ha gonosz vagy/leszel akkor Xantroxtól északkeletre is van egy jó kis sor rajta 3 trikornissal meg 3-4 ryukuval. Ez nem olyan brutális, de jön ingyen a gonoszságpont a fegyverszakit is fejleszti rendesen és körönként megvan a minimum 6K TP.
 
Jah, szerintem sem éri meg a Wargpininál annyi ideig maradni. Talán a 18-20-as szakiszintet azért érdemes ott elérni és utánna fel ryukuzni. TP-ben nagyon meglátszik később, hogy hol mennyi időt töltöttél. Eközben lehet nyomatni az isteni küldiket és Kragorut semmiképp nem kihagyni.
 
Semmiképp ne Wargpinnál tápolj 24-es fegyverszakiig! Szerintem egy 15-16-os fegyverszakival mehetsz Ryukuzni vagy csatamezőzni, jobban megéri.

Treak
 
Szóval szerinted, ha erős karit akarok, akor Shadartól "rohanjak" warping-ig ott tápoljam 2-3 fegyverszakimat 24-ig. Aztán ryuku sor és utánna varkaudarok? Közben lehet isteni küldiket meg egyébb hasonlókat csinálgatni. És aztán ússzak is át?
davidmate@axelero.hu-ra egy maillel ha megdobnál Predator, hálás lennék...
 
Hálásan Köszönöm a seggítséget!
 
Feherberctol delkeletre van a wargpini szornysor. ott 10 lepesbol 9 szornysor + 3 randomszorny van szoval elegge jo hely... azt tudom javasolni. Fegyverszakit ugy 22-23-ig fejlesztenek, de utana mehetsz fel ryukuzni v. varkaudarozni v. kragoru-t es elfvillat csinalni.

Ha tekepen nezed akkor a szornysor (mutanskeltetonek is nevezik) wargpintol (eszakrol a harmadik helytartoi varos) nyugati iranyban ugy 4-6 mezo. Ott huzodik ezsak-deli iranyban, nagyon jo kis hely. Kb. 4k Tp koronkent.

Ryuku sor: 126;3-on kezdodik es kelet fele halad 10-11 mezon keresztul. Ott ugy 27-28-as szakiig siman fel lehet vinni (ugy 10k TP koronkent).

Varkaudarok: valahol wargpin es huertol kozott (deli ket HT varos). Nemtom mennyi tp van benne, olyan 10-15k-ra saccolom, de elegge kemeny moncakkal (kezdoknek legalabbis).

A nyomkovetessel semmire sem mesz szornykeresesnel szerintem...
A terkep (SFMap v. TFmap) a szornyfeszkeket jeloli, tehat ott MINDIG lesz adoitt szornybol...

Hyperion
 
Köszönöm az eddigi segítséget, de lenne még egy kérdésem pont e miatt.
Hol találhatok én szörnysort/ryukusort? Jelöli a térkép, hogy mely szörnyek jönnek mindíg és melyek, csak véletlenszerűen? Esetleg, ha tudnátok mondani párat Shadar vagy Fehérbérc környéként (kb. milyen irányban mekkora távolságra. Pontosan majd megtalálja a kalandozóm. Eddig is nagy gondot fordítottam a nyomkeresésre, hát majd most kamatoztathatja a tudását.).

Tisztelett: Legolas az újrakezdő
 
Hi!

Lőfegyvert egyszerű fejleszteni.Ha nincs más szedsz egy parittyát hozzá kerek köveket és azokat lövöldözöd minden szembejövőre. Vagy fúvócsőből tüskéket. Az elején elég gyorsan nő olyan 23-24-es szinttől érezhető igazán a lassulás.
Kisvárosok küldieit szerintem nem érdemes megcsinálni. Esetleg a helytartói városokét, ha nagyon nincs pénzed. Esetleg Fehér bérc küldieit a pszi kő miatt eközben meg praktikusan Vangorfot a smaragd védőgyűrűért. Ha van pénzed akkor vegyél meg mindent licitről és irány valami szörnysor vagy ryuku sor.
Ha semennyire nem akarsz tápolni akkor ess neki az isteni küldetéseknek közben 1-2 csatamező, Kragoru, Elf villa, átúszás.
 
Sheran:
Nem egy übertápolós isten (bár vannak az elején hasznos varázslatai). De nem ez a cél. Sheran papjának lenni megtiszteltetés. Sheran papjainak nem az a célja, hogy a gonoszt illetve a jót pusztítsa. Sheran híveinek építeni/alkotni kell. Egy másik kalandozó életét elvenni önszántadból egyenlő azzal, hogy megtagadod Sherant. A növényzetre vigyáznod kell.

Összegezve. Sheran követője ne tápolni akarjon. Ez hivatás. És bár lehet, hogy nem tápra mennek Sheran követői, istenük(ünk) meg fogja jutalmazni elvéhez hű követőit.
 
Üdvözlet!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy hol lehetne minél erőteljesebben fejleszteni a lőfegyverszakértelmet? Illetve, hogyan lehet egyszerre tápolni, illetve a kis városok küldetését csinálni?
Ha valaki megdobna egy maillal a davidmate@axelero.hu -ra annak hálás lennék...
 
Hát ja, kapom őket, amikor unatkozom el is olvasom...csak amióta nincs lemaradásom, ritkán lépek, úgyhogy nem nagyon tudok küldeni, meg aztán a félresikerülteket nem is szeretem küldözgetni...
 
Te kapod egyébként az enyimeket???
 
Mindegy, úgyis csak akkor kapsz fordulót, ha eszembe jut, hogy küldeni kéne
 
Hááááááát...;)
Él a régi is, nyugi. Majd szépen fokozatosan állok át. A listás levelek is mind a vodásra mennek.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.